- Konu Sahibi EU1
-
duymustum canim onu bende bir yerden ama daha kendimde denemedim cin takvimi filan bende tutmuyor bari bu tutsa görderirimde canim seni ugrastirmayim simdisuenurcum kan yenileme olayıyla ilgili ama hesaplaması diğerlerinden çok farklııı. sende gönder seninkinide hesaplayayım.
ebrucum benim diger hamileliklerimde acilma hic olmamisti ilk defa bu sorun oldu oda bir kacyil once gecirdigim bir ameliyatla rahim zedelenmis ondan boyle acilma olmus hareketle cok ilgisi yok dedi dr ama simdi dikkat etmen gerek cok hareket yasak bu acilmayi hizlandirir dedi
ebrucum senden oncede gulhanos bakicakti bizim kizlara ama oda artik ugramiyor dur gulhanos gelmezse nen kizimi sana paketler gonderirim buyutur sonra bana yollarsin:roflol:
iyi canim ya ben yeni bebek planlrina baslayayim :roflol:
ama bak bastan yazayim benim kizim cok hareketli olucak saniyorum butun gun tekmeler firlatiyor sonra yaramaz diye geri gondermek yok kaydirigubbakcemile3soyle 4-5 yasina gelince gonderirisin bende o arada oglusum olur belki :dance:
suenur canim ben sezeryan istiyorum digerleri normal dogumdu ama hala sezeryan yapicak dr bulamadim burda malesef kabul etmiyorlar normal dogumdan yanalar hala dr ariyorum ne olucak bilmiyorum normal dogum benim icin kabus oldu
orkideeeeeeem duydunmu bunu okudunmu :roflol:
ben yerinde olsam ne yapar ne eder 2008 de dogum yapardim bak o halde oglusun olucak canim
kizlar ya dogum sancilarini erken baslatmanin bir yolu varsa yazin burda orkidem ona gore denesin kaydirigubbakcemile3
2008 Ekim kasım aralıkta kalırsan kız. 2009 ocak şubat mart nisan mayıs haziran da kalırsan erkek
2009(temmuz her iki cinsiyette olabilir bebeğin doğma gününe bağlı) 2009 ağustos eylül ekim kasım aralık kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?