Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb arkadaşlar beni eskilerden tanıyan tanır beni :) ameliyattan sonra hamile kaldım kızlar ama düşük tehlikem oldu kanamam oldu hep yattım şimdi iyi gibi 11+4 üm inşallah sağlıklı sıhhatli doğar :) forum bayağı bi değişmiş sizinkilerde sağlıkla doğar inşallah Allah hepinizin gönlüne göre versin

ayyyyyyyy missvomenim gelmiss cnm benimm seni hep merak ettimm
hocgeldim hamile olmana cok sevindim bak bizim hepimizin kizi oluyoooo
sanirim ozlem haricc

HErkese slm kızlarr
umarım herkes iyidir. ben ve bebişim yarın doktor amcamıza gitcez, şeker testimiz yapılacak, umarım yüksek cıkmaz cünkü tatlıyı keserlerse naparım deli gibi tatlı yiyorum cünkü
bu arada Yelicim su yöntemi bi anlatsana benim cevremde cok hamile var ben de bi deneyeyim

yelicim teşekkürler canım dikkate alıcam bunu seneye:)) ama yöntemi yazarsan sevinirim doğruluğunu tespit etmeye çalışalım.gerçi bulunan yöntemler hakkında bilgi verilmiyor forumda :)))
gülnisa iyi olmana sevindim canım dinlen sende ya doğumdan sonra bolbol gezersin artık.:)))hayırlısıyla.

hosgeldin tatlimm kiz bu halinle napiyon net cafelerdee canim yaa
soyle o kocisinee cabukk yaptirsin su pc yii yazik yaaa
bende yemek yapiomm simdi gelirr kocisss dun gecede girdin sanirimm o nasil becerdin yaa

tamamm canimm bebisee ve kendine coook iyi bakkk kocamaannn optmm seniiii bebegideee mincik mincikkk ayy bi dogsalar varyaa oyyy yerim yerimm

misswoman bebeğin cinsiyeti bellimi erkek bebek için özel bişey yaptınmı iyet felan yaptınmı

gülnisa canım bebeğin kızmı erkekmi orkide seninde benim gibi fazla et ve çikolata tükettiğini söyledi bende erkek bebek istiyorum yardımcı olurmusun

gülnisa canım bebeğin kızmı erkekmi orkide seninde benim gibi fazla et ve çikolata tükettiğini söyledi bende erkek bebek istiyorum yardımcı olurmusun

canim gulnisanin bebegide kizz
o herseyi dort dortluk yaptii ama olmadi ne caree
onun dr u o sekilde diyet vermiss ama tukettimi bilmiyorumm
sen neler duydun etrafindan anlat bakalim bu cinsiyet ile ilgiliikafamçokkarıştı

off yelicimm cok karisik bu yaa
yani degildee zorlu tarihler biraz bocalatiyorr canimm onume gelene deneyecegimm bakalim kacta kac tutacakk

Orkidemmmmmmmmmmmmmmmm
Nasılsın bacım ya

Gülnisam sende iyisindir inşallahhhhh

Yelii benim ilkim kız ikincim mlaesef hayatımın en büyük hatası diyorum aldırdım (((((
üçüncü erkek.

Yelicim benim eşimin doğum tarihi normalde 78 yazdırılmış nüfus cüzdanına ama ben normal yılını sana vermiştim zaten ama ayı şubat yazıyor kayın validenin dediğine göre aralık ayıydı sanırım diyor yani normal doğum tarihi 77 yılı ve sanırım aralık ayı ama hangi günü hatırlamıyorlar malesef,,,,,:sm_confused:

teşekkür ederim yeli verdiğin bilgiler için şimdi okudum açıklamaları
hesaplama bende ablamda ve görümcemde tutuyor ama eltimde tutmuyor.
bi çırpıda ailedeki bütün hamişleri taradım hehe

Yeli cim ben pek anlamadım sanırım gece gece uykulu halimle anlamadım yarın inşallah anlarım,,,bu gün yorgunum biraz evde yoktum kayınvalidelere gitmiştim geç geldik eve hemen buraya bakıp yatıyım dedim,,,,,bütün süper annelerimizi özlüyorum,,,,Allahım hiç birinize dermansız dert vermesin,,,,bu arada kızlar bugün adetimin 10. günü ve ben ovulasyon testi yaptı wodfo marka güvenilirmi bilmiyorum ama iki çizgide çıktı biri biraz daha silik ce ama hemen çıktı iki çizgide bu nedemek oluyor şimdi yumurtlama zamanım gelmişmi yoksa bugün yarınmı demek oluyor yani korktuğum başımamı geldi yoksa erken mi? yumurtluyorum ben of yaaa,,,,

ayrıca bu tekniğe göre bende 2011 2. bebek için çok ideal ama doğum 2012 ye denk gelmeli :lepi: 2012 eşime denk geliyo çünkü :lepi:
hem 2011 de ben 30 yaşında olucam çin takvimi de hep erkek diyo 31 yaşa kadar hatta hihoyyyt
eee geriye bir tek yorumcuyu tutturmak kaldı onu da tuttursam tamamdır :teytey:

günaydin kizlar yeli canim benim aklima takilan kadinlarda iki senede birmi kan yenileniyor
benim duydugum kadinda üc sene erkekte dört seneydi
demek bu da degisik bir yöntem

kizlar arkadasin bebeginin cinsiyeti bugün belli oldu oglu oluyormus bir kizi vardi yumurtlama gününe göre hamile kaldi
ay bende heves ediyorum ya bizim arkadaslarin cogu hamile esimde su siralar SIKISTIRIP duruyor bilmiyorum kararsizim yaaa
yapsammi ücüncüyü yapmasammmi:roflol::roflol:
kizlar bana fikir verin kafam karisti yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…