Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
suenurcum iyiyim cnmm henuz gelmedim evime ama leptop bendee evde suan kimse yok ama birazdan gelirler bende bi bakayim ne yapioo bizim kizlar dedimm

ne yapalim canim buralar cok sessizlesti siz yoksunuz diye a.sa.s kizlar giriyor ama kimse kimseye denkl gelmiyor o gün sana özelden de mesaj attim merak etti m nasil oldugunu artik dönünde tekrar burasi canlansin canim:teytey::teytey::teytey:

son zamanlarda yumurtlama günümü regl sonrasimi erkek bebek tam kafa karistiriyor cogu kadinlar regl sonrasi hamile kalip ogullari oluyor neyi uygulayacagimizi sasirdik hi bide baby chocie tuttmuss

Orkidem merhaba canım. Maşallah büyütmüşsün prensesi
Bende benim yöntemde bizzat gidip konuşmuştum doktorla. Oda imkan vermemişti ve olmaz böyle bişey demişti. Hatta hamile kalınca size gelicem bizzat kontroller için demiştim ama gitmeyi unuttum sonra. Doktorların hemen hepsi pek olumlu konuşmuyorlar bu konularda.

bernur ablammm
ne yapacagimi bilemiyorumm sanirim ikinciyeee oluruna birakacagimm
cook istiyorummm engel olamiyorumm
gece gunduz dualarimdaa tabii oncelikle kizimi hayirla saglikla sihhatle bir alayim kucagimaaa sonra caresine bakacagimm
catlatma ignesiyle %85 sans veriyolarmisss
buradadada kolay kolay yapmazlarrr ancak istanbulda deneyebilirimm onada esim musade etmezz
cooook karsii bu tur konulara
bana cok kiziyorrr artik en fazla iki cocuk dusunuyorumm hamileligim coook zor gectii
inanilmazz halaa ara ara kusmalarim varr
yediklerim zehir oluyorrr afedersinizz kizlar
ama alt tarafim inanilmaazzz aciyorrr baskii asilma hersey var bende
herseye zirt birrt agliyorumm
daha yasim cok gencc bu yastaa boylee onun bunun yuzunden kendimi yipratmakta istemiyorumm
dualarim onceliklii
rabbim herkese hayirlisindan versinn ne isterlersee
kiz bebek isteyenlerr suan anliyorumkii sizin isinizde bayaa zorr
cunku dedigim gibi gorumcemm regl bitimi sik sik iliskiyle gebe kaldi ve bebegi erkekkk
bunlarr bize ibret sanirim ne yapartsak yapalim rabbimm ne dilerse onu veriyorr
suan cikmam lazim
bernur abla msni acarim geldigimdfe dertlesirizz
opuldunnn

ebruli senden ne haber bebek calissmalarina basladinmi

Henüz başlamadım canım şuan reglimin 7.günü bakalım kürtajdan sonra regl günlerimde nasıl bir değişiklik olacakmı bidahaki ay inşalla başlıcam çalışmalara,,,,az önce doktorumdan geldim kontrolum vardı rahmim toparlanmış korunmayı bırakabilirsiniz dedi,,,,bakalım sabırsızlıkla takipteyim,,,,

Biraz önce doktor ultrasonla rahmime bakarken sol kasığım çok şiddetli ağrıdığı için endometriyosisden dolayı bakarmısınız dedim yapışıklık falanmı var veya kist mi varki bu kadar ağrıyor sol yumurtalığımı kaybetmek ten korkuyorum dedim,,,doktorda baktı ve bana gösterdi bak gayet normal çalışıyor yumurtalığın,,,,küçük yumurtalarıda gösterdi adetimin 7.günü ve yumurtalar oluşmuşlar,,,,kafam çok karıştı inşallah erken yumurtlamıyorumdur,,,,tek sevindiğim nokta yumurtalıklarım iyi çalışıyormuş ve şimdilik laparoskopiye gerek yok dedi,,,,kendi çabanla hamile kalabilirsin dedi bu beni mutlu etti,,,,

Orkidem çok haklısın canım bu yaptığımız her şey sadece tabiri caiz ise eğlence gibi bişey bazıları bu eğlenceyi para ile yapıyor bazıları ise kendi yöntemleri ile sonuçta Allahın dediği oluyor neyaparsak yapalım,,,,Yaptığımız şeye kendimizi çok kaptırmazsak sonucundada çok yıkılmayız bence,,,,,herzaman hakkımızda hayırlısı olsun

canim peki o agrilarin neden oluyormus, birsey soylemedi mi, cok ilginc fisfisfis

merhaba kızlarrr
orkidem göbüşün çok tatlı olmuş ya maşallahhhh.
bu arada ben 9 kilo aldım bile ben hepinizden hızlıyım bence daha 3 ayım var.
Kızlar ya ben de neye inanacağımı şaşırdım ya yumurtlama günü mü öncesi mi erkek oluyo. ama ben kızıma 8. günden itibaren gün aşırı ilişki ile hamile kaldım.ben en cok suna inanır oldum; sag yumurtalıkta erkek, sol yumurtalıkta kız bebiş oluşuyor sanırım çünkü benim ilk haftalarda sol kasığımda çekilmeler olmuştu, genelde cevremde de hep böyle.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
aksi durum yaşayan var mı yani solda erkek oldu diyen var mı???

prenses cnm benim maalesef bu sag sol olayi bendede tutmadii
gobus sekli yeme icmee hicbiri tutmadi bendee
hersey erkek diyoo ama dr umuz kizzz dedii buna ne diyeceksinn yuzum cook guzellesti zerre sivilce leke yokk
karnimm tuyluu alti cizgiside ciktiii linea negra sanirim buydu adii
gogus uclarim kapkaraaa
istee en guzel orneginiz benimm((

canim peki o agrilarin neden oluyormus, birsey soylemedi mi, cok ilginc fisfisfis
dilshad cım o ağrılarımın sebebi bende endometriyosis hastalığı olduğu için bu hastalık yerleştiği yerlerde yapışıklığa ve sancılara neden oluyormuş görünürde çikolata kistide oluşmamış dedi benimde o bölgeme yerleşmiş ama doktor yumurtalıklarında bir sorun yok dedi,,,,sanırım başka bir organda rahatsızlık belkide kanallrda sorun vardır,,,,,bilemiyorum tam kesin konuşmadı ama hamile kalabildiğine göre kanallarından biri veya ikiside açık ki hamile kalabilmişsin dedi,,,,CADIARZU

Orkidecim benimde iki oğlumdada hamileliklerim farklı farklı idi birbirine asla benzemedi,,,,,ilki tam erkek bebek hamileliği belirtileri gibiydi güzelleşmek,,,,tatlı bol yemek,göhüslerimin ucu baya kararmıştı,,,göbekten aşağı çizgide oluşmuştu,,ama ikinci oğlumda hiç bu belirtiler olmadı,,,,demekki cinsiyetle pek alakalı değil sanırım göhüslerim kararmadı göbek altında çizgide oluşmadı,,,bolca ekşi yedim tatlı asla yiyemedim etten tiksindim,,,,hatta ikinci oğlumda 6.5 ay ultrasonda cinsel organını göstermeyince kesin kız dedik doktorlarda bizde ama bacaklarını bir açtıki pipiş bir ay ağlamıştım Allahım affetsin,,,,

Prenses canım sanada Allahım hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir şekilde kızını dünyaya getirmeyi nasip etsin,,,benim iki oğlumda sağ kasığımda idi ama bu ölen bebişimin cinsiyeti ne idi öğrenemedim ama bir ay sol kaığım ağrımıştı,,,,hiç değilse cinsiyetini öğrenebilseydim,,,

haklısın canım ama o konular bende de aynı, gören karnımı erkek diyo,göbekte çizgi var, deli gibi tatlı yiyorum, cildim çok güzelleşti...vb. ama sanırım bunlar herkese göre farklılık gösteren şeyler. ama bu sag sol yumurtalık tutuyo genelde:) hele de yumurtalık takibi yaptıranlar kesin olarak yumurtalıklarını da biliyolar.
Bu arada sana doktor bir kere mi söledi kız diye ya. ben seninkinde yanılmış olabileceklerini düşünüyorum hala yaa. mesela benim doktorum 3 seferdir diyo kız diye.
hem kızlarda hep bir yanılma ihtimalleri oluyormuş, bebekler bacaklarının arasına sıkıştırabiliyolarmış pipilerini :roflol:

çok teşekkür ederim arkadaşım sanada Allah çok şirin sağlıklı bir kız evlat nasip etsin bir daha öyle acıları yaşamassın inşallahhh.
desene senin oğlanlarda da tutuyo bu sağ yumurtalık meselesi CADIARZU

evt cnm bi kes soyledii
oda 19 hftamdaa ama ben kesinmi dedikce bakti bakti kesin diyememm ama sanirim dedii
bende gordum cnmm yaa cikintisi yoktuu
sonradan cikmaz heraldee
ne biliyimm sanmamm

prenses eltin nasil olmus
yani yum gunundemii ne dedii bak onunkisi erkekk
nasip kismet ne diyim halbuku benimm tek bi kezz 19. gun iliski olmustuu

prenses eltin nasil olmus
yani yum gunundemii ne dedii bak onunkisi erkekk
nasip kismet ne diyim halbuku benimm tek bi kezz 19. gun iliski olmustuu

tatlım hiç soramadım ya anlarsın işte kıskanıyomuş gibi sormak istemedim nasıl tutturdun diye ama o da cocuk için 6. ayındaydı sanırım gün aşırı ilişkiyle kaldı ama yumurtlama gününü denk getirmiş demekki. ama yumurtlama gününden sonra hamile kalmış sanırım cünkü kanda bhcg değeri 6. haftada sanki düşüktü biraz.
ya sen cıkıntıyı görememiş olabilirsin göstermemiştir annesi belki
hem bazen doktorlar bile 9 ay göremiyolar pipi olduğu halde dimi ama
ama zaten ilk bebişimiz tatlım ve bence kız cocuk her anneye lazım. inşallah rabbim iki meyveyi de tattırır saglıkla tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…