ebruli ilk hamileliğinde oğlun için özel bişey yaptınmı
Evet garanti yok canim ama o kisilerde olmus karbonatli dusdan sonra ama kendisi yapmaya korkuyor cüünkü bir yandan tehlikelimis?Bildiyin varmi??ezginim karbonatlı duş etkili deniyor ama garantisi yok ki
hicbirseyin olmadııgı gibi:sm_confused: gulnisa ve orkidem yapmıstı sanırım duşu
serdallllllllll cok sulkur gelmişsin
sen nerelerdesin neden yazmıosunnnnn
ezginim karbonatlı duş etkili deniyor ama garantisi yok ki
hicbirseyin olmadııgı gibi:sm_confused: gulnisa ve orkidem yapmıstı sanırım duşu
serdallllllllll cok sulkur gelmişsin
sen nerelerdesin neden yazmıosunnnnn
civcivim canim nasilsin
ben bugun saat 4 te hstnye gidicem ona gore karar verilicek ben yinede esyalarimi aldim eve gelen hemsire buyuk ihtimal yine yaticaksin acilma devam ediyor demisti bugun dr karar vericek ama kendimi iyi hissediyorum kasilmalarim var sanci agri pek yok
bu kiz bana cok cektiricek herhalde baksaniza daha gelmeden yaptiklarina
ebrucum o testlerin hergun ve mumkunse ayni saatlerde yapilmasi lazim
bu sekilde tabiki sonuc alamazsina.s
ama su da var isin hala artmamis yani bu ay icin sansin devam ediyor gibiCADIARZU
mumkunse doktora git bakalim yumurtalarin ne alemde
bugun ısın kac cıktı?
Samira cım,,az önce doktorumu aradım randevu almak için,,,,kendisi yakın zamanda gelmiştin sorun nedir deyince bende söyledim,,, yumurtalıklarımın ne durumda olduğuna baktırmak istiyorum dedim,,,,,oda bana bugün adetinin kaçıncı günü dedi bende 18. günü dedim o zaman yumurtan çoktan çatlamıştır bu zamana kalmaz dedi:çok üzgünüm:,,,,bana adetinin 11.günü gel o zamandan sonra bakalım yumurtaların ne alemde gelişimine ve çatlamasını birkaç gün üst üste çağırırım o zaman bakarız şimdi gelmenin bir anlamı olmaz dedi,,,,birde doktora,,,ben evde kendim sabahları ısı ölçtüğümü ve ovulasyon kitleri ile yumurtlama günümü bulmaya çalışıtığımı dedim,,onlarla bulamazsın boşuna uğraşma dedi ultrasonda takip ederek bulabiliriz ancak dedi,,,,ne yani bu kadar insan yalanmı söylüyor bir çok kişi kanıtlamış nerdeyse bu yöntemi ve hamile kalan bir çok arkadaşta var,,,kime inanacağımızı şaşırdık,,,,-tatlicadiarzu-
ebrucum tabiki de en garantisi doktorun dedigi gibi ultrasonla takip etmek..ama o testlerin de bilimsel bir yonu var yani sonucta vucuttaki bir hormonu ölcüyor.ısı yöntemini de bizzat kendim uyguladıgım icin oldukca guvenilir buluyorum.hurafe filan deil yani bunlar.
tabi doktor da bana gelme evde kendin bul demez sanırımkaydirigubbakcemile3
o zaman bu ay gitme testlere ve ölcüme devam et.simdiye kadarki sonuca gore oyle 28gunde filan adet olmayacaksın gibi gorunuyor.eger yine herzamanki gibi zamanında olursan,bunlar sonuc vermiyor diyebiliriz.onumuzdeki ay doktor kontrolu ve testleri beraber yaparsın örtüşüyor mu tekrar bakarsın.hamile kalamazsan birdahaki aya kendin denersin.her ay da doktora para vermek daha bu aşamada gereksiz geliyor bana. sonucta bir sorunun da yok kendi kendine hamile kalabiliyorsun.
ezginim bilmiyorum canım her kafadan baska ses cıkıyor mantar olabilir diye de duydum zararsız diye de..kesin bilemem yani ama 1 defaya mahsus o tek ilişkiden once denerim yerinde olsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?