- Konu Sahibi EU1
-
--------------------------------------------------------------------------------
burdada buldum seni bana yardım et lütfen benim bugün 18, günüm ama hala çift koyu çizgi çıkmadı son 3 gündür çok akıntım var yurta akı gibi eşim hadi artık diyor ne yapayım sence bekleyim mi
suenur sende erkek bebek istiyordun değilmi bu kitlerden kullandımmı arkadaşım aban yardım et benim ilişkiden sonra inanılmaz derecede beyaz yoğun bi akıntım başladı 2 gündür normalmi
gulnisa ve ebruli , bana msn adreslerinizi ozelden atar misiniz ?
su an bi arastirma yapiyorum ama helinimden dolayi ccok vaktim yok. arastirmam bittiginde size bilgi vermek istiyorum. gulnisanin zaten su an sansi yok minik prensesini bekliyor ama ebruli sen sakin bu ara bebek deneme benimle gorusmedennnnnn
suenur ben 28 ekim günü gece 12de ilişki oldu bir saat ayaklarımı hava diktim bekledim 30 ekim günü yumurtlama kitinde çift çizgiyi gördüm endişm o gece tutmuşmudur tutmasını istemiyorum çünkü erkek bebek istiyorum spermler kaç gün yaşıyorlar bide ben çok üzüldüm ilişkiden sonra pişman oldum 3 gecedir uyuyamuyorum yemek yiyemiyorum moralim çok bozuk kızlar dua edinde tutmasın hamile kalmayım[/QUO
canim benim bildigim kadariyla kizlar daha yavas ama uzun ömürlü erkekler daha hizli ama kisa ömürlü oluyormus eger 28 inde iliski olduysa 30 undada yumurtlama olduysa erkek spermleri yasamaz diye düsünüyorum tabii bi kesin degil bir varsayim o kadar regli bittikten sonra hamile kalanlar var ikiz ogullari oluyor cogu kiside tuttmuyor bile eger korunmayi bu ay biraktiysan belki tutmamistir hayirlisi olsun insallah gönlüne göre olur üzme kendini:Saruboceq:
arkadaslar bunlar tuyo degil. bir yontem. ve ben bu yontemin gerekli gereksiz kullanilmasina razi degilim isin dogrusu. o yuzden gulnisanin 4. bebegi olacak. ebruli nin de 3. olacak ve o bir bebegini de kaybetti. o yuzden onlarin denemesi daha masumane olur diye dusundum. cunku gunah olabilecegini dusunuyorum o yuzden su an pek emin degilim sebep olup olmama konusunda. ama onlar zaten tup bebek dusundukleri icin nasil olsa zaten yapacaklar diye anlatmak istiyorum. bunun haricicnde baska bilgiler de var onlari anlaticam hepinize onlarda sorun yok :)ama ah bi vaktim olsaaa
sueenur benim kizim 11 aylik olmak uzere. ben baska bebek dusunmuyorum artik, ama hamile kaldigimi ogrenndigimde bebegi istememistim ve sonra aldirmaya kiyamadim ve kiz olmasini ccok cok istedim. o yuzden cinsiyet tercihi olanlari iyi anliyorum ve bise biliyosam anlatmaya calisiyorum. benim istedigim oldu insallah sizlerin de olur
aregon merhaba nasılsın senin bebeğinin cinsiyeti nedir erkek bebek için gerekli herşeyi yatınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?