Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
samiramm bu hafta sonu alicam degerlerimii ama oz aman cok seker yemiyodumm cikmistir simdii
evime dondumm bugun kizlarr birsuru is beni bekliyooo
size kavustum ya cok sukurrr
samiramm ne yap ett onarttir su aletii bende niye girmiyo diyodumm
gulnisaaammmm
gecmis olsn cnmm artik bende cok zor hareket ediyom
benim gobekk firlatma one dogruu
hareketlerim cok kisitlii
hersey herkes iyidir insallahh

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım,,,,,,işte benim hayalimde klomen kullanıp ikiz bebeğe hamile kalmak ama tabi bu bebişler nasıl kız olucak onun garantisi de yok,,,artık onlarda erkek olursa evde futbol maçı yaparlar bende zavallı bayan kaleci kaydirigubbakcemile3 şaka bir yanada Gülnisa nın dediği gibi hiç bir yöntemin garantisi yok o yüzden ikiz bebek olayı riskli bence tüp bebek olsaydı garanti olma ihtimali yüksek tutarsa tabi,,,,

ebrulimm kizin olmasi icin dua edicem sanaa
sende en az benim kadar istiyosun gerci isteyen herkese ediyorumm duamii
ama yinede en iyisini rabbim bilirr
oglu olanlara diyemiyorumki hangi gun girdinde gebe kaldin yadaa soyle boylee hemen yuzume tuhaf tuhaf bakiyorlarrr
bana goren oglunmu olcak diyorlarr
gobek firlatmaymiss
yok diyom icindeki kizz hayirlisii oncelikli tabii
rabbim herkese versin tum isteyenleree

Aaaaaaaaaaaaaa
Aregon az kalmış gerçekten
Ayyyyyyyyyyy çok heyecnlı bir durum. Ölürüm yeni doğan bebeklere çok severim
Canım ya hayırlı doğumlar inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın

Ayy canım bak bende heyecanlanmaya başladım şimdi, ama biliyorumki son ay çok yavaş geçiyor, o nedenle kendimi şimdiden doğum psikolojisine alıştırmayayım diyorum, ilk bebişimde son ay doğurdum doğuracağım diye bayağı bir beklemiştim, kuzum 41 haftalıkken gelmişti, bakalım bu kuzucuk ne zaman gelecek, şükür henüz ağırlaşmadım , 38 den sonra durum zor olur heralde, gerçi kuzucuk şu an 2,5 kilodan fazla, 3 kilo olsa yeterli, sonrasında sütümle beslerim kuzum, senin oğluş nasıl oldu canım, durumu nasıl ?

aregon cnm yinede hazirda bekle kiz cocugu gununu doldurmaz derlerr
ben sanki suan sanci agrilardan doguracak gibiyimm
haziroldayim yanii
camasirima ara ara su gibi lekeler geliyorr acaba sumu siziyor neee

selam kızlar gülnisa h.geldin.g.olsun özledika.s.
yelicim ne duydun yazarmısın.benim bildiğimkadınlar 3 erkeklerde 4 yıl.seninki farklımı.söylede ben benimkine bi bakiim:uhm:

orkidem canım çok ayakta durma ve oturma,,,,, zamanının çoğunu uzanarak geçirmeye çalış benim ilk oğlumdada su gelirdi 9 ay boyunca gelmişti hatta hep tetikte bekliyordum zaten açılmada olmuştu 3 cm kadar sende dikkat et kendine canım,,,,,valla benim iki çocuğumda normalinden 10 gün erken geldiler sezeryan diye değil normal sancıları ile yani,,,,annem de tam tersini derdi kız çocuk 9 ay 10 günü doldururmuş erkek beklemezmiş diye bu bende tutmuştu tesadüfte olabilir tabi,,,

Ya kızlar cahilliğimi hoş karşılayında bu kan tazeleme olayını ilk kez ben bu sitede duymuştum mutlaka doğrudur belki ama merak ettiğim bişe var bu kan vücuttan atılmadan nasıl yenilenebiliyor,,,neden erkeklerin ki 4 bayanların ki de 3yıl bu neye bağlı bilgisi olan varmı?

ebruli canım bu olayın adı kan tazelenmesi ama tabiki kanımız hergün tazeleniyor.ytediklerimizle içtiklerimizle falan.yani adı bu ama konu başka.bu olayı bi rusmu ermeninimi bi prof.bulmnuş güya.artık nasıl bulduysa.yada doğrumudur değilmidir bilemicem.koskoca prof böle bi saçmalıkla uğraşmaz amasırnaşık şey
neyse çoğu kişide tutan bi olay.ama tutmayanda oluyo tabi her yöntem gibi.bende tuttu ve etrafımdaki on kişiden belkide 9unda tuttu.ama burdaki kızlarda tutan az.yani oda kocaarı uydurması gibi bi durumhihoyyythihoyyytnaniknanik
anlıcan fasafiso ama tutanlarda nasıl tutuyo anlamadımm.sen versene d.tarihini ve kocanınkini.bakalım sende tutuyomu.yada sen baktınmı.tutuyomu sende:uhm:

sağol mimoza cım nekadar aptalım kanın tazelendiğini bile bilmiyorum değil mi?:çok üzgünüm: demekki unutmuşum,,,,doğum tarihlerini özelinden verdim canım bakarsan sevinirim:1hug:

sağol mimoza cım nekadar aptalım kanın tazelendiğini bile bilmiyorum değil mi?:çok üzgünüm: demekki unutmuşum,,,,doğum tarihlerini özelinden verdim canım bakarsan sevinirim:1hug:

olurmu öle şey canım ne aptallığı. sanki çok bilimsel bi olayda sen bilmiyosunsırnaşık şey bilmemen normal çünkü buda fasafiso

sagol canim insallah en yakin zaman da senin de bir kizin olur ikizi bos ver kaydirigubbakcemile5 sen bir taneyi yap benim arkadasimin iki oglu var hamile simdi ikizi olacak bebeklerden birinin cinsiyeti belli oglan digeri bu hafta gittimi belli olur heralde biri göstermemis kiz simdiden delleniyor eger kizim olmassa beni akill hastanesinde bulursunuz diyor kizlari cok seviyor benim kizlar orya gittiginde saclarini yapiyor öje sürüyor yok cesit cesit küpe takiyor insallah onunda bir kizi olur:ecrin_bebek:

gulnisa ablacimm
drlar neden cikiptaa %85 lere kadar umut veriyolar vardir bi bildikleri
tabiiki hic biseyin %100 garantisi yokk ama bi site varr herrkles erkek bebek icin ne yapilmali demiss
oda herkese ayni cevap yum takibi tek bir iliski diz dirsek pozisyonuu
cevap buu hatta gelin dairemize % 85 lik yontemler uygulayalim demiss oda yum cat ignesi sanirimm yada takibii ozeldogum.comdaydi sanirimm samirada okumustu

Şimdi ben eşime sıcak su ile yıkama olayını ve kendimede sirkeli duş olayını denemiyim mi yani zaten eşime nasıl diceksem ben,,,,,:roflol:

kiz gülmekten öldüm yaa gülnisa erkek testislerini yikicak dedigindeki kadinin suratini görmek isterdim:roflol::roflol::roflol::roflol: ya bana da komik geliyor ben esime desen iyi bir adlga gecer heralde desene kadin burdaki yazdiklarimizi görse artik ne yaparkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hele bi kizimi alayim kucagima saglikla hayirla ablacimm kendimi dinlenmeye cekecegimm neredeyse iki yildir bu konularla dolu kafamm
kizimin tadini alayimm
sonraa elimden geleni yine yapar takdiri allaha birakirim
yaa kizlar biri bize yani bu topige buyumu yapti neee
ayni anda ayni yerde ve ayni kisiler %15 lik kisima girecek oylemii
inanmak bile istemiyorumm

vallahi sana gülmüyorum canim alinmaa.s.a.s.gözümün önüne o görüntü geliyor ondan komigime gidiyor esim donar benim Şeniz bence de canim bide avrupaliyiz diyorlar kesin hemsirenin birseyde caktigi yok kafamçokkarıştıbide bazilari kicikligina yardimci olmuyorlar ne varsa bizim türklerde varr:teytey:

zaten ben bebek yapmaya basladigim zaman buraya hic ugramiyacagim bile iki kiz bana yeter korkarim artik hatta interneti bile acmammm:kaydirigubbakcemile3

kiz ebruli bak tam yerindesin sakin bu topigden ayrilma buradakilerin hepsinin kizi oluyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…