aregon ovulasyon kitini kullanıp çift çizgi çıktıktan 24 saat sonramı ilişki oldu
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak ıstıyorum..bugun oturdum ve tüm yazılarınızı okudum.benimde 1.5 ve 2.5 yaşinda iki tane kızım var .. ben cocuk manyagıyım üçüncüyüde doguracam inşallah önumuzdekı seneye hamıle kalmayı planlıyorum yaz aylarında.. bende bır oğlum olsun cok ıstıyorum.bende cok arastırdım ve yumurtlama gunune denk gelınce erkek olacagının kanaatine vardım.tabıkı yınede allah bılırde.. ya arkadaslar ben neyı merak edıyorum bılıyormusunuz.bu gunlerı hesaplamayla ugrasacagımıza ben bırde sezeryanlıyım ....doktorumuzla konussak bıze tüp bebek yapsa olmazmıııııııı???????bır sakıncası olurmu ya???
suenur ugun kasığımda inanılmaz bi sancım var yumurtlma olduğunu gösterir değilmi
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak ıstıyorum..bugun oturdum ve tüm yazılarınızı okudum.benimde 1.5 ve 2.5 yaşinda iki tane kızım var .. ben cocuk manyagıyım üçüncüyüde doguracam inşallah önumuzdekı seneye hamıle kalmayı planlıyorum yaz aylarında.. bende bır oğlum olsun cok ıstıyorum.bende cok arastırdım ve yumurtlama gunune denk gelınce erkek olacagının kanaatine vardım.tabıkı yınede allah bılırde.. ya arkadaslar ben neyı merak edıyorum bılıyormusunuz.bu gunlerı hesaplamayla ugrasacagımıza ben bırde sezeryanlıyım ....doktorumuzla konussak bıze tüp bebek yapsa olmazmıııııııı???????bır sakıncası olurmu ya???
günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçiyor haftasonunuz
bernur canım seni düşünebiliyorum kızın ödevleri oğlanın viyaklaması allah kolaylık versin.
orkide gülnisa gerçekten gelmiyorlar ya özlettiniz kendinizi kızlar.inşallah önemli birşey yoktur.
water canım sen yöntemle yaptın madem kızını neden daha önce yazmadın o kadar uğraşıyordu herkes.sende eskisin forumda.hem neden günahı sana olsun ki canım benim uygulayacak olan bizleriz öyle değil mi.anladığım kadarıyla sende yöntemini gülnisa dışında kimseyle paylaşmak istemiyorsun.
aregon 3.ye niyetin olduğunu okuyunca kendime şaşırdım valla cesaretinden ötürü tebrik ederim seni.bende nerdeee o cesaret.2.ciyi bile kaç senedir düşünüyorum.
ahsen canım benim bi kızım var bende ikincide oğlan olsun istiyorum canım.senin yumurtlama daha yeni oluyor sanırım büyük ihtimalle tutmamıştır.
serap canim tam bu mu diye soracaktım sen yazmıssın ne oldugunusırnaşık şey
ben o yontemi daha once super annelersiniz e yazmistim ama ilgilenen olmadi
ben kız icin olanını yazmıstım cok daha basit oldugu icin.hatta elifnaz cok fazla kız istiyor diye ona ozellikle soylemiştim ama o deneyemem korkarım spermlere zarar verirsen kotu seyler olursa filan demişti
erkek icin olanı cidden zor yani.milletin zaten onu yapabilecegini sanmıyorum
erkek spermleri yukarı dogru yüzdürmek gerekiyor ama yine de icine x karısmayacagının garantisi olamaz:sm_confused:gulnisanın o kadar lüksü yok yine kız olursa cok üzülür.her ne kadar sahsen onaylamasam da sanırım tüp bebek onun icin en iyisi yani şu saatten sonra
ama bak ebruli deneyebilir kız icin olanı cidden kolay:süprizzzzzzzzz
bende kolay birşey sanıp çok sevinmiştim benimde iki kızım ve oğlum olmasını çok istiyorum açıkladığın için sağol vater aklımızda kalmaz hiç değilse allahım hepimizin gönlündekini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
orkidemden haber alan varmı merak etmeye başladım ya bu kız bu kadar uzak kalmazdı k.k dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?