Sözümüz Söz :) Ve resimlerim buyrun kızlar

Maşallah subhanallah :nazar:
Bu nasıl bir güzelliktir.Bu nasıl bir mutluluktur.:nazar:
Rabbim daim etsin.
Bir yastıkta kocamanızı sağlasın arkadaşım :nazar:
Elbisen çok güzel sen çok güzel yüzükler süper eşinle uyumun süper daha ne diyim :24:
Mutluluklar......:nazar:

YüzükLerinize bayıLdm, ALLah tamamına erdirsin, bir yastıkta mutLuLuk ve huzurLa kocatsn inşaLLah :) ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel gülüyorsunuz, ne güzel yakışıyorsunuz.. Maşallah diyorum ;) :)
Sonsuza dek mutlu olunnnn..

Maşallah subhanallah :nazar:
Bu nasıl bir güzelliktir.Bu nasıl bir mutluluktur.:nazar:
Rabbim daim etsin.
Bir yastıkta kocamanızı sağlasın arkadaşım :nazar:
Elbisen çok güzel sen çok güzel yüzükler süper eşinle uyumun süper daha ne diyim :24:
Mutluluklar......:nazar:

YüzükLerinize bayıLdm, ALLah tamamına erdirsin, bir yastıkta mutLuLuk ve huzurLa kocatsn inşaLLah :) ..

Kızlar hepinize teşekkürler.Allahım hepinizin gönlüne göre en güzelini versin inşallah :21::21::21:

Maşallah maşallah :nazar:bayıldım tek kelimeyle rabbim huzurunuzu artırsın bir ömür boyu mutlu olun inşallah çok yakışıyorsunuz mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor damadın fincanına kurdeleyi takmayı ilk defa gördüm aklıma yazdım biryere :16:

Maşallah maşallah :nazar:bayıldım tek kelimeyle rabbim huzurunuzu artırsın bir ömür boyu mutlu olun inşallah çok yakışıyorsunuz mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor damadın fincanına kurdeleyi takmayı ilk defa gördüm aklıma yazdım biryere :16:

Amin cnm ewet kurdele bağlayınca daha bi komik oldu değiştiremedi kimseyle tuzlu bardağını :)
Darısı basına canım

ay çok tatlısınız ya :) ne güzel kareler bunlar rabbim tamamına erdirsin Allah daim etsin yüzünüzdeki mutluluğu

Maşallahınız var canım çok yakışmışsınız Rabbim tamamına erdirsin inşallah :nazar::34:

canım çekiliş ten beni hatırladınmı hayırlı olsun rabbim mutlulugunuzu daim etsin çok güzel bir yüzün var çok:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X