- Konu Sahibi EU1
-
kizlar arkadasin bebeginin cinsiyeti bugün belli oldu oglu oluyormus bir kizi vardi yumurtlama gününe göre hamile kaldi
ay bende heves ediyorum ya bizim arkadaslarin cogu hamile esimde su siralar SIKISTIRIP duruyor bilmiyorum kararsizim yaaa
yapsammi ücüncüyü yapmasammmi:roflol::roflol:
kizlar bana fikir verin kafam karisti yaa
yap ama ultrasona bakip kiz erse doktor uzulmeyeceginden emin oldugun bir zamana yap bence.
zaten bir sure sonra bedenin icgudusel olarak bebek isteyecektir bu biraz arttiginda kiz erkek farketmeyecektir. o zamani bekleyip yapabilirsin
yap ama ultrasona bakip kiz erse doktor uzulmeyeceginden emin oldugun bir zamana yap bence.
zaten bir sure sonra bedenin icgudusel olarak bebek isteyecektir bu biraz arttiginda kiz erkek farketmeyecektir. o zamani bekleyip yapabilirsin
Bence çok doğru cümleler , belki erkek veya belki kız olursa diye hamile kalırsak ister istemez cinsiyeti bizi çok etkileyecektir, ama gerçekten bir evlat sahibi daha olmak istediğimizde hamile kalırsak gönlümüzde bir cinsiyet yatsa da fazla etkilenmeyeceğiz bende üçüncüyü düşünüyorum erkek olmasını isterim, ama üçüncüyü evde bebek kokusuna ihtiyaç duyulduğu bir zamanda yapmayı düşünüyorum, artık kızlarım büyür bir kardeş diye tuttururlarsa zamanı gelmiş demektir
selam kizlar
ebruli anlamadim simdi . sen erken yumurtluyosan nasil olcak ??? artik adetten sonra esine soyle artik bi sekil yapsin beklememis olsun yani. hemen bi defacik deneyinn bi gun. sol yanina dogru uzan. bi de boolca dua et . olur bence. sut yogurt peynir de ye bol bol maem oyle diyolar ya kizlar.
Bence çok doğru cümleler , belki erkek veya belki kız olursa diye hamile kalırsak ister istemez cinsiyeti bizi çok etkileyecektir, ama gerçekten bir evlat sahibi daha olmak istediğimizde hamile kalırsak gönlümüzde bir cinsiyet yatsa da fazla etkilenmeyeceğiz bende üçüncüyü düşünüyorum erkek olmasını isterim, ama üçüncüyü evde bebek kokusuna ihtiyaç duyulduğu bir zamanda yapmayı düşünüyorum, artık kızlarım büyür bir kardeş diye tuttururlarsa zamanı gelmiş demektir
suenur canim arkadasin bilincli bi sekildemi erkek bebek isteyerek iliskide bulunduu hadi gozu aydinn ne diyelim nasip kismet islerii
Canım zaten diğer çocuklarımada hemen adet bitiminde tek ilişki oluyordu ve yatıyordum hemen kalkmıyordum ama sağ veya sola değil sırt üstü şimdide aynısını yaparsam Allahım bilir ama buda erkek olur bu erkek bebek için cinsel perhiz öneriliyor benimde adetim 10 gün sürüyor ve doğal olarak 10 gün ilişki olmayınca bizim spermler güçleniyor perhiz yapılmış oluyor ve 11 veya 12.gün "Y" ler hemen yumurtayı döllüyorlar bende neyapıcamı şaşırdım gerçekten sanırım kızım olmayacak bunu bile bile son bir kez daha bebiş denicez bu ay beklicem önümüzdeki ay denicem bakalım hakkım da ne hayırlı ise o olur eşim bu konuda benimle hem fikir değil o ne olsa razı benim yaptıklarımı saçma buluyor beni kimse anlamıyor çevremde,,,,,beni bir ben bilirim birde Yaratan bana bir ben lazım birde beni anlayann,,,,çokmu şiirsel oldu nee,,,-tatlicadiarzu-
Aregon canım haklısınız belki ama nekadar evde bebek kokusu istersek isteyelim yinede her annenin veya babanın gönlünde beklentisi olacak yani cinsiyet beklentisi olacaktır kendi şahsım adına bende olur valla bebeklere ve kokularına hastayım 3 yıl oldu oğlum artık bebekliktende çıktı gönlüm bebeksevmek istiyor ama tatmadığım bebek kokusu istiyor elimde değil ki,,,, bu içimdeki bir hasret,,,,İnşallah herkezin dileği olur içlerinde benimkide olur bunu umut ediyorum çok da dua ediyorum,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?