Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu bilgisayar kafayi yedi msj yaziyorum gitmedi diyor sonra cift cift geliyor bir sorun var sayfada yaa

selam suenur canim
varim yaaa geliyorum hergun mutlaka yaziyorum
modemde sorun var sanioduk kablo gitmis megerse degistirince calisti
evet canim az kaldi cok sukur bugunleri de gorduk
ama yine de cok sabirsizlarniorum yahu:1rolleyes:

iyi canim ya artik burdasin ozaman gülnisa ne oldu acaba orkidemde yok acaba bir seymi oldu sabirsizlanman normal son zamanlar hele hic gecmiyor bende artik heyecan hersey birbirine karismisti ama sundan emin ol dünyanin en güzel duygusu dogdugunda bebegini kucagina alinca insan diyor böyle bir mutluluk olamaz

slmmm kızlarrrr
ben de bu aralar gelemedimm siteye
umarım herkess iyidir
özellikle orkidem nerelerde ya haberi olan var mı iyi mi? bilen varsa yazsın lütfennn

yeli yasaklanmis mi:1shok: site adresi mi vermisti ben gormedim:uhm:
ebrucum zaten iki gun cift cikar normali bu
artik bundan sonra devamli tek cizgi cikmasi gerekiyor

Günaydın hanımlarr,,,,gününüz aydın olsun eviniz bereket dolsun inşallah,,,,,ve en kısa zamanda kucaklarınız bebişlerle dolsunnn :CüvCüv:
samiracım dün akşam yine test yaptım oda çift çizgi çıktı ama diğerinden az silikti ama belirgindi yani bence bu kitin pek kaliteli olmadığı için olabilir diyorum ahsenahsen arkadaşında aynı benim gibi olmuş çünkü,,,ama ateş ölçmeye devam ediyorum bugün ateşim yükseldi sonunda beklenen oldu çok şükür,,kaydirigubbakcemile3son yedi günün ateş ölçümü şöyle oldu:
15.gün: 36.7
16.gün: 36.3
17.gün: 36.5
18.gün: 36.2
19.gün: 36.1
20.gün: 36.3
21.gün: 36.6
hihoyyyt artık tek çizgi çıkmasada sorun değil ateş çıktıya bu güzel haber :lepi:

bende bugün cok kötüyüm ya daha adetim gelmedi bu ay hap kulanmadim korkuyorum ya normalde hep erken gelirdi iki gün gecikti ay ne yapacam ben ya ne olur gelsinsenağlamasenağlamasenağlama

Canım sorun etme bazen hava değişiminden de regl geçikebiliyora.s belkide hamilesindir

slmmm kızlarrrr
ben de bu aralar gelemedimm siteye
umarım herkess iyidir
özellikle orkidem nerelerde ya haberi olan var mı iyi mi? bilen varsa yazsın lütfennn

slm prenses sağol canım iyi sayılırım,,,,orkidem den haber yok ya bende çok merak ediyorum email adreside yokki bakıyım inşallah hamileliği ile ilgili bir sorun çıkmamıştır:Saruboceq:

canim edit ile silebilirsin yazdiklarini ama tabi tamamen gitmiyor
ancak moderatorler tamamen silebiliyor bir mesaji

ugrastim canim olmadi ama sorun degil zaten su siralar sayfalar fazla ilerlemiyordu bari biraz ilerlemis olur:roflol::roflol: sagol canim ginede bu arada orkidemden haberin varmi merak ettim yok ortalarda

Canım sorun etme bazen hava değişiminden de regl geçikebiliyora.s belkide hamilesindir

insallah canim ondandir bende kendime cok stres etttim sabah kizlari götürdükten sonra hemen test aldim yaptim ilk önce sanki ikinci cizgide biraz silikti sonra birinci cizgi tam belirginlesti yani tek cizgi cikti belirgin olarak cok sevindim test simdi banyoda lavobanin önünde bakip bakip geliyorum degissmemistir insallah diyorum ücüncü cocuk istiyorum ama bu sekilde degil en azindan burdaki bilgileri denemeyi cok istiyorum acaba adetim ne zaman gelirbenneyaptımkibenneyaptımki

kızlar selam.
özel mesajlarım silinmiş
yeliyi yollamışlar
orkidem nerde acaba.

insallah hamile degilsindir. ama bak eger hamileysennnn ve eger bi test cikmamissa. yani azicik cickmissa. bebek erkektir buyuk ihtimalllll! gec cikiyor bu pipili sipalar
korkma bencee

insallah hamile degilsindir. ama bak eger hamileysennnn ve eger bi test cikmamissa. yani azicik cickmissa. bebek erkektir buyuk ihtimalllll! gec cikiyor bu pipili sipalar
korkma bencee

slm canim insallah degilimdir simdilik testte birsey yok daha banyoda duruyor ama normalde gecen ay 24 ünde regl olmustum yanlis hatirlamiyorsam normalmi bende sasirdim normalde hic gecikmezdi bunu yeni duydum ama dogru olabilir ben iki kizimdada test yapmistim hemen cikmisti yeni ögrendim bunu cizgi azicik cikmissa erkek diye:dance::dance:

suenur cum bu gebelik testlerini en fazla 10 dakika beklicen sonuç ne ise odur yani 10 dakikadan sonrası çıkan sonuca inanma,,,,yanıltıyor benim iki oğlumdada hemen adetimden 2 gün geçmişti yaptım her iki çizgide çabuk çıkmıştı ve gayet netti ama bu kaybettiğim bebeğimde ikinci çizgi 6 7 dakikada belirmişti test çubuğunda,,,,,zaten bu testlerdede en güzel sonucu sabah kalkar kalkmaz hemen yapılan testte alınıyor,,,Allah gönlüne göre versin bende habersiz hamile kalmak istemem açıkçası bukadar şey öğrenmişken uygulayıp öyle hamiş kalmak isterim,,,,,

Canım "pik" yaptığı zaman çatlar yazmışsın nedemek o pik :uhm:anlamadım a.s.
samiracım bu testleri adetimin 10.gününden beri yapıyorum toplam 7 kit yapmışım bunlardan sadece birinde tek çizgi çıktı diğerleri hep çift çizgi idi tabi herzaman ikiside net ve koyu değildi ama ikiside çıkıyordu hep,,,,bu kitlere göre ben bir hafta boyunca yumurtluyorum :roflol:

benim oglumdada bu sekilde olmustu biri koyu ikinci cizgisilik ondan daha acik tondaydi.gercegi varmi ki ya??

ebru ben aksamdan akşama yapıyorum testi dün yaptım yine bii silik çıktı ama inanılma akıntım yani akıntıya göre yumurtlamış olmam lazım herhalde ben bugun ilişkiye girsemmi bana yardımcı olun lütfen

Suenur umarım hamile deilsindir en azından bu ay hap kullanmıssın cünkü.ama öyle bile olsa Allahın izniyle bişey olmaz insallah içini ferah tut, bizim bi tanıdık da hap kullandığı ay hamile kalmıştı sonra herşey normal devam etti
bu arada öğrendiklerimizi uygulasak da uygulamasak da bence nasipte ne varsa o olucak zaten
yani hayırlısı olsun demek lazım her işte dimi

canım bende bu ovulasyon testlerini ilk kez bu ay kullandım acemiyim bu konuda yani,,,benden çok tecrübeli arkadaşlar var onlar yardımcı olur diye düşünüyorum sana akıntı gelmesi yumurtlamadan olabileceği gibi başka bir sebebide olabilir ben de bu ay yumurtladığımı umuyorum ama bende bu ay akıntı nerdeyse hiç denecek kadar az geldi bu akıntı neye göre çok veya az geliyor inan anlamış değilim,,,,,

Her yaptığım işte önce nasip ve hayırlısı ile istiyorum zaten Allahımdan ama tefekkür senden taktir Allah tan,,,,,biz birşeyler öğrendik ve bunları denicez olur olmaz Rabbimin bileceği iş tabiki,,,,ve herzaman bir dilekte bulunurken sadece kendim için değil bütün olmayanlarada nasip etsin diye dua ederim herzaman:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…