suenur sagol canim kendimi cennete gelmis gibi hissediyorum evimde olmak cok guzel insallah tekrar donmeye gerek kalmaz insan hastenede olunca kendini daha bir hasta zannediyor ama eve gelince degisiyor yinede hep uzanmak zorundayim cok ayakta duramiycam kosusturma benim icin bitti zaten artik dogum sonrasi devam ederim
canim artik arada yazicam tum gun bilgisayar basi yasak oldu olsun hic yazmamaktansa daha iyi
bence hic aklina getirme benim arkadasin bir oglu vardi iki kez bebegini kaybetti karninda tekrar hamile kaldi simdi 4 yasinda bir kizi var böyle seyler cogu kadinin basina geliyor canim ben olsam bir daha denerim heralde helede kizim olmasa allah herkese kiz cocugunu sevgisini tattirsin ama önce tabiii evlat sevgisini senin oglanlar kac yasinda
ebrucum bir kere dusuk yaptin diye hep aynisi olucak degil canim kotu dusunme bende bu hamilelik oncesi 6 haftalik dusuk yapmistim ayni korkuyu yasamadim desem yalan olur sonra hamile kaldim ve be bebegim 6 haftayi gecince cok rahatlamistim ama kendimi bosuna strese soktugumu simdi anliyorum sende unut insallah bir daha boyle bir durum yasamazsin birde klomen cok istiyorsan baska dra git bir sor belki kabul eden cikabilir belli olmaz canim ama ya birde ikiz kiz istiyorken oglusun olur benim yontemlere guvenim bitti baksana bize :roflol:
Haklısın canım Allah herkeze evlat sevgisini tattırsın özellikle kız sevgisini:çok üzgünüm: benim çocuklar biri 6 yaşında diğeri de 3yaşında canım senin kaç çocuğun var belki önceden yazmışsındır ama affet unutmuşuma.s.
kiz desene ben gec kalmisim cocuk yapmaya benim büyük kizim 8 digeri 5 yasinda dur kiz en iyisi klomen hapimi ney onlari ben alayim:sm_cool::sm_cool: canim gerci seninkilerinde artik agirligi kalmamistir büyük oglun okula gidiyormuugamyoncuiremsu
Başla canım bence çocukların gayet uygun yaştalar inşallah gönlündeki bebişine kavuşursun sende,,,,benim büyük oğlumu bu sene anaokuluna yazdırdık oaraya gidiyor küçükle çok kavga ediyorlar evde sürekli kavga bağırtı şamata bide eşim 3 erkeğin arasında inan bunalıyorum hemcinsim olsaydı bir tanede ne güzel olurdu,,,,
günaydın süper annelerrr
hoşgeldin gülnisa, geçmiş olsunnn.umarım bir daha doğuma kadar gitmene gerek kalmaz hastanede kalmak gerçekten çekilmez bişey çünkü.
gulnisa, suenur size de soriyim su soruyu gebeliklerinizin ilk haftalarınızda hangi kasığınızda kasılmalar çekilmeler oldu, yani hangi taraftaki yumurtalığınızdan hamile kaldınız sizce?
suenur ben solumda kesin hissettim çekilmeleri 5.haftalarda falan sonra geçti zaten
çok kişide tutuyor arkadaşlar eltimde sağ yumurtalığında hissetmiş erkek onun da. bununla ilgili bir topik var çoğunun tutuyor.
yani yumurtalık takibi yaptırsak soldan yumurtladığımız ay korunsak nasıl olur sizce?
kız için de tam tersi tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?