evettt ya orkidemmm bide size güzel haberlerim var hamileyimmmmmmmmmmmmmm
tabiki kaçmam arkadaşımm.hamile oldu site çöktüü.baak cinsiyet haberinide alır almaz gene site çökerse bilmem artık.oyüzden mail adreslerimizi özelden alalım.ben sana atıyorum hemen
gunaydin kizlar
hic ihtimal vermiyordum site acilmis diye ama bir baktim acilinca cok sevindim size kavustum yeniden umarim hersey yolundadir bende iyiyim ama acilma devam ediyormus diye yarin yine hstnye gidicem yatacakmisim insallah uzun surmez yoksa kafayi yiycem gidip gelmekten
bu arada yelicim hamile oldugunu yazmissin cok sevindim insallah gonlundeki olur canim hayirlisiyla
aregon canim nasilsin nerdeyse 36 haftalik olmussun bir iki haftan kalmis oda rahat gecer insallah
gunaydin kizlar
hic ihtimal vermiyordum site acilmis diye ama bir baktim acilinca cok sevindim size kavustum yeniden umarim hersey yolundadir bende iyiyim ama acilma devam ediyormus diye yarin yine hstnye gidicem yatacakmisim insallah uzun surmez yoksa kafayi yiycem gidip gelmekten
bu arada yelicim hamile oldugunu yazmissin cok sevindim insallah gonlundeki olur canim hayirlisiyla
yok yelicim simdi okudum degerin gayet güzel cıkmıs saglıklıdır merak etme:1hug:
ebrucum evet o testler cok kaliteli deil ama yine de gosterdigini dusunuyorum
10 11 12.gunlerde tam cizgi cıktıysa 12.gun yumurtlamıssındır.ısın nasıldı buraya yazarsan bir fikir yurutelim
16.gun silik cıkmaya gelince,ilk ihtimal yanlıs sonuc
2.ihtimal cizgi koyulasacak ve tekrar yumurtlayacaksına.s 2kere yumurtlama ihtimali her zaman icin vardır teste devam et bakalım ne cıkacak
ebruli wondofmu kitin markası bende ondan aldım her akşam saat 10da yapıyorum sekizden sonra hiç su içmiyorum doğrumu yapıyorumbilmiyorum ben çalıştığım için mecburen akşam evde yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?