E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
evettt ya orkidemmm bide size güzel haberlerim var hamileyimmmmmmmmmmmmmm
evettt ya orkidemmm bide size güzel haberlerim var hamileyimmmmmmmmmmmmmm
suenurcugum merhaba canim.Allah bagislasin canim seninde mi 2 kizin var?kac yaslarinda?benimkilerde 6 ya girecek ve ufsaklik 16 aylik.bende illerde 3.düsünüyordumAllah nasip ederse insAllah.bakalim.bende senin gibi korkuyorum gercekden eger kiz olursa.ama sorna diyiyorum olursa olur ne yapalim.ama insan degisikde istiyor dimi?bakalim sen neyler uygulacaksin?bence yum günü ve cinzel perhiz bilmem dogrumu?
gunaydin kizlar
hic ihtimal vermiyordum site acilmis diye ama bir baktim acilinca cok sevindim size kavustum yeniden umarim hersey yolundadir bende iyiyim ama acilma devam ediyormus diye yarin yine hstnye gidicem yatacakmisim insallah uzun surmez yoksa kafayi yiycem gidip gelmekten
bu arada yelicim hamile oldugunu yazmissin cok sevindim insallah gonlundeki olur canim hayirlisiyla
günaydın kızlar nasılsınız ben giremiyordum siteye birkaç gündür error veriyordu sizde olmuyormu ya hep burdasınız.
yelicim hesaplama bende tutuyor ama annemde tutmuyor canım.ben 81 kızkardeşim 82 doğumlu.
bende tutuyor olmasına sevindim aslında ikinciyi ona göre yaparım.ellerine emeğine sağlık canım.
gülnisa samira orkide ebruli aregon sizler iyisinizdir umarım.özledim valla sohbetleri.
kizlar bu arada site harika olmusss
artik bizi kimler takip ediyor gorebilecegizzz kayitli olanlarida olmayanlarida :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?