• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

space bag (vakumlu poşet) kullananlara sesleniyorum

hımmm ben de almayı planlıyorum ama o kadar para vermek istemeyenler için bir öneri de bulunayım bu da annemle benim icadımız :)) henüz bu vakumlular çıkmamıştı o zaman...

bu kalın çöp torbaları varya (genelde siyahlar en kalın ve en sağlamı oluyor) ondan alın..içine basın yastıklarınızı yorganlarınızı biri poşetin ucuna süpürge sapını yerleştirip eliyle sıkıca tutsun makinayı çalıştırsın...diğeri de koli bandı ile (hem bağlama hem yapıştırma görevi görsün diye) bağlama yapıştırma işlemini yapsın, diğeri vakumla işi bitip süpürge sapını çekerken..

dip not: vakumlama yapılırken üstüne de yüklenin patlamadan ki iyice vakumlansın...

hem bi sürü dilediğiniz kadar vakumlu eşyanız olur hem de yorganları bilmem neleri sığdırabilirsiniz ;) gerekirse kocaları da :D:D

evet space bag gerçekten hayat kurtaran bir ev ürünü. yukarıdaki arkadaşın yazdığı çöp poşetini vakumlama olayını bir arkadaşım daha denemişti :) ama olmuyor, ya poşetin içine hava kaçıp şişiyo ya da poşet patlıo demişti.kesin değil ama anlık bir cözüm olabilir.ben 7'li poştinden birde saklama hurcundan kullanıorm.yaklaşık 1 yılı geçti, hala 1 yıl önce içine atıp sakladığım giysilerim öylece duruyo. herhangi bir deforme söz konusu değil. bakın inceleyin öyle karar verin bence. XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

sengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
evet space bag gerçekten hayat kurtaran bir ev ürünü. yukarıdaki arkadaşın yazdığı çöp poşetini vakumlama olayını bir arkadaşım daha denemişti :) ama olmuyor, ya poşetin içine hava kaçıp şişiyo ya da poşet patlıo demişti.kesin değil ama anlık bir cözüm olabilir.ben 7'li poştinden birde saklama hurcundan kullanıorm.yaklaşık 1 yılı geçti, hala 1 yıl önce içine atıp sakladığım giysilerim öylece duruyo. herhangi bir deforme söz konusu değil. bakın inceleyin öyle karar verin bence.

sengözlerimebaksanab

biz annemle seneler önce yapardık hiç de bi sorun yaşamadık fisfisfis

İstanbul'da olanlar Eminönü,Tahtakale ve Mahmutpaşa civarından alabilirler...Gezmeye gittiğimiz bir günde keşfettik ki orada gayet güzel ürünler iyi fiyatlarda satılıyor...jeyyarBen Tv den sipariş vermedim ordan aldım gayet memnunum tavsiye ederim:1hug:a.s.

kafam karıştı yaa CADIARZU ben de kıyafetler çıktıktan sonra nasıl bir hal alır onu merak ediyorum

Burda yazılanları okuyup ben de biraz önce denedim bu çöp poşeti olayını. Elektrikli süpürgeyi torbaya sokar sokmaz yorgan küçücük kaldı. Ama çok şekilsiz yamuk yumuk oldu. Düzgün olmasını nasıl sağlarız ki? Belki de benim poşet biraz ince olduğundandır. Yorgan dışarı çıktığında kırışıklık olmazsa iyi ama olacak gibi gözüküyor.CADIARZU

tavsiyemi denediğüüüünüz için teşekkür ederim :emir_bebek:

kalın seçmeye çalış özellikle siyah çöp poşetleri daha kalın oluyor.

bak biz annem çektirirken sütüne oturup bastırıyodum ben öyle abuk subuk bi şekli olmuyordu ee tabi kağıt gibi de olmuyr laelaelaelaelae

kırış kırış olma sorunu falan yaşamadık biz yerimseniben

vallahi ben kullanıyorum ve oldukça memnunum. piyasada çok fazla çeşit var ama çoğu normal bakkal poşeti gibi.

cnm bende kullanııyorum ama pek memnun değilim ilk aldığım anca önce patladı diğeride açıkçası pek farkettirmedi şişti orijinal olmasına rağmen yinede sen bilirsin cnm

canım ben geçen yıl aldım netten 7 adetti en büyüyk boydan iki tane vardı yorgan ne kelime içine dünyayı koy alır valla demekki her firmada boy boy değişiyo bu olay onu bilemem ama benim aldığım güzel yalnızca koyacağınız zemine dikkat edin derim ben gardopun üstüne koyarken tahtanın tırtıklı yerlerine değdirdim bu yüzden biri gitti ama sonra dikkat ettim altına örtü serdim koyacağım yerin kazaklaar için biraz kötü çünkü kazaklarda ütü olayı pek olmadığı için ama diğer şeylerde bence sorun değil yerden müthiş tasarruf evi dar olanlara ilaç gibi valla tavsiye ederim

Bütün sayfaları tek tek okudum. Yeni farkına vardım bu konunun ama ne yalan söyleyim karar veremedim.Her kullanan kendine göre yorum yapmış haklı olarak.Ama okuduğumdan anladığım kadarıyla en iyi markayı seçen yararını görmüş. Tabi burda doğru kullanımda önemli rol oynamış. Ben hep araştırıyordum, alsammı almasammı diye. Ama vaz geçtim almıyorum.

hanımlar çok buruşan giysileri kolayca açmak istiyorsanız.

yere büyük bir çarşaf yayın buruşuk giysilerden bir tanesini koyun üzerine, camsilin pompası gibi fısfıs pompasına su koyup üzerine azıcık yumaşatıcı ekleyin, hafifçe çalkalayın ve giysinin üzerine sıkın, bu işleme devam edin hepsi bittikten sonra bohça gibi katlayıp bir kaç saat bekleyin, sonra ütüleyin ütülenmeyecekleride askıya asın hem giysileriniz mis gibi kokacak hemde buruşuklardan kolaylıkla kurtulacaksınız..sengözlerimebaksanab

Uzun zamandır kullanıyoruz biz evde. Aslında birçok konuda iyi oldu ama mucizevi bişey değil. Ayrıca reklamdaki kadar küçüldüğü falan yok. Ayrıca bir diğer önemli nokta sarsınca falan sıkışık naylon hemen gevşiyor. Hadiii baştan vakumlamak zorunda kalıyorsunuz. Bir dolap daha almak mı bu poşetler mi derseniz kesinlikle dolabı seçerdim.

arkadaşlar ben de aldım memnun kalmadım. çok çabuk yırtıldı ve içinden çıkardıklarınızı ütülemeniz çok zor oluyor.

arkadaşlar keşke alanlar memnun olanlar veya olmayanlar hangi markaları kullandıklarını yazsalardı ya tek anladığım space bag in en iyisi olduğu alsam diye düşünüyorum yaa

benim herşeyim vakumlu hurçlarda...
tafta yatak örtüm bile..evet kırışıyor kesinlikle....e malum buruş buruş oluyo çünkü havası çakilince...ve uzun sürede öyle kalıyor.
haliylede kırışıyor.
ama gerçekten inanılmaz tasarruf.alamadan önce çok düşündüm araştırdım
kötüleri de varmış çünkü..
ben KOÇTAŞtan aldım...
8-10 tane var benim hatta küçük boylarından da aldım tatile giderken valize koyacağım havlularımı falan çekip..
kesinlikle tavsiye ederim...
yorgan kırışsa ne olur ki sanki..
kışlıkları ben zaten ütülüyorum...
markasını bilmiyorum ama desenli benimkiler

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum yorganlar için iyi olmuyor söndürme yapıyo yorganlarda pamuk yorganım çıkınca hiç hoşuma gitmedi battanıye pike tarzı şeyler için olabilir ama çok da işe yarayan bişey değil var kullanıyorum ama tavsiye etmem

Back
X