Sözümüz Söz :) Ve resimlerim buyrun kızlar

Maşallah diyiimm
mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor çok güzel olmuşsun sende, Allah tamamına erdirsin çok mutlu olun
Yüzüklerinize de bayıldımmm

Maşallah ne kadar güzelsiniz Allah tamamına erdirsin, mutluluklar :81:

merhaba çok güzel çıkmışsınız çok yakışıyorsunuz mutluluklar bu arada bir söz duymuştum birbirine benzeyen çiftler bir ömür boyu evli kalırlar gibi bişeydi sizde çok benziyorsunuz birbirinize inş bir ömür boyu birlikte olursunuz

Canım,ömür boyu,mutluluklar,Çok güzel çıkmışsınız,ne tatlı bir hava olmuş canım,hep böyle neşeli olun

cok tatlısınız
Allah tamamına erdirsin

hiç kıskanmadım ayrıca

Çok tatlısınız Allah tamamına erdirsin Mutluluklar dilerim

Amin canım sağol

Bunu bi kaç kişi daha söyledi sanırım gerçektende benziyoruz inşallah bi ömür mutlu oluruz canım teşekkürler :)

Canım,ömür boyu,mutluluklar,Çok güzel çıkmışsınız,ne tatlı bir hava olmuş canım,hep böyle neşeli olun

Mutluluğa ilk adım pozitif oldu herşey güzeldi teşekkürler canım yorumun için

cok tatlısınız
Allah tamamına erdirsin

hiç kıskanmadım ayrıca

Kıskanmadıgınından sadece beğenerek baktıgından ve iyi niyetinden şüphem yok canım teşekkürler darısı başına inş

Hepinize Çokk ama çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

ne kadar güleryüzlüsün.. ayrıca kalbinin güzelliği,yüzüne yansımış derler ya aynen öyle..
elbisenin belindeki mavi ile ayakkabının mavisini çok beğendim uyum süper..

mutluluklar dilerim çok çok çoookkkk

Canım o senin kalbinin güzelliği begenmene çok sevindim

Sanada ömrün boyunca çook çokk mutluluklar :)

Herşey o kadar mutlu ve güzel görünüyorkiÇok güzel olmuşsunuz Allah tamamına erdirsin mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…