Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkma canim ya sürekli dinlen ama fazla kendini yormaman gerekiyor zaten dogumuna az kaldi anliyorum seni insan gene de stres yapar doktor terminlerini de ihmal etme ne kadar zamanda gideceksin artik doktora dogumun normalmi olacak yoksa sezeryanmi belli mi simdiden evet canim haklisin insan kosturmaya aliskin olunca evde kalmak zor oluyor seninde az kaldi bebis olunca artik kosusturmann baslar

suenurcum kan yenileme olayıyla ilgili ama hesaplaması diğerlerinden çok farklııı. sende gönder seninkinide hesaplayayım.
duymustum canim onu bende bir yerden ama daha kendimde denemedim cin takvimi filan bende tutmuyor bari bu tutsa görderirimde canim seni ugrastirmayim simdi

Günaydın güzel anneler,,,,,Ya bu nasıl bir yöntem yeli cim özelden banada anlatıcaktın merak ettim,,,,bir de benim eşimin doğumun tarihindede tam bir netlik yok onuda belirteyim yani yılı doğru ama günü ve ayı tam kesin değil zamanında yazılmamış aralık ayında sanırım doğmuş yaş sorun olmasın diye iki ay sonrasına yazdırmış kayınbabam,,,

Gülnisacım senin diğer hamileliklerindede böyle açılma kasılma falan olmuşmuydu canım,,,,yoksa bu bebişinde çok yoruluyordun koşuşturuyordun o yüzdenmi erken oldu açılman acaba,,,,,,güzel bebişin seni üzmez inşallah seni annesi zamanında gelir dünyaya,,,,yakınımda olsaydınız keşke kızlarınıza gönüllü ben bakardım,,,,

ŞenizŞeniz:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
tamam anlaştık canım:1hug:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bana yazmışsınız ne zaman hamiş olucan diye seneye eylülde falan düşünüyorum ekim kasımda olabilir allah izin verirse.
gülnisa orkide siz geldiniz forum canlandı valla.yelicim yöntemini merak ettim bana bi bak bakalım doğrumuymuş.eşim 20.08.73 ben 05.02.81 kızım 17.06.03 bu tutuyorsa seneye ekim yada kasımda kalırsam ne olur onada bakarsan sevinirim.

olsun canım sorun değil benim büyük oğlumda hiper aktif denecek kadar hareketli bir çocukkafamçokkarıştı ve bebekliğide çok sancılı geçti tam 4 yıl ona baktım ya kız çocukları narin olur:ecrin_bebek: ona güle baktığım gibi bakarım sen hiç düşünme bile çalışmalara hemen başla inşallah dünya tatlısı nur topu gibi bir oğlun olur :1hug:

suenur canim ben sezeryan istiyorum digerleri normal dogumdu ama hala sezeryan yapicak dr bulamadim burda malesef kabul etmiyorlar normal dogumdan yanalar hala dr ariyorum ne olucak bilmiyorum normal dogum benim icin kabus oldu

evet canim burdada kabul etmiyorlar mecbur kalmadikca benimkide normaldi hic unutamiyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bulamazsan doktor sezeryan icin normal olacak heralde ama belki bu kez kolay olur ücüncü ya yerimseniben

ayy orkide birde 31 aralıkta gece 12:01 de doğum yapıyormuş.:))
gülnisa nasılsın canım.iyisinidir umarım aman dikkat et kendine.o bahsettiğiniz foruma bende yazmıştım erkek bebek için tek ilişki diz dirsek pozisyonu dedi doktor vardır bundada birşey.

kizlar yeli bakti benim ilki kizimda tuttuyormus ikinci erkek gösteriyor diyor cin falindada erkek cikiyor son anda demek degismis:roflol::roflol::roflol: gülnisa gercekten bir lafina katiliyorum biz tüp bebek bile yasak yanilir kiz cikar hihoyyyt yelicim tekrarda cok sagol canima.s.

kizlar ben cikiyorum arkadasim aradi disari cagiriyor bir saattir oyaliyorum kizi burdanda kopamiyorum neyse gelince görüsürüz:a015::a015::a015:

Yeli cim peki benim bu önümüzdeki aylarda hamilelik tutarsa ne görünüyor canım seni yormazsam eğer bakarmısın,,,,,

allah iyiligini versinn ablammm
kizlarr ben karar aldim sezeryanla dogurcam oglusumuuuu
gerekirse kasim sonu gibimde dogururrammkaydirigubbakcemile3
yeterki ocaktan once gelsinnn:roflol::roflol:
ayy sabah sabah hic gulecegim yoktu yawww
allahta seni guldursun emiii
dedim ya dun bi filme baktikk kiz demisler petit garcon olduuu
mavis tulumlar icinde pek tatliydii
esime diyomki ah bide bana vursa oyle sans didimdee bana ne bicim kizdiiisenağlama

Teşekkür ederim Yeli cim a.s. ne tür yöntem olursa olsun hep erkek ağırlıklı bebek de ha dediğinde olmuyor bende bu şans varken kesin erkek olan aylarda hamiş kalırım :çok üzgünüm: kız olan aylar daha az,,,,:1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ne ssansi ablacim yaa dr kiz dedikten sonra degisecekmii hem gozumle gordumm benn
ona ne diycenn
hayirlisi olsunn ben alistim hemm kucucukken bi le bi cikinti oluyoda 4 aylikken mi olmuycakkk
biraz sacma geliyorr banaa
ne diyekk hayirlisi olsun ikinciye denerim artikimm sen en son ne zaman girmistin ablacim ekoyaa kesin dedilerdi dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…