Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Orkidemmmmmmmmmmmmm
Canım benim. İkinciye oğlun olur inşallahhhhhhhhhh. Takma kafana. Sen şimdi kızını düşün hele bi doğsun kızın. İkinciyi düşüneceğin zaman tefriciye okuruz sana. Diğer forumda okunur hep birilerinin dileği sıkıntısı için. Rabbimde kabul eder ve oğlun olur ikinciye inşallahhhhhhhhh

Prenses sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
İlk bebeğin kız olması gerçekten çok iyi bir şans bana göre. Ama rabbim ikincilere nasip etsin inşallahhhhhhhh

Günaydın hanımlar,,,,hoşgeldin Gülnisa cımŞeniz inan buradaki arkadaşlara o kadar alıştımki yokluğunuz çok belli oluyor,,,,sağlıcakla döndüğüne sevindim canım,,,, şekerin biraz yüksekmiş kendine çok dikkat et canım,,,,2 cm açılmada varmış fazla ayakta durmamaya çalış canım benimde ilk oğlumda açılmam olmuştu ve su da geliyordu benden dikkat et sürekli kontrol altında olman güzel olur,,,,evet gelmeyen arkadaşlarımızda var,,,,ses seda çıkmıyor kimseden fazla,,,:sm_confused: eski tadında değil süper annelerimize nazar değdi topiğimizin ilk adını veren süper annemizde yok ortalarda" Nureren"inşallah sağlıkla ilgili bir problem yaşamıyorlardır,,,a.s.

gülnisa hosgelmissin canim ve tekrar gecmis olsum evine dönmene sevindim insallah doguma kadar artik hic bir problemin cikmaz bence genede dikkatli ol disari islerine fazla kosturma ebruli canim seninde kendini toparladigina sevindim hamile kalman icin artik bir problemin kalmamis sanirimm bir süre beklemen lazim

Bende şaşkın bir haldeyim daha yakın zamanda bebek kaybettiğim için yine aynı şeyleri yaşıcakmıyım korkusu içimde olduğu için hamile kalmaya çekiniyorum ama kalbimin bir yanıda belki bir kızın olur denemekten ne çıkar diyor,,,,dün doktoruma bana klomen de yazmasını istedim belki yumurta sayımı artırırda ikiz bebişim olur umuduyla olmaz yazmam dedi o ilacı kısır olan veya yumurtlaması olmayan bayanlara yazıyorum dedi,,,,bir anda ikiz olsunda bitsin istiyorum şu hamilelik serüvenleri yaşım ilerliyor çünkü,,,,

bence hic aklina getirme benim arkadasin bir oglu vardi iki kez bebegini kaybetti karninda tekrar hamile kaldi simdi 4 yasinda bir kizi var böyle seyler cogu kadinin basina geliyor canim ben olsam bir daha denerim heralde helede kizim olmasa allah herkese kiz cocugunu sevgisini tattirsin ama önce tabiii evlat sevgisini senin oglanlar kac yasinda

inanirim canim bundan bir sene önce filan benim kücük kiz düstü hastaneye götürdük hastanede gözetim altinda tutuyor iki gün kaldik fazla degil bide o iki gün hastane hep doluydu aksama kadar gelen giden yani anlicagin hic birsey anlamadim ama evime döndügümde sanki ilk defa evimi göryormus gibi oldum insan evini ariyor bide evinde cocuk birakiyorsa senin tabiki daha zor sen daha uzun kaldin canim arada da olsa yaz buralar cok sessiz kaliyor siz olmayincaaa.sa.sa.s

Haklısın canım Allah herkeze evlat sevgisini tattırsın özellikle kız sevgisini:çok üzgünüm: benim çocuklar biri 6 yaşında diğeri de 3yaşında canım senin kaç çocuğun var belki önceden yazmışsındır ama affet unutmuşuma.s.

gülnisa cım benim ilk oğlumdan öncede 6 haftalık bir düşüğüm olmuştu onda kürtaj olmamıştım kendiliğinden düşmüştü,,,ondada çok yıkılmıştım çünkü o bebeğin önemi çok büyüktü benim içinsenağlama,,,,o bebekten 2 ay sonra yine hamile kaldım bu ilk oğluma Allahıma adak adadım Allahım ne olur bu bebişim ölmesin kurban kesicem diye ve adağımıda yerine getirmiştim,,,,şimdi bu son bebişimde daha uzun süre yaşayıpta ölünce iyice gözüm korktu,,,,bir yanda içimde kız hasreti bir yandada karnımda bebeğin ölecek korkusu:çok üzgünüm:

kiz desene ben gec kalmisim cocuk yapmaya benim büyük kizim 8 digeri 5 yasinda dur kiz en iyisi klomen hapimi ney onlari ben alayim:sm_cool::sm_cool: canim gerci seninkilerinde artik agirligi kalmamistir büyük oglun okula gidiyormuugamyoncuiremsu

Başla canım bence çocukların gayet uygun yaştalar inşallah gönlündeki bebişine kavuşursun sende,,,,benim büyük oğlumu bu sene anaokuluna yazdırdık oaraya gidiyor küçükle çok kavga ediyorlar evde sürekli kavga bağırtı şamata bide eşim 3 erkeğin arasında inan bunalıyorum hemcinsim olsaydı bir tanede ne güzel olurdu,,,,

günaydın süper annelerrr
hoşgeldin gülnisa, geçmiş olsunnn.umarım bir daha doğuma kadar gitmene gerek kalmaz hastanede kalmak gerçekten çekilmez bişey çünkü.
gulnisa, suenur size de soriyim su soruyu gebeliklerinizin ilk haftalarınızda hangi kasığınızda kasılmalar çekilmeler oldu, yani hangi taraftaki yumurtalığınızdan hamile kaldınız sizce?

bizdede tam tersi canim ya esim bizm aramiza bunaliyor bazen kizlarla bir oluyoruz istedigimiz seyi yaptiriyoruz kaydirigubbakcemile3 bazen disari kizlarla ciktigimizda ben bir yere gitmek istiyorum esim yok diyor orya degil burya gidelim kizlar da hemenn baba annemin dedigi yere gidelim diyorlar babalarini kandiriyorlar onlara kiyamiyor babalari sırnaşık şeysırnaşık şey

günaydin canim inan hatirlamiyorum o zaman bu kadar arastirmadigim icin dikkat etmedimki hic bir bilgim yoktu ne yumurtlama günü ne baska birsey hic birseyi arastirmamistim fisfisfis ama bildigim kadariyla sag yumurtalikta hisseddersen erkek oluyor halam filan öyle diyor onda öyle olmus ogullarinda şutarafagitti sen ne tarafta hissettin

suenur ben solumda kesin hissettim çekilmeleri 5.haftalarda falan sonra geçti zaten
çok kişide tutuyor arkadaşlar eltimde sağ yumurtalığında hissetmiş erkek onun da. bununla ilgili bir topik var çoğunun tutuyor.
yani yumurtalık takibi yaptırsak soldan yumurtladığımız ay korunsak nasıl olur sizce?
kız için de tam tersi tabi.

günaydın kızlar
gülnisa hoşgeldin canım çok şükür kavuşturana inşallah bir daha yaşamazsın aynı durumları.özledik valla seni hemde nasıl.kızlarını ve seni öpüyoruz kızımla birlikte.
orkide canım sende hoşgeldin valla iyiki geldiniz ya foruma tat gelir artık siz yoksunuz yazmak gelmiyo içimizden.
aregon canım inanamadım ya az kalmış doğumuna hayırlısıyla al kucağına yiğenimizi canım benim.
bernur geçmiş olsun canım ya kuzucukların hasta olmuş.hemen iyileşmeleri dileğiyle canım.onlar hasta oldumu bizde doğal olarak ruhsal çöküntü yaşıyoruz.tekrardan geçmiş olsun.
samiram sende ara ara uğruyon canım iyisin demi.bebeğinin ve senin sağlıklı olduğunuz haberini duyduk ya o yeter.
ebruli canım senin adına çk sevindim herşey normalmiş inşallah ilk denemede tutturursunuz prensesi.bak boşuna canını sıkmışsın.
orkide canım ben inanmıyorum takvimle ilgili yazılanlara bence burada çok fazla eleştirildi diye öyle bir yazı yazmış olabilirler.tutmuş madem bayanın takvimi ne gereği varki doktora soruyor.bence hiç inandırıcı değil canım.allah hepimizin gönlüne göre versin.

ben yaptirmak isterim ama galiba burda yapmiyorlar canim yabide catlama ignesi de varmis aslinda oda mantikli geliyor ama burda onuda yapmazlar:1no2::1no2: ben bunu birde arkadaslarima soryim dur benim iki tane arkadasim hamile 5 ayindalar ikiside bu hafta cinsiyetlerini ögrenecekler bugün tlf da konusursam sorsim bi nerde hissetmisler merak ettim bakalim tutacakmi onlardadaşutarafagittişutarafagitti

Hoşgeldin Gülnisa ablam, evde olmak çok güzel bir duygu değil mi , inşaallah bir daha gitmek zorunda kalmazsın, forummuz canlanmaya başlamış, ohh maşaallah, ondan sonrada doğumla bebek bakımı derken yazışırız, sonra da artık ikinci üçüncü, dördüncü bebişler için çalışmalar başlar inşaallah...

Civcivim
Sağol canım iyi dileklerin için.
Hadi ama sende çok tembel çıktın. Seninde haftalarını beraber sayalım burda
Yumurtlama zamanına göre ayarla hayatım. Hem testlere hemde kendindeki belirtilere göre ayarla ve inşallahta olur.

Aaaaaaaaaaaaaa
Aregon az kalmış gerçekten
Ayyyyyyyyyyy çok heyecnlı bir durum. Ölürüm yeni doğan bebeklere çok severim
Canım ya hayırlı doğumlar inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…