Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ezelce hosgeldin canim seninde 2 kizin mi varAllah bagislasin.Yeli biraz rahatsizdi herhalde bu aralar yok ?

ben varım aranıza yeni katıldım yeli yi arıyorum gören duyan varmı doğum tarihlerini yazdım yeliyi gören yokmu huuuuuuuuuu

hoşgeldin ezelce aramıza
ben yelinin hesaplamasına göre baktım iki kızında da tutuyor. sanırım bunun için arıyodun onu.

günaydın süper anneler ve süper anne adayları
ebruli canım sen kız bebek için uğraşıyorsun bunun için yumurtlama kiti kullanmana gerek yok ki sık ilişki ve sirkeli duş yapman gereken.sirke normal sirke eczaneden falan alınmıyor canım.bir yan etkisi yok ilişkiden önce yapılacak sadece.
gülnisa umarım yatırmazlar bu sefer canım ya bu cimcime seni çok uğraştırıyor şimdiden doğunca yandın artık seninle beraber bizde yandıkk forumda zor görürüz seni.:))
birde yumurtlama her kadında değişebiliyor belki geç çatlama oluyordur bir arkadaşımızda olmuştu bu yumurtası gelişmişti fakat çatlamamıştı belki kitlerde çift çizgi çıktıktan 24-36 saat sonra çatlamıyordur.daha sonrasında çatlıyordur.zaten hafif bel ve kasık ağrısı oluyor.
ebruli canım bence sen bir süre bekle şimdi çok streslisin biraz topla kendini stres yumurtlamayı müthiş derecede etkiliyor.sakin olmaya çalış canım hiç beklentin yokmuş gibi ol.
elifnaz nerelerdesin canım sen ya bakıyorumda hiç yoksun forumda.
aslında özlem herşeyi denemişti onun bebeğinin cinsiyetini bilsek hangi yöntem etkili veya etkisiz az çok anlarız.ama malesef cinsiyet konusunda hiçbirşey yazmıyor.
bugün 11:30 da tuğba erbilin programı var yanlış hatırlamıyorsam demet şener konuk olucak ikinciye hamile bakalım neler diyecek sabırsızlıkla programın başlamısını bekliyorum.
hepinizi öpüyorum canlarım.
bernur sen nerdesin kız valla bi yazıyon bi gidiyon:))benim gibi:)))

edacim cok oldu sende yoksun ama forumu okuyorsun yaziyor
canim gunlerin nasil geciyor kizlar nasillar tr ye alistilarmi sende bayagi oldu esinden ayrisin ama saniyorsam iki ay gecti bile insallah bundan sonrasi daha kolay ve cabuk gecer senin icin

Gülnisacım merhaba canım nasılsın birtanem anladığım kadarıyla hastaneye yatıyorsunnn geçmiş olsun bu kız gerçekten çok cadı olacak annesi
Evet geldiğim 2 ay oldu bile anlamadan ama şimdide eşimin yanına gideceğim günü sayıyorummm
Kızımı okula alıştırmam zor oldu ağlıyordu okula bıraktığımda ALLAHA şükür daha yenii alıştı sayılırrr
Sizleri fırsat buldukça buldukça mutlaka okuyorum canımm diyorum ya sizlerden kopamıyorumm

Samiram dün ilişki olmadı çok şükür ama kendimi çok farklı hissediyorum ya adet olacakmışım gibi yada hamile kalmış gibiyim göhüslerim de baya hassasiyet arttı ve büyüdü başım dönüyor ve hafiften midemde bulantı var sanırım psikolojik kafayı çok taktım ne olacak diye kendimi kaptırdım,,,,şu son günlerdeki ateş ölçülerim şu şekilde oldu:

36.7 bu adetimin 6. günü ama reglimin ilk günleri yoğun değildi sadece lekelenme şeklinde olmuştu
36.6 ilk 4gün daha sonra normale döndü bu şekilde bakınca reglin 6. günü aslında 2. günü oluyor ve
36.6 böylelikle bugün adetin 15.günü oluyor ve yumurtlama için tam günü diye düşünüyorum
36.7 umarım yanılmıyorumdur
36.5
36.5
36.5
36.6
36.5
36.7
36.3
36.5
36.2
36.1

Son düzenleme:
Kızlar orkidem den haber alan varmı email yoluyla falan,,, bişemi oldu acaba görünmüyor oda Hayırdır inşallah kötü bişey yoktur,,,,

Merhaba ezelce hoşgeldin canım kendi derdime düştüm sizi görmedin pardon,,,,iki kızınız vardı sanırım Allah bağışlasın umarım sizde dileğinize kavuşursunuz,,,,

bugün henüz test yapmadım ve ilişkide olmadı canım bu ay hep korunmalı oldu bu reglimide beklicem bakalım önümüzdeki ay inşallah bişeyler olur,,,Allahım neolur bende sizler gibi bir cimcimeye hamiş kalırım inşallah,,,

samira bu kitlerde ben adetimin 8. gununden beri yapıyorum hep çift çizgi çıkıyor ama biri diğerinden daha ince ve silik bugun adetimin 15.günü

Az önce yine test yaptım ve buda pozitif yani çift çizgi çıktılülülülülülü ben bişe anlamadım ya bu wodfo marka baya moral verici bir kit miş sürekli yumurtlama haberi veriyor heralde moral olsun diyelaelaelaelaelae canım hergünde LH yüksek çıkmazki resminide çektim çift çizginin

iyi akşamlar kızlar nasılsınız orkidem nerelerde haberiniz varmı en son 3 gün önce girmiş merak ettim ya

slm ezelce evet kimse yok heralde hafta sonu ya ondan senin cocugun varmi kacinciyi düsünüyorsun

bende bugün cok kötüyüm ya daha adetim gelmedi bu ay hap kulanmadim korkuyorum ya normalde hep erken gelirdi iki gün gecikti ay ne yapacam ben ya ne olur gelsinsenağlamasenağlamasenağlama

samira sen de ortalikta yoksun
bilgisayarin problemini hallettinmi az kaldi seninde dogumuna

samira sende ortalarda yoksun canim bilgisayarindaki problem giderildimi
senin de az kaldi sanirim dogumuna

samira sende ortalarda yoksun canim bilgisayarindaki problem giderildimi
senin de az kaldi sanirim dogumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…