Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evettt ya orkidemmm bide size güzel haberlerim var hamileyimmmmmmmmmmmmmm

Şeniz Yeli cim gözün aydın canım çok sevindim,,,,Allah sonuna kadar taşımayı ve sağlıcakla doğurmayı nasip etsin,,,,umarım gönlünde ne istediysen o dileğin olur canım:Saruboceq:

tabiki kaçmam arkadaşımm.hamile oldu site çöktüü.baak cinsiyet haberinide alır almaz gene site çökerse bilmem artık.oyüzden mail adreslerimizi özelden alalım.ben sana atıyorum hemen

Ya bende düşündüm keşke bende sizlerden mail almış olsaydım diye bir hafta haber alamayınca çok merak ettim gerçekten,,, banada özelden verirseniz maillerinizi sevinirim hemen eklerim,,,,a.s.

merhaba gülnisa cım geçmiş olsun canım açılma devam ediyormuş çok üzüldüm umarım kötü bişe olmadan şu hamileliğini sonlandırırsın,,,, Allahım korusun senide bebişinide,,,,hem o bebişine ben bakıcam ya annesi ona dikkat et olurmuŞeniz

Benim bu ay yumurtlamamdan hiç bişe anlamadım gerçekten ilk kez deniyorum ondan olmalı bir türlü bişe anlamadım adetimin 6.gününden beri her sabah aynı saatte ateşimide ölçüyorum ateş hiç düşmedi sadece dün biraz düştü ondada test yaptım biri çokçok silik iki çizgi çıktı,,,ama ben doktora adetimin 7,günü gittiğimde doktor benim sol kasığımda küçük küçük yumurtalar gördüğünü söylemişti o yumurtalar gelişmedimi acaba kürtajdan sonraki ilk reglim o yüzden mi bu anormallikler anlamadım adet 10.günü test yaptım iki çizgide çıktı 12.günde de çıktı iki çızgi,,,13.günde yine yaptım çizgi çıkmadı,,,16.gün yine yaptım,,,,ateşim düştü diye ama iki çizgi çıktı ama biri çok silikti,,,ben adet bitiminden sonra hergün yumurtluyor olamam sanırım ovulasyon kitleri pek kaliteli değil o yüzden bu terslik

aregon canim nasilsin nerdeyse 36 haftalik olmussun bir iki haftan kalmis oda rahat gecer insallah

Çok şükür Gülnisa ablam iyiyim, ağırlaşmadan bol bol geziyorum, doğumdan sonra dışarıda yemek, sinema lüksü uzun süre olmayacağı için bol bol değerlendiriyorum son haftalarımı, bol bol mağaza gezmesi de yaptım bu günlerde, yalnız kendimi çok yordum heralde dün gece biraz sancım oldu , doğurmaktan koktum birden, 38 e bir girseydim prenses ne zaman istese gelsin artık, senin sağlığın sıhhatin nasıl ablam, sende 30 haftalık olmuşsun, maşaallah bebişlerimize...

Biliyorum hastanede zaman geçirmek zor ama biraz daha sık dişini ablam, inşaallah sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz...

yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum ilk kez deniyorum ama pek bişe anlamadım hem ateş ölçüp hemde ovulasyon testi yapıyorum sizde yorumlarsanız minettar kalırım,,,,
Hergün sabah saat 8 de yataktan kalkmadan dil altından dijital derece ile ölçtüm
adetimin 6 . günü başladım ölçmeye;
6.gün: 36.7
7.gün: 36.6
8.gün: 36.6
9.gün: 36.7
10.gn: 36.5 ====>test yaptım iki çizgi çıktı ama biri biraz silikti
11.gn: 36.5
12.gn: 36.5 ====>test yaptım iki çizgi ama biri oldukça silik yine
13.gn: 36.6 ====> test yaptım tek çizgi çıktı
14.gn: 36.5
15.gn: 36.7
16.gn: 36.3 ====>test yaptım iki çizgi ama çizgilerden biri çok silikti yine
17.gn: 36.5 === bugün

tablom bu şekilde arkadaşlar bu ay adet tarihim 7 ekim,,,geçen ay 9 eylülde kürtaj olmuştum,,,belki bu düzensizlik o yüzden olabilirmi,,,adet döngüm 29 veya 30 gün sürüyor adetimde 10 gün olur ilgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim,,,,

Samira cım merhaba canım nasılsın uzun zamandır sende yoksun umarım herşey yolundadır internet bağlantınız olmadımı hala gerçekten yerin belli oluyor arkadaşım hem çok ilgili ve sıcak kanlı bir arkadaşsın en kısa zamanda netinize kavuşursunuz inşallah :1hug:

Yaptığım testlerin hiçbirinde iki çizgi de koyu bir şekilde olmadı hep silik acaba yumurtalar olgunlaşmadımı veya çatlamadımı ısı ne zaman düşer yumurta çatlayıncamı yoksa yumurtlama esnasındamı çok karışık işler bunlar anlamakta güçlük çekiyorum,,,,,keşke bu sistemleri ilk evlendiğim zamanlarda keşfetseydimde ilk çocukta deneseydim şimdi belkide tek bir çocuk deneme şansım var oda beklediğim cinsiyet olmazsa başka seçeneğimde olmayacak,,,,,

oh be negüzel hızlanmış site..
yöneticilere teşekkür.:)))))

Şeniz canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim a.s. testleri tabloda verdiğim günlerde yaptım onun haricinde yapmadım test önceside su içmedim 4 saat idrara çıkmadım ve öğlene doğru yada öğleden sonra yaptım hep,,, ovulasyon kitinin üzerinde max diye bir yazı var o kısma kadar idrara batırılıyor onuda aynen yaptım,,,,,ısımıda bundan sonra 7 de ölçerim bir tuhaflık olduğunu ben bilgisiz olduğum halde anladım,,,,doktor adetin 7 günü sol kasığımda küçük yumurtalar gördüğünü söylemişti daha sonrada gitmedim kontrole,,,,dediğin gibi ben bir daha gideyim en iyisi belki ultrasonda belli olur,,,umarım ters giden bişe yoktur,,,çok iyisin arkadaşım sağol,,,,kaydirigubbakcemile5

kızlar ovulasyon kitinde ben adet sonra yapmaya başladım hep 2 çizgi birden çıkıyor fakat biri diğerinden daha silik yeli erkek bebek için diyet yaptınmı 2 koyu çizgi çıktığındamı ilişkiye girdiniz yoksa ertesi günmü

ebruli wondofmu kitin markası bende ondan aldım her akşam saat 10da yapıyorum sekizden sonra hiç su içmiyorum doğrumu yapıyorumbilmiyorum ben çalıştığım için mecburen akşam evde yapıyorum

iyi geceler canlarim size birsey söyliyecegim herkez kendidi bilir ama bakin ben Alman sitede sizler gibi birelerinle tanisdim.Samira daha iyi bilir lütfen düsünceni yaz.birisinin 3 kizi var illaki 1 erkek istiyor 5 kisi taniyor ikisini 5 tane kizi varmis diyerlerin 2 ser kizlari varmis.hepisi karbonatli vagnaldus yapmislar ve hepisinin oglan cocuklari olmus ne mutlu...ve hep bu karbonatli dus konusulmus herkez yapmis.dirke oglanlar sari sarimis.birkere konusmusduk karbonatli dusu kim kim yapdi???selam öpt.

Son düzenleme:
ebruli wondofmu kitin markası bende ondan aldım her akşam saat 10da yapıyorum sekizden sonra hiç su içmiyorum doğrumu yapıyorumbilmiyorum ben çalıştığım için mecburen akşam evde yapıyorum

evet benimkininde markası ondan canım ben 4 saat hem su içmiyorum hemde idrara çıkmıyorum max.yazan yere kadarda idrara batırıyorum genelde öğleden sonraları deniyorum benimde genelde iki çizgide çıkıyor ama biri daima silik sanırım benimde yumurtlama problemim var :çok üzgünüm:

İyi geceler kızlar ama sanırım benden başkası yok şuan

Yeliiiiiiiiiiiiii çok sevindim canım rabbim gönlüne göre versin

Ebruli_30 canım benim seninde en kısa zamanda haberini alacağız inşallahhhhh

Forum çok yavaş ve ben yeni bulmuşken forumu bu sebeple girmek istemiyorum ama hızlanmış diye okudum inşallah öyle olmuştur.

Orkidem kızzzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin? nasılsın?
Civcivim sen hala başlamadınmı çalışmalara. Hadi elini çabuk tut bacım yaaaaaaaa :)))))))))

günaydın kızlar
yelicim tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
yumurtlama kitlerine gelince ebruli canım fsh hormonu gün içinde yükselirmiş o yüzden 12 den sonra wc ye gitme ve 4 e kadar su içme bir daha dene bakalım.
bernur canım ben ara verdim ya çalışmalara seneye eylüle kadar kız okula başlasın bende hamile kalırım inşallah.
gülnisa hayırdır canım yine hastaneye gidecekmisin.inşallah bir daha yatırmazlar.
gerçektende forum hareketlenmiş yönetimin ellerine sağlık.
vajinal duş hakkında ezgin sormuştu galiba bunu bana eczacı arkadaşım önermişti olurmu gerçekten ddiğimde evet olur merak etme dedi.bende denedim ama hamile kalamadım.bir daha ki sefere denemelerde yine denicem.

yeli sanırım sende öğretmensin bende ücretli çalışıyorum
bulunduğum yer küçük bir yer kimseye bişey soramıyorum o yüzden akşam 10 da yapıyorum testi yanlışmı yapıyorum

ben vajinal duştan çok korkuyorum bi zararı olur diye nasıl yapılacağınıda bilmiyorum eşim çok kızıyor yapma öyle şeyler diyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…