E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bizdede tam tersi canim ya esim bizm aramiza bunaliyor bazen kizlarla bir oluyoruz istedigimiz seyi yaptiriyoruz kaydirigubbakcemile3 bazen disari kizlarla ciktigimizda ben bir yere gitmek istiyorum esim yok diyor orya degil burya gidelim kizlar da hemenn baba annemin dedigi yere gidelim diyorlar babalarini kandiriyorlar onlara kiyamiyor babalari sırnaşık şeysırnaşık şey
Aaaaaaaaaaaaaa
Aregon az kalmış gerçekten
Ayyyyyyyyyyy çok heyecnlı bir durum. Ölürüm yeni doğan bebeklere çok severim
Canım ya hayırlı doğumlar inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın
orkidem ya senin doğum tarihin eşinin doğum tarihini ve bebeğin doğacağı ayı söylermisin şu kan değişimiyle ilgili yeni bi yöntem duydum sende bi deneyim bakalım.tutarsa diğer kızlarda da deneriz.istersen özelden de atabilirsin tarihleri
Ya kızlar cahilliğimi hoş karşılayında bu kan tazeleme olayını ilk kez ben bu sitede duymuştum mutlaka doğrudur belki ama merak ettiğim bişe var bu kan vücuttan atılmadan nasıl yenilenebiliyor,,,neden erkeklerin ki 4 bayanların ki de 3yıl bu neye bağlı bilgisi olan varmı?
sağol mimoza cım nekadar aptalım kanın tazelendiğini bile bilmiyorum değil mi?:çok üzgünüm: demekki unutmuşum,,,,doğum tarihlerini özelinden verdim canım bakarsan sevinirim:1hug:
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım,,,,,,işte benim hayalimde klomen kullanıp ikiz bebeğe hamile kalmak ama tabi bu bebişler nasıl kız olucak onun garantisi de yok,,,artık onlarda erkek olursa evde futbol maçı yaparlar bende zavallı bayan kaleci kaydirigubbakcemile3 şaka bir yanada Gülnisa nın dediği gibi hiç bir yöntemin garantisi yok o yüzden ikiz bebek olayı riskli bence tüp bebek olsaydı garanti olma ihtimali yüksek tutarsa tabi,,,,
vallahi sana gülmüyorum canim alinmaa.s.a.s.gözümün önüne o görüntü geliyor ondan komigime gidiyor esim donar benim Şeniz bence de canim bide avrupaliyiz diyorlar kesin hemsirenin birseyde caktigi yok kafamçokkarıştıbide bazilari kicikligina yardimci olmuyorlar ne varsa bizim türklerde varr:teytey:suenur yapma canim ya sendemi guluyon :çok üzgünüm:
ee burda oyle cok okudum bende soyledim ama ebe turk olsaydi eminim hic gulmezdi
bence bu fransizlar bisey bilmiyor:roflol:cahil kalmislar bu konudakaydirigubbakcemile3
ben sadece gulmesine sasrdim keske demeseydim diyorum
orkideee kiss dogru diyon valla biri buyumu yapti bize yoksa
ne yani kim ne istediyse tersi oldu hala aklim almiyor canim ya
yok ben en iyisi bir daha bebek yapinca sizi tanimamazliktan gelicem:dilcikar::dilcikar:
neme lazim tup bebekle bile benimki kiz cikar :roflol:
bernur ablammm
ne yapacagimi bilemiyorumm sanirim ikinciyeee oluruna birakacagimm
cook istiyorummm engel olamiyorumm
gece gunduz dualarimdaa tabii oncelikle kizimi hayirla saglikla sihhatle bir alayim kucagimaaa sonra caresine bakacagimm
catlatma ignesiyle %85 sans veriyolarmisss
buradadada kolay kolay yapmazlarrr ancak istanbulda deneyebilirimm onada esim musade etmezz
cooook karsii bu tur konulara
bana cok kiziyorrr artik en fazla iki cocuk dusunuyorumm hamileligim coook zor gectii
inanilmazz halaa ara ara kusmalarim varr
yediklerim zehir oluyorrr afedersinizz kizlar
ama alt tarafim inanilmaazzz aciyorrr baskii asilma hersey var bende
herseye zirt birrt agliyorumm
daha yasim cok gencc bu yastaa boylee onun bunun yuzunden kendimi yipratmakta istemiyorumm
dualarim onceliklii
rabbim herkese hayirlisindan versinn ne isterlersee
kiz bebek isteyenlerr suan anliyorumkii sizin isinizde bayaa zorr
cunku dedigim gibi gorumcemm regl bitimi sik sik iliskiyle gebe kaldi ve bebegi erkekkk
bunlarr bize ibret sanirim ne yapartsak yapalim rabbimm ne dilerse onu veriyorr
suan cikmam lazim
bernur abla msni acarim geldigimdfe dertlesirizz
opuldunnnMERHABALAR ORKIDE VE DIGER ARKADASLAR NE YAPDINIZ KIZLAR :VALLA BEN IS IS IS COCUKLARLA HAVA GÜZEL OLURSA PARKA FALAN GIDIYORUM ONUN ICIN FAZLA YOKDUM ÖZLEMISIM SIZLERI:AZ KALDI GLNISAM ORKIDEM SAMIRAM VE DIGER TATLI HAMIS ARKADASLARIM:BEN ALMAN SITELERDDE ARASDIRDIM ORDADA KK GIBI ALMAN KISILER YAZISDIK VE ERKEK ICIN CINZEL PERHIZ VE YUMURTLAMA GÜNÜ ONLARINDA COGUNUN ERKEK COCUKLARI VAR; KIZ ISTIYORLAR:KIMSE YAPMADIMI YUM:GÜNÜ CINZEL PERHIZ::ORKIDE;GÖRÜMCEN REGLDEN SONRA HAMIS KALMIS HAYIRLI OLSUN VALLA BEN ONA INANAMIYORUM SENIN MORALIN NIYE BOZUKDU CANIM????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?