Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar,,,,merhaba civcivim canım dediğin gibi öğleden sonrada yapmıştım testlerini birini bakalım bugün yine denicem,,,, çünkü sabah samiranın dediği gibi ısımı 7 de ölçtüm ve biraz düşük çıktı belki çift çizgi olabilir,,,,, umut etmekten başka çaremiz yok,,,,burda benim doktorum dan başka doktorlarda var ama onlar erkek bugün eşimi kandırabilirsem gidicem sanırım böyle ısımın düşmesini bekleyerek kalitesiz bir testten pozitif sonucu bekleyerek zaman harcamak doğru değil çünkü hergün umudum ve hevesim kırılıyor,,,,en azından doktor belki somut bişe söylerse bende ona göre haraket edebilirim,,,,birde kız bebiş için sirkeli duş tu sanırım bu sirke bildiğimiz sirkemi yoksa eczaneden mi almak gerekiyor bilgin varmı civcivim,,,,,

Son düzenleme:
ebruli ilk hamileliğinde oğlun için özel bişey yaptınmı

:CüvCüv: hayır canım ilk hamilelliğimde şuan olduğum kadar bilgili değildim yani ne duştan ne perhizden nede yumurtlama günü ile ilgili bilgili değildim afedersiniz çocuk yapmak için yapmıştım yani lafın kısası,,,,,ama şimdi burda okuduklarıma bakıyorumda o zamanlarda istemeden de olsa erkek bebek tutma ihtimali yüksek olan maddeleri sıralamışım,,,,mesela cinsel perhiz gerekli erkek bebek için spermin kalitesi için benim reglimde 10 gün sürüyor böylelikle biz 10 gün cinsel perhiz yapmış oluyoruz ve benim gibi erken yumurtluyorsanız hemen adet bitiminde hamile kalırsınız yumurtlama gününe denk gelir ve bebişiniz önce Allahında izni ile erkek oluyor,,,,en azından bende öyle oldu,,,,diğer tesadüf eden maddelerde şunlardı ,,,,eşimde bende çok soda içerdik,,,,ilişki biçimi genelde diz dirsek pozisyonu olur ve sık ilişkidense seyrek ilişki tercih ediliyor ama vajinal duj ve testis yıkama olayını denemedik ama önceki sayfalarda okumuştum da erkeklerin iç çamaşırı giyinme tarzıda cinsiyet etkiler diye bizde buda uyuyor eşim siliptense baksır tercih eder bilmem yardımcı olabildimmi,,,,uzun oldu biraz ama,,umarım başınızı ağrıtmamışımdır,,,,

samira cım bugün ısım 36.2 çıktı dediğin gibi saat 7 de ölçtüm,,,,moralim bozuldu artık yaşadığım stresten dolayı bu benim yumurtlamamıda etkiliyor sanırım hem endometriyosis in verdiği sürekli rahatsızlıktan dolayı zaman zaman ağrı kesici fitiller(vajinadan değil) veya haplar almak zorunda kalıyorum onlarda ısıma ve ovulasyon kitine etki ediyor olabilir yani bütün bu şansızlıklar benim asla gönlümdeki bebeğime kavuşamacığımın habercisi gibi duruyor,,,,küçük oğlumunda fmf hastalığı kesinleşti ayrıca üzgün ve bitkinim herşey beni üzmek için yarışıyor sanki,,,

Evet garanti yok canim ama o kisilerde olmus karbonatli dusdan sonra ama kendisi yapmaya korkuyor cüünkü bir yandan tehlikelimis?Bildiyin varmi??

Samira sen nasilsin Bebis nasil.Seninde az kaldi sayilir.Allah kurtarsin canim

Merhaba Samira ,
geldim canım topikte sorun vardı uzun zaman
biraz da bu aralar pek keyfim o yüzden sadece okumakla yetiniyorum.
Sen nasılsın Samiracım bebek iyi mi??

Yeli arkadaşım tebrik ederim inşallah Allah gönlüne göre verir.

Gülnisacım çabuk iyileş olur mu???

Orkidem nerdesin canım??

Kızlar hepinize selamlar ve sevgiler...

benim baya silik bazen çıkmıyor bile akıntıyıda kontrol ediyorum öle fazla bi akıntımda olmuyor sanırım bugun olur herhalde çünkü 14, günüm

Gülnisa ben de sabahtan buyana maillere bakıyorum ama gelen giden yoktu..
İnşallah sen de bebiş de çok iyi olursun.
Bizim için nerdeyse geri sayım başlayacak yani az kaldı değil mi??

Ovülasyon testi yapan arkadaşlar ovülasyon testi sadece Lh artışını gösteriyor demişti doktor yumurtanın ne zaman çatlayacağını bilemez diyordu bu çatlama iğnesiyle aynı şey
ve aynı şey olan bişey daha var 3 OĞLU OLAN DOKTORUN DEDİĞİ GİBİ ov. gününde erkek olur artık çok inanılan bişey değil.Yani can dostlar YA NASİİİİİİPPPP

kızlar ben yine geldim.rüyamda orkidemin ikizi olacakmış,biri kız biri oğlan.elifnazın da kızı olacakmış diye gördüm.rüyalarıma bile giriyosunuz kızlar.sohbetlerinize pek katılamıyorum ama aklım sizde.ne var ne yok varmı bi gelişme yeni haberler,havadisler eeee

Samira cım,,az önce doktorumu aradım randevu almak için,,,,kendisi yakın zamanda gelmiştin sorun nedir deyince bende söyledim,,, yumurtalıklarımın ne durumda olduğuna baktırmak istiyorum dedim,,,,,oda bana bugün adetinin kaçıncı günü dedi bende 18. günü dedim o zaman yumurtan çoktan çatlamıştır bu zamana kalmaz dedi:çok üzgünüm:,,,,bana adetinin 11.günü gel o zamandan sonra bakalım yumurtaların ne alemde gelişimine ve çatlamasını birkaç gün üst üste çağırırım o zaman bakarız şimdi gelmenin bir anlamı olmaz dedi,,,,birde doktora,,,ben evde kendim sabahları ısı ölçtüğümü ve ovulasyon kitleri ile yumurtlama günümü bulmaya çalışıtığımı dedim,,onlarla bulamazsın boşuna uğraşma dedi ultrasonda takip ederek bulabiliriz ancak dedi,,,,ne yani bu kadar insan yalanmı söylüyor bir çok kişi kanıtlamış nerdeyse bu yöntemi ve hamile kalan bir çok arkadaşta var,,,kime inanacağımızı şaşırdık,,,,-tatlicadiarzu-[/QUO

Ebruli Canım sen kız bebek için uğraşmıyor musun ovülasyon gününü bulunca o günde ilişki olmayacak mı kız istediğin için... Ya da doktor sana yumurtan 2 güne kadar çatlar dediğinde ilişki olacak sanırım değil mi biz erkek bebek isteyenler ov. günümüzü bulmaya çalıştığımızı sandık ama bulamadık benim doktorum da bana ov. testi yum. ne zaman çatlayacağını bilemez demişti.Sanırım doğru....

Ebruli Canım sen kız bebek için uğraşmıyor musun ovülasyon gününü bulunca o günde ilişki olmayacak mı kız istediğin için... Ya da doktor sana yumurtan 2 güne kadar çatlar dediğinde ilişki olacak sanırım değil mi biz erkek bebek isteyenler ov. günümüzü bulmaya çalıştığımızı sandık ama bulamadık benim doktorum da bana ov. testi yum. ne zaman çatlayacağını bilemez demişti.Sanırım doğru....[/QUOTE]

Serdal cım evet ben kız bebiş olması için çaba gösteriyorum ama ne derece başarıcam bilmiyorum ovulasyon gününde mi kız bebek oluyor tam bilmiyorum ovulasyon gününde erkek olmuyormuyduCADIARZU benim bu ayki adet düzenim allak bullak oldu bende bişe anlamadım ısım değişip duruyor az önce yine ovulasyon test yaptım ve bu sefer iki çizgide net bişekilde çıktı bu sabah ki ısım da biraz düşmüştü,,,,şimdi bu nedemek oluyor lh yükselince yumurta olgunlaşmışmı demek yoksa çatlamak üzeremi demek :uhm: sizlerinde kafasını şişiriyorum değilmi her gün hergün aynı sorular,,,,Allahım hayırlısı ile bana ve isteyen bütün annelere gönüllerindeki bebeklerini en kısa zamanda nasip etse artık çok konuşmam söz dertli çok konuşurmuş

Ebruli bilinen yönteme göre ovülasyon gününde isen erkek olma ihtimali yüksek diyorlar.
Lh artması başladıktan 24 ve 36 saat içinde yumurtanın çatlayacağını söylüyor lh testi.
Senin çift çizgi çıktıysa LH artması başlamış demektir yumurtanın çatlayacağına işarettir bu fakat henüz yumurtan çatlamamış KIZ BEBİŞ İçin X ler daha uzun ömürlüymüş ya yani bence bugün ilişki olmalı yumurtan çatlamadan önce yumurta çatlayana kadar da Y 'ler ölür X ler kalır.
Ama bu her zaman doğru olmayabiliyormuş.Ben de tuttu ama ısım düşmüştü ama ovülasyon testi çift çizgi göstermemişti ilişki oldu ve kızım olacak .Darısı başına olsun

canım bende bu ısı yöntemini birçok kişide duydum ve okudum o yüzden bana mantıklı geliyor zaten doktorlar para kazanmanın yolundalar biz annelerin neler istediği neler beklediği onların umrunda değil ki,,,,bugün saat 4 e doğru yine test yaptım çift çizgi çıktı bende şaşırdım ama akıntı filan yok birde göhüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı biran hemilemiyim dedim kendi kendime -tatlicadiarzu-kasıklarımdada biraz ağrı var,,,,CADIARZU

selam kizlar uzun zaman oldu evi tasimas yerlesme derken vakit bulamadim sayfalar ucmus.nasilsiniz??gülnisam nasil oldu??orkide sen ne yaptim ebruli30 insallah sende umdugunu tututuranlardan olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…