- Konu Sahibi EU1
-
suenurcum iyiyim cnmm henuz gelmedim evime ama leptop bendee evde suan kimse yok ama birazdan gelirler bende bi bakayim ne yapioo bizim kizlar dedimm
Yumurtlama (ovulasyon) Günü mrblar hocam benim 3 kýzým var allaha þükür 4üncüyü erkek olsun istedik baby chocie diye bir takvimvarmýþ bilgilerimizi verdik ve takvimi gönderdiler buna göre ilk ay adetimin 9-10-11-inci günleri erkek bebeðe iþaretli günleri gösteriyordu bugünleri iliþki oldu diðer günler korunduk ve ilk ayda hamile kaldým dün doktora gittim ve bebeðimin erkek olduðunu öðrendim ve çok mutlu olduk siz bu konuda ne düþünüyorsunuz herkese tavsiye edebilirmiyim sevgili seda haným, sizi tebrik ediyorum, baby chocie yöntemi ile bebek sahibi olmanýn týbbi bir yöntem degildir.saygýlaýrmla
kizlar bakin bi siteden buldumm
buna ne diyeceksinizz[/QUOT regl den sonra hamile kalmis oglu olmus yumurtlama günü filan o zaman bosmu cogu siteler yumurtlama günü erkek bebek diyor baby choisie tutmus yaniii:CüvCüv:
Yumurtlama (ovulasyon) Günü mrblar hocam benim 3 kýzým var allaha þükür 4üncüyü erkek olsun istedik baby chocie diye bir takvimvarmýþ bilgilerimizi verdik ve takvimi gönderdiler buna göre ilk ay adetimin 9-10-11-inci günleri erkek bebeðe iþaretli günleri gösteriyordu bugünleri iliþki oldu diðer günler korunduk ve ilk ayda hamile kaldým dün doktora gittim ve bebeðimin erkek olduðunu öðrendim ve çok mutlu olduk siz bu konuda ne düþünüyorsunuz herkese tavsiye edebilirmiyim sevgili seda haným, sizi tebrik ediyorum, baby chocie yöntemi ile bebek sahibi olmanýn týbbi bir yöntem degildir.saygýlaýrmla
kizlar bakin bi siteden buldumm
buna ne diyeceksinizz
ebruli senden ne haber bebek calissmalarina basladinmi
Biraz önce doktor ultrasonla rahmime bakarken sol kasığım çok şiddetli ağrıdığı için endometriyosisden dolayı bakarmısınız dedim yapışıklık falanmı var veya kist mi varki bu kadar ağrıyor sol yumurtalığımı kaybetmek ten korkuyorum dedim,,,doktorda baktı ve bana gösterdi bak gayet normal çalışıyor yumurtalığın,,,,küçük yumurtalarıda gösterdi adetimin 7.günü ve yumurtalar oluşmuşlar,,,,kafam çok karıştı inşallah erken yumurtlamıyorumdur,,,,tek sevindiğim nokta yumurtalıklarım iyi çalışıyormuş ve şimdilik laparoskopiye gerek yok dedi,,,,kendi çabanla hamile kalabilirsin dedi bu beni mutlu etti,,,,
dilshad cım o ağrılarımın sebebi bende endometriyosis hastalığı olduğu için bu hastalık yerleştiği yerlerde yapışıklığa ve sancılara neden oluyormuş görünürde çikolata kistide oluşmamış dedi benimde o bölgeme yerleşmiş ama doktor yumurtalıklarında bir sorun yok dedi,,,,sanırım başka bir organda rahatsızlık belkide kanallrda sorun vardır,,,,,bilemiyorum tam kesin konuşmadı ama hamile kalabildiğine göre kanallarından biri veya ikiside açık ki hamile kalabilmişsin dedi,,,,CADIARZUcanim peki o agrilarin neden oluyormus, birsey soylemedi mi, cok ilginc fisfisfis
prenses cnm benim maalesef bu sag sol olayi bendede tutmadii
gobus sekli yeme icmee hicbiri tutmadi bendee
hersey erkek diyoo ama dr umuz kizzz dedii buna ne diyeceksinn yuzum cook guzellesti zerre sivilce leke yokk
karnimm tuyluu alti cizgiside ciktiii linea negra sanirim buydu adii
gogus uclarim kapkaraaa
istee en guzel orneginiz benimm((
Prenses canım sanada Allahım hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir şekilde kızını dünyaya getirmeyi nasip etsin,,,benim iki oğlumda sağ kasığımda idi ama bu ölen bebişimin cinsiyeti ne idi öğrenemedim ama bir ay sol kaığım ağrımıştı,,,,hiç değilse cinsiyetini öğrenebilseydim,,,
prenses eltin nasil olmus
yani yum gunundemii ne dedii bak onunkisi erkekk
nasip kismet ne diyim halbuku benimm tek bi kezz 19. gun iliski olmustuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?