Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam,bu test ne testi nasil yani cift cizgi erkek bebgimiz olmasi icinmi yapilan bir test bana bi anlatin hele ay cokmu cahil kaldim ne:mymeka:

suenur sende erkek bebek istiyordun değilmi bu kitlerden kullandımmı arkadaşım aban yardım et benim ilişkiden sonra inanılmaz derecede beyaz yoğun bi akıntım başladı 2 gündür normalmi

canim ben kullanmadim hic bir bilgim yok ya keske olsa yardim etmek isterdim bildigim kadariyla yumurtlama zamani erkek ihtimali yüksek oda kesin degil benim arkadas yumurtlama günlerinde iliskiye girdi bebek erkek olacak oda kullanmadi ov kitlerden yanliz adeti bittikten sonra hesapladi yum gününü o kadar insallah sen de tutturmusssundur :ecrin_bebek:

kizlar hamile degilim bugün bir leke geldi cok sevindim bir haftadir acayip kötü oldum kafama takip durdum:roflol::roflol::roflol:

gulnisa ve ebruli , bana msn adreslerinizi ozelden atar misiniz ?
su an bi arastirma yapiyorum ama helinimden dolayi ccok vaktim yok. arastirmam bittiginde size bilgi vermek istiyorum. gulnisanin zaten su an sansi yok minik prensesini bekliyor ama ebruli sen sakin bu ara bebek deneme benimle gorusmedennnnnn

slm canim senin kiz kac yasinda arastirmalarina devem et insallah ben hamile kalana kadar sonuclanir bari banada yardimci olursuna.s.

suenur ben 28 ekim günü gece 12de ilişki oldu bir saat ayaklarımı hava diktim bekledim 30 ekim günü yumurtlama kitinde çift çizgiyi gördüm endişm o gece tutmuşmudur tutmasını istemiyorum çünkü erkek bebek istiyorum spermler kaç gün yaşıyorlar bide ben çok üzüldüm ilişkiden sonra pişman oldum 3 gecedir uyuyamuyorum yemek yiyemiyorum moralim çok bozuk kızlar dua edinde tutmasın hamile kalmayım

ahsen canım ne bu telaş yapma ya korunma yöntemini yeni bıraktıysan hamile kalamazsın hemen merak etme.neden beklemedin ovülasyon kitinde çift çizgiyi.allah gönlüne göre versin canım.bu arada yumurtlama günü erkek bebek yumurtlama gününden önce kız bebek olur varsayımı kesin değil canım.sadece şansı arttırıyormuş.üzme kendini.
water canım ben yazsam msn adresimi özelden bana versen tüyoları olmaz mı?

civcivim inşallah tutmamıştır bende öle umuyorum ama inan erkek bebeği okadra çok isiyorm ki ya bu benim genç kızlık rüyam

çarşamba kan testi yaptıracam ama çarşambaya kadar ben ne hale gelirim bilmiyorum

arkadaslar bunlar tuyo degil. bir yontem. ve ben bu yontemin gerekli gereksiz kullanilmasina razi degilim isin dogrusu. o yuzden gulnisanin 4. bebegi olacak. ebruli nin de 3. olacak ve o bir bebegini de kaybetti. o yuzden onlarin denemesi daha masumane olur diye dusundum. cunku gunah olabilecegini dusunuyorum o yuzden su an pek emin degilim sebep olup olmama konusunda. ama onlar zaten tup bebek dusundukleri icin nasil olsa zaten yapacaklar diye anlatmak istiyorum. bunun haricicnde baska bilgiler de var onlari anlaticam hepinize onlarda sorun yok :)ama ah bi vaktim olsaaa

sueenur benim kizim 11 aylik olmak uzere. ben baska bebek dusunmuyorum artik, ama hamile kaldigimi ogrenndigimde bebegi istememistim ve sonra aldirmaya kiyamadim ve kiz olmasini ccok cok istedim. o yuzden cinsiyet tercihi olanlari iyi anliyorum ve bise biliyosam anlatmaya calisiyorum. benim istedigim oldu insallah sizlerin de olur

water beni anlıyormusun canım sence ben hamile kalmışımmıdır biz iki senedir ilk defa o gec konunmadık dua ette hamile kalmayım

avatardaki bebek senin kizinin resmimi cok begeniyorum o resmi kiz bebek istemeni anliyorum canim iyikide olmus o duyguyu tatmissin allah herkese yasatsin kiz annesi olmayi allahima sükür ediyorum bana iki defa yasattigi icin cok ama cok memnunum yerimseniben bencede canim daha kizin da kücükmüs zaten önce onu bir rahatlikla büyüt benim kücük kizim bes yasinda oldu hala her hareketine hayranlikla bakiyorum bakalim sende arastir canim bakalim yeni yöntemler cikar belki sonucta akil akildan üstündür insallah herkesin dilegi olur

suenur ugun kasığımda inanılmaz bi sancım var yumurtlma olduğunu gösterir değilmi

Merhaba süper anneler, siteye girmek gerçekten büyük sorun, Gülnisa, Orkide, Samira nerdeler acaba, ben de bu haftayı bir atlatayım, artık doğumu beklemeye başlayacağım, ayy doğum kokusu da başladı yaannii, forumu enine boyuna okuyamadım, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler , sayfamızı boş bırakmayın :CüvCüv:

aregon merhaba nasılsın senin bebeğinin cinsiyeti nedir erkek bebek için gerekli herşeyi yatınmı

aregon merhaba nasılsın senin bebeğinin cinsiyeti nedir erkek bebek için gerekli herşeyi yatınmı

Bebişimin cinsiyeti kız canım, vajinal duş dışında bütün yöntemleri uygulamıştım erkek bebek için, ama Rabbim kız nasip etti, hayırlısı böyleymiş, ikinci kızım yolda yanii :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…