Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim arkadaşlar,,,,kürtajdan sonra doktor 3 ay bebiş falan yapma dedi,,,,bu ay ilk ay henüz 2 ayım daha var ama ben kız bebiş istediğim için şimdiden yumurtlama günlerimi bulmaya çalışıyım diyorum çünkü oğullarımda hesabıma göre hemen adet bitiminde hamile kalmışım ve erkek oldu,,,benim reglim 10 gün sürer,,,11 veya 12 de hamile kalmışım ve oğlum oldu erken yumurtladığım dan şüpheleniyorum,,,,o yüzden 2 ayöncesinden takibe başlayımki ne zaman yumurtluyorum öğreneyeyim aslında en güzel doktora gitmek ama ben doktoruma kız bebek istediğimi söğlediğimde benimle dalga geçip başından göndermişti baya üzülmüştüm o yüzden kendi yöntemlerimle bişeyler yapmaya çalışıcam artık veya yeni bir doktor bulucam,,,kadın olmak ne zormuş gerçekten,,,

kızlar canlanın artık
yeter ama bu topik fıkır fıkırdı
şimdi nadiren uğranan yer oldu
gelin artık
hastalara geçmiş olsun
dertliler deva bulsun
yeterki gelin artık
çok özledim buradaki muhabbeti,
çok özledim sizleri arkadaşlar
meğer Gülnisa ile Orkide ayakta tutuyormuş
görüyorsunuz dimi
Onlar olmayınca hiç tadı olmuyor
Orkide gel ama anlat neler oluyor belki sakinleşirsin canım,
Gülnisa sende inşallah tez günde iyileşirsin,
senin çok dikkat etmen gerekiyor canım,
Ebruli sanada geçmiş olsun canım

slm kizlar kimse yokmu gine bence bu töpigin adi süper annelere degil sessiz annelere dönmüsmirmirmirmir

Selam kızlar
Evet forum çok sessizleşti. Sayfayı atakta tutan Orkidem ,Gülnisa,Samiraymış.
Hadi kızlar çabuk gelin tekrar eskiye dönsün sayfa

Yanlız ben foruma girerken çoğu zaman çok zorlanıyorum
Çok ağır sayfalar saatte açılıyor yazdıklarım çok zor gidiyor
Bazen açılmasını beklerken sıkılıp açılmadan kapatıyorum
Keşke buna kesin çözüm bulsalar

Ebruli rabbim gönlüne öre versin
Şöyle tatlımı tatlı güzel mi güzel nazlı mı nazlı bir kızın olsunnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Çocuklarım hasta. Oğlum çoktandır rahatsız kızım ise bugün ateşlendi şurup verdim inşallah sabaha kadar ciddi bişey olmaz. Yarın doktora götürecem bugünü atlatırsak

edit kısmı kalkmış düzenleyemiyorsun yazdıklarını sonradan aklıma geliyor yazacaklarım ayrı ayrı gidiyor. Acaba neden kalktı????????

merhaba arkadaslarr
evime bi uc gun sonra donecegim insallahh
ama lep topu kaciriyorum daha rahat insallah hepiniz iyisinizdirr eltimler gorumcemler falan cok kalabaligizz
gece firsat bulursam girecegim kendinize iyi bakinn

kızlar bi merhaba da benden.
bugün bebişime beşik bakmaya gittik ya çok güzel şeyler varr, bayıldım doğsada içinde yatsa bebişim diye düşündüm.Allah tüm hamişlere sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin insallahhhh
umarım herkes iyidir. görüşmek üzereeee

selam cnm hayirla gelsin bebeginn biz herseyini aldikk hemen alma
insan sabirsizlaniyorrr
ben bir ay once aldim herseyini yatak takimimizda uc hafta once geldii
cok guzelll
mavide icim gitti ama bende yesil aldimm hayirlisii olsun insallahh

Merhaba canlar nasılız, Orkidem de gelmiş, Gülnisa ablamızdan haberi olan var mı, durumu nasıl acaba kafamçokkarıştı
Benim fena sayılmaz ama bir kaç gündür çok fena mide yanmalarım başladı, neyseki Gaviscon aldım bugün bayağı iyi geldi , hastane çantamı hazırladım, biraz erken oldu ama , arabanın bagajında hazır dursun dedim, ne olur ne olmaz...
Bernur geçmiş olsun canım, bizde bir hafta öncesine kadar ailecek hastaydık , hamişken hastalık da çok zor oluyor yaa, bu sabah da kalktığımda duvarlar üstüme üstüme geliyordu, neyseki kociş evdeydi, sen kızımıza bak ben bir hava alayım dedim attım kedimi sokağa, iki saat dolanmışım ortalıkta, farketmeden biraz da alışveriş yapmışım -tatlicadiarzu-

Ebruli rabbim gönlüne öre versin
Şöyle tatlımı tatlı güzel mi güzel nazlı mı nazlı bir kızın olsunnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ŞenizŞeniz Sağol canım güzel dileğin için inşalllah Rabbim herkezin gönlüne göre verir,,,, kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslarr
evime bi uc gun sonra donecegim insallahh
ama lep topu kaciriyorum daha rahat insallah hepiniz iyisinizdirr eltimler gorumcemler falan cok kalabaligizz
gece firsat bulursam girecegim kendinize iyi bakinn

Merhaba orkidem ,,,,canım hoşgeldin çabuk eve dön yaa topiğimiz sessizleşti iyice,,,bu arada göbişin maşallah büyümüş Elif yiğenimiz hızla büyüyor Allah sağlıcakla dünyaya gelmeyi nasip etsin,,,
Gülnisam nasıl oldu acaba inşallah güzel haberlerle gelir,,,,:çok üzgünüm:

Günaydınlarr,,,,Samiram hoş geldin canım sende bir süredir yoktun herşey yolundaymış çok sevindim Allahım sağlıcakla bebişine kavuşmayı nasip etsin,,,,ne güzel bebişinizin odasını falan hazırlıyormuşsunuz pembiş pembiş,,,,çok tatlı bir heyecan bizde ilk çocukta bir hevesle hazırlamıştık odasını ama yavru kuşum çok sancılı bir bebiş ti o yüzden odasında pek yatamadı beşiğini kendi odamıza aldık tam 4 yıl yanımızda yatırmak zorunda kaldık,,,inşallah senin bebişin sağlıklı akıllı bir kız olur annesi seni ve babasını üzmez,,,samiracım ben internetten wodfo adlı yumurtlama kitlerinden aldım 16 lı pakette 2 adette gebelik testi vermişti henüz adetimin 7.günü bugün hemen adet bitiminden denicem çok heyecanlıyım çok merak ediyorum yumurtlama günümü çünkü hem ateşimi ölçüyorum hemde bu testleride denicem,,,,

günaydin kizlar nerdesiniz gine az önce samira gelmis galiba simdi oda yok canim 12 kiloyla doguma gidersen iyi ama doktoruna da sor bence bebegin gelisimi ne durumda bu araada gülnisa nasil oldu acaba hic haber yok orkide kiz daha dönmedinmi sen diger arkadaslar sizde ortada yoksunuz hadi gelinde sessiz anneler topigi canlansinnnhihoyyyt

üffffff kizlar kimsenin gelecegi yok gelin artik kendi kiendime yazip duruyorummsenağlamasenağlamasenağlama

merhaba kizlarr
ebrulimm sagol bitanemm iyi olmaya calisiyorumm kizim bayaa buyudu teyzeleri bakin gobustendedebelli degilmi
samirammm kusumm ben 12 kilo almis durumdayimmm daha iki ayim varr yandimki ne yandimmmm
deligibi acikip yiyorummm
odamizi erken aldik sorma canim yaa sabirsizlik iste birde ilk oluncaa insan duramiyorrr
gulnisamdan haber alan varmi yahuuuu

Yumurtlama (ovulasyon) Günü mrblar hocam benim 3 kýzým var allaha þükür 4üncüyü erkek olsun istedik baby chocie diye bir takvimvarmýþ bilgilerimizi verdik ve takvimi gönderdiler buna göre ilk ay adetimin 9-10-11-inci günleri erkek bebeðe iþaretli günleri gösteriyordu bugünleri iliþki oldu diðer günler korunduk ve ilk ayda hamile kaldým dün doktora gittim ve bebeðimin erkek olduðunu öðrendim ve çok mutlu olduk siz bu konuda ne düþünüyorsunuz herkese tavsiye edebilirmiyim sevgili seda haným, sizi tebrik ediyorum, baby chocie yöntemi ile bebek sahibi olmanýn týbbi bir yöntem degildir.saygýlaýrmla

kizlar bakin bi siteden buldumm
buna ne diyeceksinizz

suenurcum iyiyim cnmm henuz gelmedim evime ama leptop bendee evde suan kimse yok ama birazdan gelirler bende bi bakayim ne yapioo bizim kizlar dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…