Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
waterhardeningsteel

Bende merak ettim şimdi?????? Bizlerle paylaşır mısın?
Günah olduğu konusunda ben öyle düşünmüyorum. Rabbim akıl vermiş insana araştır bul demiş. Zaten ne yaparsak yapalım Rabbim "OL" derse olacak herşey.

Aregon çok az kalmış. Rabbim hayırlısıyla kucağına akmayı nasip etsin.Ayyyyyyyyyyyy çok heyecanlı ben çok merak ederdim acaba nasıl biriyle tanışacam diye :)))))))))))) Kızım çok güzel bir bebekti ama oğlumun bebekliği için aynı şeyi diyemiycem :))))))))) ama şimdi gayet yakışıklı bir bebek :))))))))

Civcivim nerdesin kız? Orkidem nasıl bende çok merak ediyorum
Gülnisam acaba yine sıkıntılı bebişten dolayı. İnşallah ciddi bişey yoktur

aregon ovulasyon kitini kullanıp çift çizgi çıktıktan 24 saat sonramı ilişki oldu

aregon ovulasyon kitini kullanıp çift çizgi çıktıktan 24 saat sonramı ilişki oldu

Evet canım, sanırım bir gün oldu, 18 saatte olmuş olabilir, Allah izin verirse benim üçücüye niyetim var, bir de oğlum olursa güzel olur, olmasa da nasip napalım, çiçeklerimle mutlu mutlu yaşarız inşaallah...

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak ıstıyorum..bugun oturdum ve tüm yazılarınızı okudum.benimde 1.5 ve 2.5 yaşinda iki tane kızım var .. ben cocuk manyagıyım üçüncüyüde doguracam inşallah önumuzdekı seneye hamıle kalmayı planlıyorum yaz aylarında.. bende bır oğlum olsun cok ıstıyorum.bende cok arastırdım ve yumurtlama gunune denk gelınce erkek olacagının kanaatine vardım.tabıkı yınede allah bılırde.. ya arkadaslar ben neyı merak edıyorum bılıyormusunuz.bu gunlerı hesaplamayla ugrasacagımıza ben bırde sezeryanlıyım ....doktorumuzla konussak bıze tüp bebek yapsa olmazmıııııııı???????bır sakıncası olurmu ya???

yada doktorumla konusacam yumurtamın catlamasını takıp ettırcem ultrasonda ve o gun işimi halledıcem ne dersınız daha ıyı degılmı cunku ben anlayamam kendım öyle tetstlerden felan kafam karısır??ne dersınız mantıklı degılmı???ya arkadaslar yanlıs olmasın bu erkek cocugu saplantı degıl allah neyı hayırlı gorurse onu versınde hepımıze ama işte ınsanın içinden gecıo kız da oğlanda.. ya bırde ben 14 ay arayla sezeryan oldum şimdi planlıyorum en kucuk 3 yasındayken yıne dogurmayı doktor belkı hak verırı hane sezeryanda sansımız fazla yok

Canım türkiyedeki doktorların tüp bebek yapacağını sanmıyorumm ama kıbrısdaki doktorlar yapıyormuşşş gülnisamda 4ncüyü orda düşünüyor

suenur ugun kasığımda inanılmaz bi sancım var yumurtlma olduğunu gösterir değilmi

ondan olabilir canim bide bu ay hap kullanmadiysann oda yapabilir eger türkiyedeysen bencede dokotora gidip yum takibi yap ben olsam öyle yapaardim imkanin varsa git en azindan doktor ultrasyonda görrür sanirim :1rolleyes:

kizlar nerdeesiniz ya gine burasi sessizlesti gülnisa daha hastanede heralde orkidem daha yok
samirada ugramiyor

benimde bildigim kadariyla kibrista yapiyorlarmis türkide sanirim mecbur kalirsan yapiyorlar cinsiyet secimi icin degil tabiiki bende tam bilmiyorum duydugum kadariyla öyleymis :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet haklısınız bu iş türkıyede zor da kıbrısdada bız yaptıramayz..en ıyısı yumurtatakıbı yaptırmak ultrasonda..actıgım bı formda hemşire bır arkadas doktor yumurta takıp edıp catladıgını sekılınden anlayıp soyluyo sende 24 saat ıcınde ılıskıye gırıosun erkek ıhtımalı fazla olur demıstı hayırlısı bende bunu denıcem inşallah yaza

orkidemden haber alan varmı merak etmeye başladım ya bu kız bu kadar uzak kalmazdı k.k dan

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz pek uğurayamıyorum buraya açtığımda da okumadan geçemiyorum a.s. bende sizi çok merak ettim kızlar yaa nerdesiniz inşallah ciddi bi şeyler olmamıştır allah size yardım etsin sevgiler

günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçiyor haftasonunuz
bernur canım seni düşünebiliyorum kızın ödevleri oğlanın viyaklaması allah kolaylık versin.
orkide gülnisa gerçekten gelmiyorlar ya özlettiniz kendinizi kızlar.inşallah önemli birşey yoktur.
water canım sen yöntemle yaptın madem kızını neden daha önce yazmadın o kadar uğraşıyordu herkes.sende eskisin forumda.hem neden günahı sana olsun ki canım benim uygulayacak olan bizleriz öyle değil mi.anladığım kadarıyla sende yöntemini gülnisa dışında kimseyle paylaşmak istemiyorsun.
aregon 3.ye niyetin olduğunu okuyunca kendime şaşırdım valla cesaretinden ötürü tebrik ederim seni.bende nerdeee o cesaret.2.ciyi bile kaç senedir düşünüyorum.
ahsen canım benim bi kızım var bende ikincide oğlan olsun istiyorum canım.senin yumurtlama daha yeni oluyor sanırım büyük ihtimalle tutmamıştır.

selam kizlar bizim kizlardan haber yine yok hayirdir insallah.water kardesim herkes acikliyor cook kisi merak etti simdi bende dahil olmak üzere.3 planlarken niye garnti bir yöntemse seninkini denemeyelim.bizlede paylasirsan seviniriz.bunda günah olcak bir sey sonucta ne denersen deneyelim rabbimin diledigi oluyor.

canim ben kizimi bi yontemle yapmadim. sadece hamile kaldigimda hic hazir degildim ve bebegi istememistim ve sonra da madem oldu insallah kiz olur demistim ve kizim oldu. sonradan burayi okuyunca anladim ki shettless bende tutuyor. o kadar. demek istedigim ben o kadar kiz olsun diye zirladiktan sonra kimseye sen neden baska cinsiyet istiyorsun diyemem yani anliyorum burdakileri cunku bende istemistim normal yani,
buraya bi yontem var diye yazmam bastan sacmalikti zaten keske ozelden yazsaydim. ama sonra silemedim.
neden gunah oldugunu dusundugume gelince. madem Allah in istedigi oluyor o zman neden zorlamak? dua ederiz kabul olursa olur? bu okudugum sey resmen evde asilama yapmak. mikroskopla siringayl abir takim ilaclari sperm ayristirip kendine enjekte tme yontemi. dusundum tasindim. mesela birine asik olduk. adam bizi sevmiyor. evde karisimlar yapip adama icirip kendimize asik ediyoruz. buna da Allah akil vermis kullan demis. biz arastirip bulduk adami asik ettik. gunah diil diyebilir miyiz ? diyemeyiz ? bu da bir nevi ayni sey. akli da dogru kullanmak lazim .aklin buldugu hersey dogru diil ki ? zaten yontem de cadi karisimi gibi bisey :1no2: gulnisa dememin sebebi o zaten bunu hastane ortaminda yapacakti. kararliydi. e nerdeyse 10 milyar para harcayacak belki de tutmayacak. o yuzden o zaten kararini vermis bari ucuzunu yapsin dedim. zaten kimse de ugrasmaz boyle mikroskoplar yok sperm almalar falan. hem daha tam arastirmadim. olur derse gulnisa tercume edip yollayacaktim dogal olarak cok uzun teknik ve detayli bi yontem.

ilk ikisi kiz olup 3. oglan olan bi suru tanidigim var. ilki kiz ikinci oglan olan. ya da ilki erkek ikinci kiz olan. bi kadinin surekli ayni cinsiyette doigurmasi zaten cokkk zor.

ben bırseyı kacırım galıba
erkek için olanı nasıldı anlamadımkı anlatırmısınız lutfeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn:lepi:

amin canım inşallah olur

iyi aksamlar arkadaslar gene kimse yok heraldesenağlama
bu forum baya sessizlesmeye basladi sayfalar bile ilerlemiyor artik watercim acikladigin iyi olmus ben bu yöntemi ilk defa duydum illa herseyi denicegimiz icin degil ama burdaki arkadasliklar cok seyler ögretiyor insana bilgi ediniyoruz bilmedigimiz bircok seyi birbirimiz sayesindee ögreniyoruz kendi adima cok sagol canim paylasimin icin a.s.

orkidemden haber alan varmı merak etmeye başladım ya bu kız bu kadar uzak kalmazdı k.k dan

orkidemden haber yok canim bende e mail adresi yok burya girdiginde görüsebiliyoruz ulasamiyoruz baska türlü insallah hamileliginde bir sorun yoktur:ecrin_bebek:
bende merak ettim

neden kimse yazmıyo yaa
bernur nerdesin canım bari sen gel sohbet edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…