Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar
ebruli anlamadim simdi . sen erken yumurtluyosan nasil olcak ??? artik adetten sonra esine soyle artik bi sekil yapsin beklememis olsun yani. hemen bi defacik deneyinn bi gun. sol yanina dogru uzan. bi de boolca dua et . olur bence. sut yogurt peynir de ye bol bol maem oyle diyolar ya kizlar.

yap ama ultrasona bakip kiz erse doktor uzulmeyeceginden emin oldugun bir zamana yap bence.
zaten bir sure sonra bedenin icgudusel olarak bebek isteyecektir bu biraz arttiginda kiz erkek farketmeyecektir. o zamani bekleyip yapabilirsin

yap ama ultrasona bakip kiz erse doktor uzulmeyeceginden emin oldugun bir zamana yap bence.
zaten bir sure sonra bedenin icgudusel olarak bebek isteyecektir bu biraz arttiginda kiz erkek farketmeyecektir. o zamani bekleyip yapabilirsin

aslinda bende bilmiyorum buna hazirmiyim degilmiyimm simdi ücüncü bebegim olursa ne olursa olsun farketmez desem yalan olur tabii saglikli olsun ama esim acisindan ve cevredekiler acisindan erkek olmasini isterim yoksa ben on tanede kizim olsun üzülmem ama esimde ister sanirim bir oglu olsun nasil biz kadin olarak bir kizimiz ille olsun istedigimiz gibii bilmiyorumm canim gecen bir kac ay önce esimle yemege ciktik konustuk gercekten bu bebegi istiyormuyuz sonra dedik daha erken biraz hayatimizi yasiyalim iki kizimiz zaten erken oldu
simdi bu mevzular tekrar acildi esimde o kadar israrci degil aslinda ama ücüncü olsun isterim diyor canim ilgilendigin icin cok sagolla.s.

suenur canim arkadasin bilincli bi sekildemi erkek bebek isteyerek iliskide bulunduu hadi gozu aydinn ne diyelim nasip kismet islerii

Bence çok doğru cümleler , belki erkek veya belki kız olursa diye hamile kalırsak ister istemez cinsiyeti bizi çok etkileyecektir, ama gerçekten bir evlat sahibi daha olmak istediğimizde hamile kalırsak gönlümüzde bir cinsiyet yatsa da fazla etkilenmeyeceğiz bende üçüncüyü düşünüyorum erkek olmasını isterim, ama üçüncüyü evde bebek kokusuna ihtiyaç duyulduğu bir zamanda yapmayı düşünüyorum, artık kızlarım büyür bir kardeş diye tuttururlarsa zamanı gelmiş demektir

Aregon canım haklısınız belki ama nekadar evde bebek kokusu istersek isteyelim yinede her annenin veya babanın gönlünde beklentisi olacak yani cinsiyet beklentisi olacaktır kendi şahsım adına bende olur valla bebeklere ve kokularına hastayım 3 yıl oldu oğlum artık bebekliktende çıktı gönlüm bebek sevmek istiyor ama tatmadığım bebek kokusu istiyor elimde değil ki,,,, bu içimdeki bir hasret,,,,İnşallah herkezin dileği olur içlerinde benimkide olur bunu umut ediyorum çok da dua ediyorum,,,,

Canım zaten diğer çocuklarımada hemen adet bitiminde tek ilişki oluyordu ve yatıyordum hemen kalkmıyordum ama sağ veya sola değil sırt üstü şimdide aynısını yaparsam Allahım bilir ama buda erkek olur bu erkek bebek için cinsel perhiz öneriliyor benimde adetim 10 gün sürüyor ve doğal olarak 10 gün ilişki olmayınca bizim spermler güçleniyor perhiz yapılmış oluyor ve 11 veya 12.gün "Y" ler hemen yumurtayı döllüyorlar bende neyapıcamı şaşırdım gerçekten sanırım kızım olmayacak bunu bile bile son bir kez daha bebiş denicez bu ay beklicem önümüzdeki ay denicem bakalım hakkım da ne hayırlı ise o olur eşim bu konuda benimle hem fikir değil o ne olsa razı benim yaptıklarımı saçma buluyor beni kimse anlamıyor çevremde,,,,,beni bir ben bilirim birde Yaratan bana bir ben lazım birde beni anlayann,,,,çokmu şiirsel oldu nee,,,-tatlicadiarzu-

bencede cok dogru kelimeler canim gercekten etkilendim
benim kizlarda artik bebeklikten cikti canim ikinci icin olsa hic düsünmez yapardim belki
ama cesaret edemiyorum erkek olmassa hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum onun icin biraz daha bekliyecegima.sa.s

suenur canim arkadasin bilincli bi sekildemi erkek bebek isteyerek iliskide bulunduu hadi gozu aydinn ne diyelim nasip kismet islerii

evet canim yumurtlama gününe ayarladi shettless yöntemine göre kaldi
bide onun cildi cok kötü oldu kiz bebekte öyle diyorlar ama bak oglu olacak hemde doktor yüzde yüz demis kesin

canim benim esimde bana kiziyor benim ücüncüde kiz olursa olsun diyor belki ilk an üzülürüm diyor ama ömür boyu sevinirim diyor kizlarina cok düskün bide diyor düsün biz o kadar sansliyiz saglikli cocuklarimiz var daha ne istiyorsun diye kiziyor bana:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba kizlar naber??aregoncugum az kaldi canim senin Allah kurtarsin canim,,,,,,

suenurcugum merhaba canim.Allah bagislasin canim seninde mi 2 kizin var?kac yaslarinda?benimkilerde 6 ya girecek ve ufsaklik 16 aylik.bende illerde 3.düsünüyordumAllah nasip ederse insAllah.bakalim.bende senin gibi korkuyorum gercekden eger kiz olursa.ama sorna diyiyorum olursa olur ne yapalim.ama insan degisikde istiyor dimi?bakalim sen neyler uygulacaksin?bence yum günü ve cinzel perhiz bilmem dogrumu?

misswoman ay canim benim hayirli olsun ay sevindim bayadir yokdun.gecmis olsun canim kanaman olmus kendine dikkat et olurmu.....senin kacinci bebis canim

of of of kizlar cok sürüyor ya birsey yazinci yönlenmesi...gülnisam orkidem canolarim sizlerinde ne kaldiki Allah kurtarsin canlarim

Canım sen de haklısın, dediim gibi üçüncü olursa erkek isterim, ama aynı zamada bebiş kokusuna hasret kaldığım bir zamanda olmalıki cinsiyeti beni ve karnımdaki bebişimi çok etkilemesin, ayy hayırlısıyla iyi vakitlere denk gelsinde doğum sancılarım tuttuğunda hepinize dua edeceğim...

kızlar merhabaaa!!!
sitede sorun vardı sanırım.
umarım bütün süper anneler iyidir. ben ve bebişim de gayet iyiymiş bugün şeker testimiz de yapıldı sorun çıkmadı çok sükürrr hihoyyyt

kıslar merhaba....
noldu böyle ya kaç gündür giremiyorduk siteye.....
herkez iyidir umarım gülnisacım iyiymiş bana mesaj atmış çok sevindim allah iyilik versin ....
orkidecimde iyidir inşallah özledim valla sizi.....
elifnaz,samira,ezgin,civcivim,serdal,yeli,ebruli,prenses,mimoza,adanalı eda,selcansın,aregon,nureren,sevgi uzun hepinize selamlar....ismini unuttuğum yoktur inşallah....
kendinize çooook iyi bakın...

abooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvv
canolarim benimm
ulen sizleri cok ozledim beeeeeeeee
yeni gelen arkadasim hosgeldin aramiza ne demekkk tabiiki katil bizeee paylass coz dene ama pisman olmaaa(((
selcansin anam ozelden yaz mail adresinii bende yanlizca serdal bernur gulnisa ve mimozanin var
bu surec icinde haberlestik cok sukur
ama bi aklim sizde kaldii keske dedim akil edip alsaydim adreslerini
neyse simdi veririzz kocamaann opuyom sizzziiiii

kizlar bu arada site harika olmusss
artik bizi kimler takip ediyor gorebilecegizzz kayitli olanlarida olmayanlarida :teytey:

tabii samiramin da var adresi amaa o hic acmadii
insallah iyidirr ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…