merhaba kızlar. ayrılıp ayrılmamak tabiki benim kararım ama yine de insanın desteğe ve yorumlara ihtiyacı oluyor. benim derdim sözlüm ve ailesiyle. ailesi çok ilgisiz. çevreme baktığımda insanlar gelini olacak kişileri el üstünde tutuyor. benimkiler ne arar ne sorar ne hediye alır ne de düğünle ilgili konuşurlar. daha nişan tarihi bile yok ortada sözleneli 1 sene oldu. ayrıca ben üniversite, sözlüm ilkokul mezunu. ben herşeye rağmen kabul etmişken onlar bana gereken ilgiyi göstermiyorlar. Bazen düşünüyorum hani derler ya isteyen daha değerli olur diye. Ben hiçbir şey istemediğim için mi bu durumdayım? Kendimi değersiz hissettiriyorlar bana. Halbuki ben sözlümden kat kat üstünüm eğer olaya bu çerçeveden bakarsak. Ben hiçbir şekilde eksiklik hissettirmiyorum ona. Burda mı hata yapıyorum? Aklımda türlü türlü fikirler dolaşmaya başladı. Biraz daha bekleyip gerekenleri yapmazlarsa ilgi göstermezlerse hala uzatırlarsa nişan ve düğün tarihi alınmazsa ayrılmayı düşünüyorum. Hiç bişey istememiştim bugüne kadar ama baktım çevreme isteyenler daha değerli oluyor hep. Bende düğünde istemeye karar verdim. Daha bir çok olay oldu anlatsam sen salaksın bile dersiniz yani. Kısaca bahsettim sizlere.
bence kesinlikle ayriln
cünkü her firsatta
her kavgada
olumsuz herhangi bir konuda
BEN SENDEN ÜSTÜNÜM diyerek esinizi asagilayacaksiniz
böyle bir evllk yapmayin bence
bu sekilde olan kuzenim var
az cok biliyorum
KENDINIZDEN KÜCÜK GÖRDÜGÜNÜZ INSANLA EVLENMEYIN !!!
merhaba kızlar. ayrılıp ayrılmamak tabiki benim kararım ama yine de insanın desteğe ve yorumlara ihtiyacı oluyor. benim derdim sözlüm ve ailesiyle. ailesi çok ilgisiz. çevreme baktığımda insanlar gelini olacak kişileri el üstünde tutuyor. benimkiler ne arar ne sorar ne hediye alır ne de düğünle ilgili konuşurlar. daha nişan tarihi bile yok ortada sözleneli 1 sene oldu. ayrıca ben üniversite, sözlüm ilkokul mezunu. ben herşeye rağmen kabul etmişken onlar bana gereken ilgiyi göstermiyorlar. Bazen düşünüyorum hani derler ya isteyen daha değerli olur diye. Ben hiçbir şey istemediğim için mi bu durumdayım? Kendimi değersiz hissettiriyorlar bana. Halbuki ben sözlümden kat kat üstünüm eğer olaya bu çerçeveden bakarsak. Ben hiçbir şekilde eksiklik hissettirmiyorum ona. Burda mı hata yapıyorum? Aklımda türlü türlü fikirler dolaşmaya başladı. Biraz daha bekleyip gerekenleri yapmazlarsa ilgi göstermezlerse hala uzatırlarsa nişan ve düğün tarihi alınmazsa ayrılmayı düşünüyorum. Hiç bişey istememiştim bugüne kadar ama baktım çevreme isteyenler daha değerli oluyor hep. Bende düğünde istemeye karar verdim. Daha bir çok olay oldu anlatsam sen salaksın bile dersiniz yani. Kısaca bahsettim sizlere.
canım evliliklerde eğitim farkı inan çok büyük problem..Ben 2 üni.bitirdim artı yüksek lisansı kazandım
bıraktım eşim ise lise mezunu ve şimdi boşanıyoruz dün davayı açtım...davul bile dengi dengine derler...
eğitim açısından tabiki üstünüm. ona ders çalıştırıyorum. liseye yazıldı benim teşvikimle. ezik görsem ezmeye çalışsam zaten böyle yapmam. ben kendini geliştirmesinden yanayım. benim için değil. kendine bişeyler katması için. bana dediği şey yav ztn sen böyle kabul ettin napcam liseyi bitirip der. bende ona benim için değil kendin için derim her zaman. bazı arkadaşlarda tuhaf tuhaf eleştirmişler. Benim demek istediğim hani ailelerde şöyle bir durum vardır ya çocuklarını gelinlerini hep eğitim seviyesine göre el üstünde tutarlar ya örnek benim gelinim doktor, benim damadım astsubay deyip överler ya genelde. Acaba ben alçakgönüllü olduğum için mi böyle oluyor? Sözlümün de dediği gibi 'yav sen herşeyi kabul ettin nasıl olsa' dan mı kaynaklanıyor? Anlamadan dinlemeden yorum yapmasın bazıları.
canım yanlış anlama ama ben sözlümden üstünüm diye düşünüyorum demişsin. aslında hakkın da yok değil belki kendi açından bakarsan ilgi istiyosun ama bu ilerde sizin evliliğinizin gerçekleştiği durumda da pek çok soruna yol açabilir. kabullendim ben onun durumunu demişsin ama içten içe bunu düşünüyorsun yine de bak. evlilikte hayata bakış tarzının ve eğitim düzeyinin uyuşmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum ben. sorununa gelince belki ailesi de böyle olduğunun farkındadır ve bu yüzden üstüne düşmüyorlardır
Anlatın neler oldu, bilelim biz de madem. Ama ayrılmanız sözlünüz için hayırlı olacaktır. Kendisini küçük gören bir eşle nikah masasına oturmamış olur.
Sanırım siz sözlenirken "nasıl olsa ben ondan üstünüm, beni el üstünde tutmak zorundalar, her istediğimi yaparlar, ben de gözümü kapatıp severim kocamı" diye düşündünüz ama kazın ayağı öyle çıkmadı. Sözlünüz ve ailesi sizin sözlünüzden üstün olduğunuzu düşünmediği ve hatta eşit olduğunuzu düşündüğü için siz hayal kırıklığı yaşıyorsunuz şu an.
ben kendimi fikrimi söyliycek olursam,ailesi tabiy ki önemli ama ailesinden ziyade sözleneli 1 sene oldu demişsin değil düğün nişandan bile bahsetmiyorlar diyosun sözlünde bu denli bi tutum içindeyse o daha da kötü siz sonuç olarak onunla herşeyinizi paylaşıyosunuz o da bu durumdan şikayetçi ise sen bunları söylediyinde ewet sen haklısın ama bunlarda bu şekildeler bile diyobiliyorsa ayrılığı düşünmen doğru değil bana göre...yani sözlünün tutumu davranışları önemli o da bu konuda ailesi gibi ilgisiz alakasızsa durum daha da vahim(
ailesi çok ilgisiz.
ayrıca ben üniversite, sözlüm ilkokul mezunu. ben herşeye rağmen kabul etmişken onlar bana gereken ilgiyi göstermiyorlar. Halbuki ben sözlümden kat kat üstünüm
Biraz daha bekleyip gerekenleri yapmazlarsa ilgi göstermezlerse hala uzatırlarsa nişan ve düğün tarihi alınmazsa ayrılmayı düşünüyorum.
eğitim açısından tabiki üstünüm. ona ders çalıştırıyorum. liseye yazıldı benim teşvikimle. ezik görsem ezmeye çalışsam zaten böyle yapmam. ben kendini geliştirmesinden yanayım. benim için değil. kendine bişeyler katması için. bana dediği şey yav ztn sen böyle kabul ettin napcam liseyi bitirip der. bende ona benim için değil kendin için derim her zaman. bazı arkadaşlarda tuhaf tuhaf eleştirmişler. Benim demek istediğim hani ailelerde şöyle bir durum vardır ya çocuklarını gelinlerini hep eğitim seviyesine göre el üstünde tutarlar ya örnek benim gelinim doktor, benim damadım astsubay deyip överler ya genelde. Acaba ben alçakgönüllü olduğum için mi böyle oluyor? Sözlümün de dediği gibi 'yav sen herşeyi kabul ettin nasıl olsa' dan mı kaynaklanıyor? Anlamadan dinlemeden yorum yapmasın bazıları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?