- Konu Sahibi EU1
-
selam suenur canim
varim yaaa geliyorum hergun mutlaka yaziyorum
modemde sorun var sanioduk kablo gitmis megerse degistirince calisti
evet canim az kaldi cok sukur bugunleri de gorduk
ama yine de cok sabirsizlarniorum yahu:1rolleyes:
yeli yasaklanmis mi:1shok: site adresi mi vermisti ben gormedim:uhm:
ebrucum zaten iki gun cift cikar normali bu
artik bundan sonra devamli tek cizgi cikmasi gerekiyor
bende bugün cok kötüyüm ya daha adetim gelmedi bu ay hap kulanmadim korkuyorum ya normalde hep erken gelirdi iki gün gecikti ay ne yapacam ben ya ne olur gelsinsenağlamasenağlamasenağlama
slmmm kızlarrrr
ben de bu aralar gelemedimm siteye
umarım herkess iyidir
özellikle orkidem nerelerde ya haberi olan var mı iyi mi? bilen varsa yazsın lütfennn
canim edit ile silebilirsin yazdiklarini ama tabi tamamen gitmiyor
ancak moderatorler tamamen silebiliyor bir mesaji
Canım sorun etme bazen hava değişiminden de regl geçikebiliyora.s belkide hamilesindir
insallah canim ondandir bende kendime cok stres etttim sabah kizlari götürdükten sonra hemen test aldim yaptim ilk önce sanki ikinci cizgide biraz silikti sonra birinci cizgi tam belirginlesti yani tek cizgi cikti belirgin olarak cok sevindim test simdi banyoda lavobanin önünde bakip bakip geliyorum degissmemistir insallah diyorum ücüncü cocuk istiyorum ama bu sekilde degil en azindan burdaki bilgileri denemeyi cok istiyorum acaba adetim ne zaman gelirbenneyaptımkibenneyaptımki
insallah hamile degilsindir. ama bak eger hamileysennnn ve eger bi test cikmamissa. yani azicik cickmissa. bebek erkektir buyuk ihtimalllll! gec cikiyor bu pipili sipalar
korkma bencee
ebrucum gozun aydın ısın yukselmiş yumurtlama olmus
ama bak test dogru canım lh yukseldi cift cıktı yumurta catladı ve ısı yukseldikaydirigubbakcemile3
yani sıralama dogru
yalnız bende 2 gun cift cıkmıstı 2.gun cıkan birazcık silikti onceki gunkune gore
ve ertesi gun atesim yukselmişti.pozitif cıkan son gun yumurta catlar silik olması da dogal hormon düşüşe geçmiştir.pik yaptıgı zaman catlıyor
suenur orkideden haberim yok insallah kotu bişe olmamıstır yoksa o mutlaka girerdi merak ediyorum cidden
serapcım nasılsın canım helin kocaman olmus masallah
slm canim insallah degilimdir simdilik testte birsey yok daha banyoda duruyor ama normalde gecen ay 24 ünde regl olmustum yanlis hatirlamiyorsam normalmi bende sasirdim normalde hic gecikmezdi bunu yeni duydum ama dogru olabilir ben iki kizimdada test yapmistim hemen cikmisti yeni ögrendim bunu cizgi azicik cikmissa erkek diye:dance::dance:
slm canim insallah degilimdir simdilik testte birsey yok daha banyoda duruyor ama normalde gecen ay 24 ünde regl olmustum yanlis hatirlamiyorsam normalmi bende sasirdim normalde hic gecikmezdi bunu yeni duydum ama dogru olabilir ben iki kizimdada test yapmistim hemen cikmisti yeni ögrendim bunu cizgi azicik cikmissa erkek diye:dance::dance:
ebru ben aksamdan akşama yapıyorum testi dün yaptım yine bii silik çıktı ama inanılma akıntım yani akıntıya göre yumurtlamış olmam lazım herhalde ben bugun ilişkiye girsemmi bana yardımcı olun lütfen
Suenur umarım hamile deilsindir en azından bu ay hap kullanmıssın cünkü.ama öyle bile olsa Allahın izniyle bişey olmaz insallah içini ferah tut, bizim bi tanıdık da hap kullandığı ay hamile kalmıştı sonra herşey normal devam etti
bu arada öğrendiklerimizi uygulasak da uygulamasak da bence nasipte ne varsa o olucak zaten
yani hayırlısı olsun demek lazım her işte dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?