Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ebruliiiiiiiiiiiiiiiii fotodaki kim
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok tatlı oğlunmu yoksa??????

Orkidem yine kaybolmuş haydırdır inşallah. Msn dede açık değil. Umarım bişey yoktur

Bu arada Gülnisam nasıl? Samiram? Ebrulim sende ne var ne yok?

Ben ev taşıycam onun telaşındayım. Şimdilik kaçtım herkese selam

--------------------------------------------------------------------------------

burdada buldum seni bana yardım et lütfen benim bugün 18, günüm ama hala çift koyu çizgi çıkmadı son 3 gündür çok akıntım var yurta akı gibi eşim hadi artık diyor ne yapayım sence bekleyim mi

Ahsenahsen arkadaşım;
çift çizgi koyu çıkmadıysa bence bekle derim akıntı her zaman doğru olmuyor .
ben hamileyim ve kızım olacak,ısım düştüğünde yapmıştım ama ovülasyon testi çift çizgi göstermemişti ve akıntım da yoktu .Bence ov. testini bekle

bilmiyorum ebrucum daha hala gelmedi bakalim eger yarinda gelmezse tekrar test alip yeniden denicegim bende canim burdaki seyleri denemeyi cok istiyordum ikisinde hic bir bilgim yoktu dikkat etmemistim ücüncüde öyle olsun istemedim gine de kiz yada erkek farketmezdi önemli olan sagligiydi ama denemek istiyordum ilk cocugum degil cünkü neyse hayirlisi olsun bekliyorum hala:1rolleyes::uhm:

Orkidem Canım nirelerdesin??? seni çok merak ettim mailime de cevap vermemişsin:::

Gülnisa Ablacım umarım sen de bebiş de iyisindir.

Arkadaşım biz ne yaparsak yapalım Allahın dediğinden öte bir şey olmuyor baksana biz de herşeyi denedik ama Rabbim dilediğini verdi bizimkisi sadece gönül rahatlatmacaydı...

benim oglumdada bu sekilde olmustu biri koyu ikinci cizgisilik ondan daha acik tondaydi.gercegi varmi ki ya??

feyzacim benimm iki kizimda da hemen cikmisti ama ben testleri gec yapmistim belki ondan 5 yada 6 gün gecmisti bilmiyorum bakallim belki gelir bekliyorum hayirlisi canim :Saruboceq:

insallah canim aslinda dogru uygulasak ta kismette yoksa olmuyacaksa olmuyor ama ne bileyim icimde kalmasini istemiyordum genede erkek olmasaydi önemli degildi herseyde vardir bir hayir ama ne yalan söyleyim denemek istiyordum evet ya insan hap kujllanirken bile hamile kaliyor yandik kizlar:roflol:
bekliyorum belki bugün gelir tuvalete gide gele bir hal oldum klava:

Merhaba bernur cum görüşmeyeli nasılsın,,,bu arada ev taşıyormuşsun Allah kolaylık versin,,,,şu sıralar pek kimse uğramaz oldu bizim topiğimize eski hareketli günleri özledim inanın :çok üzgünüm: Nur eren arkadaşımızdan da hiç haber yok,,,,,orkidem gülnisam ve aklıma gelmeyen arkadaşlar nerelerdesiniz,,,,,Ailevi veya sağlıkla ilgili bir problemleri olmasın elbet birgün uğrarlar buraya,,,,,Dün gece hepinizi rüyamda gördüm benim buraya gelmiştiniz sahilde çaybahçesinde çay içerken gördüm hepinizin simasını rüyamda gördüm hepinizinde göbişler kocaman hamilelikle ilgili konuşuyorduk,,,nerdeeeee keşke gerçek olsaydı,,,,
bernurcum fotoğraftaki resim bana ait değil netten indirdim bayıldım bende sizlerinde görmesini istedim çok tatlı dimi:icecream:

Arkadaşım biz ne yaparsak yapalım Allahın dediğinden öte bir şey olmuyor baksana biz de herşeyi denedik ama Rabbim dilediğini verdi bizimkisi sadece gönül rahatlatmacaydı...

öyle serdalcim ya dogru olsaydi bu kadar arkadas denedi hic bir seyin garantisi yok bende kendi kendime de olsa denemedim dememek icin deniyecektim ama kismetin önüne gecilmiyor olacagin önüne hic bir sekilde gecilmiyor allah herkesin gönlüne göre verir insallah canim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba arkadaslar nasilsiniz???benim ufaklik uyandi....

Son düzenleme:
kızlar bana yardım edin ben 19.gündeyim dün gece ilişki oldu ovulasyon testi negatif çıktığı halde ilişki oldu eşime kahve içirdim dinçti ilişkiden sonra 1 saat ayaklarımı diktim hafif sağa yattım ovulasyon testinde çift çizgiyi görmedim ama

kızlar ben 1 hafta sonra gebelik test yapsam hamilemiyim değilmiyim belli olurmu

canım,,serdal arkadaşımızda çift çizgi görmemişti sanırım ve şimdi bebişi kız olacakmış,,, erkek bebiş istiyordunuz siz değilmi keşke çift çizgiyi bekleseydiniz diyorum ben ama hayırlıs olur umarım yerimseniben

suenur sende erkek bebek istiyordun değilmi bu kitlerden kullandımmı arkadaşım aban yardım et benim ilişkiden sonra inanılmaz derecede beyaz yoğun bi akıntım başladı 2 gündür normalmi

bu ovulasyon kitlerinde 2. çizgi çokmu koyu olacak yoksa birazmı anlamadımki ben

kızlar ne olur lütfen bana yardım edin lütfen yumurtlamadan önce ilişki olursa kesin kızmı olur hamilemiyim değilmiyim ne zaman belli olur salı günü gece ilişki oldu

aregon canım lüten bana yardım et lütfen ne olur sende ovulasyon kiti kullandınmı çift çizgi çıktığındamı ilişki oldu yani yumurtlama günündemi ona rağmen yine kızmı oldu yardım et bana ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…