suenur cum bu gebelik testlerini en fazla 10 dakika beklicen sonuç ne ise odur yani 10 dakikadan sonrası çıkan sonuca inanma,,,,yanıltıyor benim iki oğlumdada hemen adetimden 2 gün geçmişti yaptım her iki çizgide çabuk çıkmıştı ve gayet netti ama bu kaybettiğim bebeğimde ikinci çizgi 6 7 dakikada belirmişti test çubuğunda,,,,,zaten bu testlerdede en güzel sonucu sabah kalkar kalkmaz hemen yapılan testte alınıyor,,,Allah gönlüne göre versin bende habersiz hamile kalmak istemem açıkçası bukadar şey öğrenmişken uygulayıp öyle hamiş kalmak isterim,,,,,
bilmiyorum ebrucum daha hala gelmedi bakalim eger yarinda gelmezse tekrar test alip yeniden denicegim bende canim burdaki seyleri denemeyi cok istiyordum ikisinde hic bir bilgim yoktu dikkat etmemistim ücüncüde öyle olsun istemedim gine de kiz yada erkek farketmezdi önemli olan sagligiydi ama denemek istiyordum ilk cocugum degil cünkü neyse hayirlisi olsun bekliyorum hala:1rolleyes::uhm:
benim oglumdada bu sekilde olmustu biri koyu ikinci cizgisilik ondan daha acik tondaydi.gercegi varmi ki ya??
Suenur umarım hamile deilsindir en azından bu ay hap kullanmıssın cünkü.ama öyle bile olsa Allahın izniyle bişey olmaz insallah içini ferah tut, bizim bi tanıdık da hap kullandığı ay hamile kalmıştı sonra herşey normal devam etti
bu arada öğrendiklerimizi uygulasak da uygulamasak da bence nasipte ne varsa o olucak zaten
yani hayırlısı olsun demek lazım her işte dimi
Ebruliiiiiiiiiiiiiiiii fotodaki kim
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok tatlı oğlunmu yoksa??????
Orkidem yine kaybolmuş haydırdır inşallah. Msn dede açık değil. Umarım bişey yoktur
Bu arada Gülnisam nasıl? Samiram? Ebrulim sende ne var ne yok?
Ben ev taşıycam onun telaşındayım. Şimdilik kaçtım herkese selam
Arkadaşım biz ne yaparsak yapalım Allahın dediğinden öte bir şey olmuyor baksana biz de herşeyi denedik ama Rabbim dilediğini verdi bizimkisi sadece gönül rahatlatmacaydı...
kızlar bana yardım edin ben 19.gündeyim dün gece ilişki oldu ovulasyon testi negatif çıktığı halde ilişki oldu eşime kahve içirdim dinçti ilişkiden sonra 1 saat ayaklarımı diktim hafif sağa yattım ovulasyon testinde çift çizgiyi görmedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?