bernur ablammm
ne yapacagimi bilemiyorumm sanirim ikinciyeee oluruna birakacagimm
cook istiyorummm engel olamiyorumm
gece gunduz dualarimdaa tabii oncelikle kizimi hayirla saglikla sihhatle bir alayim kucagimaaa sonra caresine bakacagimm
catlatma ignesiyle %85 sans veriyolarmisss
buradadada kolay kolay yapmazlarrr ancak istanbulda deneyebilirimm onada esim musade etmezz
cooook karsii bu tur konulara
bana cok kiziyorrr artik en fazla iki cocuk dusunuyorumm hamileligim coook zor gectii
inanilmazz halaa ara ara kusmalarim varr
yediklerim zehir oluyorrr afedersinizz kizlar
ama alt tarafim inanilmaazzz aciyorrr baskii asilma hersey var bende
herseye zirt birrt agliyorumm
daha yasim cok gencc bu yastaa boylee onun bunun yuzunden kendimi yipratmakta istemiyorumm
dualarim onceliklii
rabbim herkese hayirlisindan versinn ne isterlersee
kiz bebek isteyenlerr suan anliyorumkii sizin isinizde bayaa zorr
cunku dedigim gibi gorumcemm regl bitimi sik sik iliskiyle gebe kaldi ve bebegi erkekkk
bunlarr bize ibret sanirim ne yapartsak yapalim rabbimm ne dilerse onu veriyorr
suan cikmam lazim
bernur abla msni acarim geldigimdfe dertlesirizz
opuldunnnMERHABALAR ORKIDE VE DIGER ARKADASLAR NE YAPDINIZ KIZLAR :VALLA BEN IS IS IS COCUKLARLA HAVA GÜZEL OLURSA PARKA FALAN GIDIYORUM ONUN ICIN FAZLA YOKDUM ÖZLEMISIM SIZLERI:AZ KALDI GLNISAM ORKIDEM SAMIRAM VE DIGER TATLI HAMIS ARKADASLARIM:BEN ALMAN SITELERDDE ARASDIRDIM ORDADA KK GIBI ALMAN KISILER YAZISDIK VE ERKEK ICIN CINZEL PERHIZ VE YUMURTLAMA GÜNÜ ONLARINDA COGUNUN ERKEK COCUKLARI VAR; KIZ ISTIYORLAR:KIMSE YAPMADIMI YUM:GÜNÜ CINZEL PERHIZ::ORKIDE;GÖRÜMCEN REGLDEN SONRA HAMIS KALMIS HAYIRLI OLSUN VALLA BEN ONA INANAMIYORUM ASLINDA FEYZA YAZMISDI BAYA KISIDE TUTMUS YA TUTMASSA SENIN MORALIN NIYE BOZUKDU CANIM????
orkidem ya senin doğum tarihin eşinin doğum tarihini ve bebeğin doğacağı ayı söylermisin şu kan değişimiyle ilgili yeni bi yöntem duydum sende bi deneyim bakalım.tutarsa diğer kızlarda da deneriz.istersen özelden de atabilirsin tarihleri
ezgin gulucuk hosgeldiniz canolarr
ozledik sizlerii
ezgincimm alman sitesindekilerde herkesin dediklerini diyor degilmi farkli bisey diyen yokkk
aregon ve gulnisa da aynen yum gununde yaptilar ama olmadii
hatirliyomusunuz melegim1973 isimli bayann
hakkinda suclamalar iddia edilince bidaha ne girdi ne yazdiii
hakliysa hakkini savunsaydi keske bu sekilde suclu duruma dustuu
ben dogruyum diyemedii
acaba yalanmiydi yazdiklarii neyseee siradaki kizlar ebbek planlariniz ne zmaann kimsede hamislik haberi yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?