Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyy hepinizii sankii taniyomusum gibi bi sevinc var icimdee meger sanalda olsa
ne kadar baglanmisiz birbirimizee :roflol:

evettt ya orkidemmm bide size güzel haberlerim var hamileyimmmmmmmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
inanmiyorruuuummmmmmmm:hooray::hooray::hooray:
ayy yelimmm canim yaaaaaa
insallah rabbim gonlune gore saglikli sihhatli hayirlii nur topu gibi
yakisiklimi yakisikli bi oglan verirrr
amiiinnnnnnn:sm_cool:

oglan gelecek allahin izniylee
kiz yelii sende kacarsann inanki bozusuruzz:))))

tamam canim benimm
bende kaydedeyimm kendine cok sikkat et aman yelicimm stres agir isler vs... koru kendinii
saglikla gelsin insallah bebeginn
ay insallah bulantin kusman falan olmazzz
beni gorenler cok cokmussun diyorr ee kolaymii neler cektimmm(((bunada sukur

ayy dikat yerinee elim s ye kacmiss off bazen bakmadan yaziyorumm
su editlemeyi niye kaldirdilarki

selam kızlar
yelicim özelden attım sana zahmet bakarmısın
ama ben onu 4e 3 diye duymuştum.erkeğinki kesinde kadınlarda ihtilaf var:))

evettt ya orkidemmm bide size güzel haberlerim var hamileyimmmmmmmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyyy çok sevindim canım ya tebrik ederimmmmmm
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh, bi de gönlünden neler geçerse hepsi olsunn inşallahhhhh hihoyyyt

evet yelicim tebrikler.inşallah allah gönlüne göre verir.sen hangi yöntemleri uyguladın.
kan hesabı
babychoice
yumurtlama günü
adet sonrası ...
hangisini denedin.bakalım

Yelicim doktora gittin mi kaç haftalıksın?
kese ve kalp atışı görüldü mü?
Umarım herşey yolundadır.

Günaydın arkadaşlaar...
Sonunsa site açılmış yaaa, iki gündür de pc yoktu, o da gelşdi şükür, stresten doğuracaktım yoksa :bbo:ş
Yeli canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, diğer arkadaşlar nasıllar ,artık yavaş yavaş toparlanın , daha doğumlar başlayacak ,doğum hikayelerimizi anlatacağız kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar nasılsınız ben giremiyordum siteye birkaç gündür error veriyordu sizde olmuyormu ya hep burdasınız.
yelicim hesaplama bende tutuyor ama annemde tutmuyor canım.ben 81 kızkardeşim 82 doğumlu.
bende tutuyor olmasına sevindim aslında ikinciyi ona göre yaparım.ellerine emeğine sağlık canım.
gülnisa samira orkide ebruli aregon sizler iyisinizdir umarım.özledim valla sohbetleri.

ezgincim evet canim benim de iki kizim var kizlarim sekiz bide bes yasinda
seni anliyorum canim bende ayni seyleri düsünüyorum sen ücüncüyü ne zaman düsünüyorsun söylede sana denk getiririm bende yanliz kalmayim bari burda simdi bütün arkadaslarim hamile bari senle denk getiryim:sm_cool:bende canim yum gününe denk getirmeyi düsünüyorum bakalim o zamana kadar arstiririz olursa olur olmazsada saglik olsun:ecrin_bebek:

yelicim cok sevindim canim hamile olmana ilk bebegim sanirim insallah saglikli bir bebegin olur birde gönlüne göre olur

gülnisa canim tekrarmi yatacaksin insallah fazla uzun sürmez vallahi bu kizdan cekecegin var simdiden sana cektiriyor

kizlar benimde arkadas listemde kimse yok nasil yapacam ya arkadaslik tlf et yaziyor ordanmi yapacam gecen denedim samiraya yolladim oldumu bilmiyorum senağlama

canim bir kac gündür bende giremiyordum bugün tesadüf oldu yazdim acilmis
bende sandim bir daha acilmiyacak tamamen kapalmis site bende üzülmüstümmm :çok üzgünüm:

Günaydın Canlar,,,,güzel anneler ve anne adayları,,,,,Şükürler olsun kavuşturana,,,,,kaç gündür patladım meraktan benim bilgisayardanmı acaba dedim giremiyorum yoksa yanlış bişe yazdımda site dışınamı atıldım sandım,,,,çok şükür sorun halledilmiş,,,,valla ben sizler tarafından nekadar merak edildim bilemem ama ben hepinizi hem özledim hemde merak ettim,,,,henüz geçmiş okumadım gerçi fazla da geçmiş olmamış 2 sayfacık onları okuyup geliyorum hemen hepinizi kocaman öpüyorum,,,,,,

kizlar dün kadin doktoruna gittim arkadasimm dün hamile oldugunu ögrendi bende beraber gittim doktora yum gününü sorduk cinsiyet tespit edilirmi diye doktorda dediki önceden öyle söylentiler vardi ama yok öyle birsey dedi benim de üc oglum vardi dördüncüde kizi buldum dedi:roflol::roflol::roflol:

kizlar bu arada site harika olmusss
artik bizi kimler takip ediyor gorebilecegizzz kayitli olanlarida olmayanlarida :teytey:

merhaba orkidecim,,, canım seninde günlerin azalıyor azcık daha sabır baya sıkıntılı geçmiş hamileliğin inşallah bebişin güzel huylu ve sağlıklı olur senide üzmez annesi,,,,canım nasıl görebileceğiz bizi takip edenleri,,,:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…