Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm canlaaaaar.ben geldiiiiiiiim.epeydir giremiyorum.internetim arızalandı.bu arada yeni topiğimiz hayırlı olsun.ee anlatın bakalım havadisleri.ne var ne yok.kızlar özlembaydan hala haber yokmu yaa.merak ettim valla.bi arkadaşımdan söz etmiştimya hani 2 kızı vardı regline 3 gün kala 3.ye hamile kaldı diye.cinsiyetini öğrenmiş kızı olacakmış.anlatın hadi.neler oldu ben yokken.gülnisa orkidem,feyza ve diğer arkadaşlar.hepinizede kocaman öpücüklr sevgileer.

Yeli cim nasıl bir yöntem biz kendimizde yapabilirmiyiz bu dediğin şeyi,,,,merak ettim çünkü?:uhm:

kiz yelicigim bende isterem new göndereyim sana???tabiki zahmet olmassa canim benim 2 tatli kizim var....

ezgin gulucuk hosgeldiniz canolarr
ozledik sizlerii
ezgincimm alman sitesindekilerde herkesin dediklerini diyor degilmi farkli bisey diyen yokkk
aregon ve gulnisa da aynen yum gununde yaptilar ama olmadii
hatirliyomusunuz melegim1973 isimli bayann
hakkinda suclamalar iddia edilince bidaha ne girdi ne yazdiii
hakliysa hakkini savunsaydi keske bu sekilde suclu duruma dustuu
ben dogruyum diyemedii
acaba yalanmiydi yazdiklarii neyseee siradaki kizlar ebbek planlariniz ne zmaann kimsede hamislik haberi yokk

orkidem senin görümcen ne yapdi ki??nasil regelden sonra hemen hamis kaliyor belki erken yum.canim

ezgincimm gun asirii taaaki yum gunune kadar devam etmiss sonra birakmis
artik ne zaman kaldi bilemiycem
ama dr bir hafta onde dedi demekki erken mi yumurtladi nee
bilmiyorum inanki fazlada sormadim canimm
allah yazmiss kaderinee ne caree diledigine kiz diledigine erkek dilediginede hiiic vermiyorr
yinede allahtan umudumuzu kesmeyelimm

Orkide cim sende tuttu mu bu yeli nin dediği yöntem denediniz mi?

bende erkek cikiyor canimm
ama bi kac kisinin tarihlerini verdim onlarda tuttuu

selam kızlarrr
bu da o bahsi geçen siteden bir örnek.yumurtlama günü ilişki için erkek çocuk ihtimalinin %55-%60 olduğunu yazıyo yani sans sadece biraz artıyor deniliyor.
hocam ben normal halde hamile kalamıyorum bu yüzden yumuta takibiyle hamile kalmıştım oğlum 5 yaşında ve kız çocuk istiyorum yumurta takibi yapılırken gonal-f diye bir iğne verilmişti ve yine aynı yöntemle hamile an kalırmışım ancak normal yoldan ilaçsız hamile kalamıyorum yine erkek olursa kız istiyoruz ne yapmalıyım ilaçları kullanmam gerekiyor kız olması için ne yapmam lazım yardım edin çünkü doktorum birkaç kişiye aynı yöntemi uygulamış onlarında oğlu olmuş sizce bu yöntemle kız şansım ne kadar teşekkürler.
doktor: sevgili selin hanım, aynı tedaviye devam edin, cinsel ilşki sayısını fazla tutun, saygılarımla

yelicim son adet tarihim
17 mart canimm ennnn gec 28 aralikk oda en gec ihtimalll

topigi geziyordum cnm yaa burdayimm bi fransiz filmine bakiyozz esimlee
kiz demisler oglan dogdu hahahahahayyy

kızlar merhabalar yazılarınızı okuyorum ama diyet konusunda pek bişey anlayamadım et ve çikolata kagan kocatepenin sitesinde erkek bebek için yazıyor bana yardım edin lütfen ph meselesi idrar mı olacak yoksa vajindenmi onu nasıl yaptıracağım

ahsen ahsennseni nurun profilinde gordum bol et tukettigini yazmissin ph in suan 6 sanirimm vallahi cnm gulnisanin drda aynen et cikolata tuketmesini soylemiss
ama sana tavsiyemm
bolll boll kuru kayisi tukett birde muzz
gerci ben igrenmistim muz yemeten maden suyu icmekten ama gel gorki tutmadi o ayrii
idrar ve vajenden yap derimm emin oll artik hic bir yontemi oluruna birakmamak gerekk yuzdeligi yuksek tutmak icinn
senin kizinmi varr neler yapiyosun bu konudaa

yeliiii hani ozelden yazmistim ya sana ona herkesss kesin erkekk diyoooo
bak istersenn bendede degismez heralde simdiden sonraa tabiiki %100 degildir oda banavurmustur ne care arastirmalara devamm

Bu konuda bişey yazmayacağımı söyledim ama dayanamadım
O arkadaş ortaya bişey attı ve sonrasında kayboldu gitti
Neden gitti neden savunmadı veya neden devam etmedi
Yazdığı mesajlarıda sildi gitti
İşte duyduklarımıza inanan millet olduğumuz için duyduğumuz herşey bizleri hemen etkiliyor. Ben denedim oldu dedim başkasında olmadı yalan dediler
Ben burdayım ama onlar nerde?????yerimseniben

Yelicim o pipi değildir bence testisleridir
Pipi gerçektende o kadar büyük olmaz helede 13 haftalık bir bebeğin:roflol:

günaydin canim benim kizlarda yok bende dün pek giremedim kizin balesi vardi sonrada kizlari sinemaya götürdüm bütün gün kosturmayla gectiii insan bazen yoruluyor dün bir ara girdim sen nasil olduunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…