Sözlüm eltimle konuşacak

Elti çok orta yollu bir cevap vermiş yani mantıklı olan bu .Sizi kötülememiş .Ayrıca da çok laçkalaşmiş ilişkiler .Mesafe koymayı bilmezseniz daha çok başınız ağrır .

Elti sonuçta, çokta şaapmamak lazım..

Sözlünüz kendi kendisiyle konussun bence
Eltiye bu imkanı saglayan bu ortamı yaratan laf söylemesine izin veren kendisi

Canım ne konuşacaksın daha da poposu havaya mı kalksın, boşver ya saygı duymazsa da duymaz zorla bu kabul ettirme çabası nedir, sallamayın

Çok gereksiz bir deneme olmuş. ELTI ADAYI çok abes bir cevap da vermemiş. Yani kayınbiraderi dururken sözlüsünü savunacak değil yaa. Bence sözlün hiç konuşmasın. Siz de bu kadar muhattap olmayın. Sahi çok mu sık görüşüyorsunuz ki bu kadın sürekli lâf sokuyor?

Ben mi anlamadım ya..
Sevgilin ne gerek varda kavga ettıgınızı söylüyor ve burada ne yorum bekliyor :/
Anormal bir cevap vermemiş kadın sizin beklediginiz cevap neydi?

Kadın rahatmış , ne yapacak sizin için karakter mi değiştirsin .
eltiniz bile değil üstelik. biz eltimiz olsa belki senede 1 görüşürüz.
siz eltiniz bile olmayan insanla neden görüşüyorsunuz ki...

Sözlünüzün amacı ne olursa olsun aranızda geçeni eltinize anlatarak zaten sizin ilişkinizde saygıyı bitiren bir hareket yapmış.Karşı tarafa da fırsat vermiş.Ayrıca sözlünüz eltinizle konuştuğu zaman eltiniz bu tavrını kesinlike değiştirmeyecek aksine ben öyle demek istemedim neden yanlış anladı vs. cümlelerle kendini savunacaktır.

Reactions: Cac
Ben sözlüm demenize takıldım. Malum aileler kız istemeye geldi ve aile arasında yüzük takıldı ise nişanlı olunmuyor mu?? Yoksa siz ortada aileler arasında resmi bir durum olmadan sadece kendi aranızda yüzük taktığınız için mi bu kadar mıç mıç oldunuz.

çok fazla görüşme kıskançlık başlamış olabilir tahtinden etme korkusu bazı insanlar böle en iyisi fazla gitme görüşmede iş bahane uydur

Eltiniz size laf sokarken siz neredesiniz? Suskun kalip devreye nisanlinizi sokmaniz ne alaka?

Daha da onemlisi yas kac?

Bence konuşup tavrını belli etsin seni ezdirmeyecegini anlasın

Kaynım bana mesaj atsa sözlümle tartıştık beni anlamiyor dese artık akraba olduğumuz için tabii ki de kaynıma destek çıkacak cümleler kurarım. Bu bizi kıskan, fesat, ara karıştırıcı yapmaz tam tersi aile bireylerimize destek yapar.

(Çok büyük haksızlıklar ve yanlışlar yoksa aile bireylerimizin arkasında oluruz.)

daha fol yok yumurta yok ortada eltin falan değil ki o senin.daha evlenmeden ne bu içli dışlılık.sevgilin yediğinizi içtiğinizi de yengesine hesap veriyor mu? napıyor da tam olarak bu müstakbel eltinin sana taktığını düşünüyorsun?konuşması oldukça saçma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…