Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buarada başka nasıl anlayabilirim belirtileri nedir rengim baya sarardı ama aynı zaman da 2 gündür çok hastayım grip olmuşum

slm arkadaşlarrr
bu aralar pek yazı yazamasamda hergün girip yazılarınızı okuyorum
topik yelinin sitesi yüzünden mi biraz yavaşladı ne :sm_cool:
umarım herkes iyidir ben özellikle orkidemi çokkkkkkkkk merak ediyorum :Saruboceq:
ya bu kıza ulaşmanın bi yolu yok mu
kendinize iyi bakın, görüşmek üzere

merhabaa guzel annelerimm
sizleri nasil ozledim bir bilsenizzz
hani tatil donusu evime gelmistim yaa ben akilli heryerii temizlemistimm hic kollamadim kendimii aksamlm adet sancisi gibi bi sanci ve beraberinde su geldii hemen dr a gittikk
dr bakti bebegin suyu yok denecek kadar azalmiss dedii ya dogar yasamaz yada iki haftaa yaticann serumla dedii neyseki bebegimii cok iyi suann sukurler olsunn cok sancili bi surec gecirdim kizlarr dr bas nedeni stres dedii(((
bu arada uc kilo vermisimm yuzumu falan gorsenizz hortlak gibi oldummm
doguma kadar istirahat dedi dr en ufak bi ani hareket yapmiycaksin dediii
ayy nasil ozledim sizleri kizlarrr hep aklimdaydinizzz ee ben gormeyeli neler olduu

Orkidem canım hoşgeldin inan bizde seni çok merak ettik ve özledik,,,,,kıyamam sana Allahım şifa verir inşallah da bebişin vakti doluncaya kadar çıkmaz annesinin karnından,,,,çok üzüldüm neden kendini yoruyorsun ki o kadar senin sağlığından değerli mi işler,,,,,yat dinlen istirahat et sakın kendini üzme ve strese girmeki en azından 38 inci haftaya kadar sık dişini canımsın Allaha emanet ol,,,,,,

Geçmiş olsun canım, neyseki bebbişinin durumu şimdi iyi, kendine çok dikkat et, az kaldı, benden sonra senin doğum hikayeni bekliyorum, bu arada Gülnisa ablamızdan halen ses seda yok, onun da iyilik haberlerini alsaydık tamamen rahatlardık...

sagolasin aregonummm
ayy kizzz senindee bittii gunlerinn ne mutluu berabercee gecirdik gunleriii gulnisa ablamizz iyi canim haber aldimm dr istirahat vermiss
bol bol yat hareket etme demiss noluyosa bizleree oda yazarr okursaaa
kocamaann optmm cnm benimm ikinizidee
bide aregoncumm senin bebek te cikinti vardiyaa o netmiydii sende gordunmu cikintiyii bisey sorcaktimdaa neysee ozeldenn yazarim bi oku helee

ebrulicimm canim benim allah razi olsunn
istee ne biliyim kollayamadim kendimii cok sukur gecti ama bebegim halaa yan pozisyondaa
ay bu resimdeki bebis oglunmuu yerimm ben onuuu hemde mincik mincik
cok tatli annesiii allah bizede versin insallahhh:Saruboceq:
bu arada okudumda yum takibi falan yapiyosun canimm yaa sen yum gununde girme iliskiyee gulnisa ablam kadar seninde kiz olmasini diliyorummm
bu arada elif abladan haber varmi kizlarr o nerelerdee:1ninca:

Orkidem hoşgeldin yaa sükür kavuşturana
çok çok geçmiş olsun bişeylerin ters gittigini hissetmistim ama bu kadar deildi
Allah yavrunu hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım.yorma kendini
umarım gülnisa ablamız da iyidir :Saruboceq:

orkidem kızzzzzzzzzzzzzz
Kızacam artık sana. Neden stres yapıyorsun bak bebişin rahatsız olacaktı az kalsın

Canım benim üzülme hiçbirşeye helede hamişken. Bebeğini düşün herşeyden önce.
Msn de görüşürdük ne güzel eskiden artık yoksun
Öptüm canım kendine çok iyi bak güzelim. Hiçbirşey bebeğinden önemli değil bunu unutma

Civcivim canım ya KK beni deli ediyor. Çok problemli bir site. Girmek konulara bakmak çok zor ve çok eziyetli. Bir türlü hızlandırmadılar forumu. yoksa sürekli gelicem ama bazen deli oluyorum açılmıyor yada hata veriyor girmekten vazgeçeciyorum

orkidem canim gecmis olsun iyi oldugunuza sevindim senin ve bebegina.s.
artik iyice merak etmeye baslamistik neyseki su an hersey yoluna girmis önemli olan bu kendine dikkat et kendini artik fazla yorma

Ya kizlar hakkaten bize daha doğrusu size nazar değdi yawwwwwwww
(ben daha çok yeniyim)

ben bebekler olduktan eskisi gibi aktif olamayacağinizi biliyordum zaten ki ben öle oldum ama çokkkkkkk erken başladi yaffffffffffff

orkidem kizzzzzzzzzzzz nerdesin canim ya
gülnisam dan haber var mi?
Aregon,samira,civcivim,yeli nerdesiniz kizlar

bernur ablacim buralardayimm yelinin sitesindeyim daha cok sende uye olmussun sanirimm oaryada gell diger kizlar hep ordaa ama zaten gunum yaklastii pek fazla nete baglanamiyorumm dr istirahat dedii kasilmalarim cok sik elimden geldigince uzaniyorumm

slm kizlar.orkidem gecmis olsun canim aklim sizdeydi ara ara ugradikca haber var mi diye bakiyordum.kendine dikkat et canim

Günaydın süper Anneler,,,,güzel bir pazar sabahı en azından burda hava çok güzel henüz havalar soğumadı,,,,,artık buralara kimsecikler uğramaz oldu,,,,ben de bu arada hala regl olmadım bugün 32.gün ısım 3 gündür düştü ama hala tık yok hamiş olmam mümkün değil hep korunduk çünkü eeeee neden olmuyorum yaaaa,,,,ben acele ettikçe herşey ters gidiyor,,,,,diyete de başlamışım kalsiyum ağırlıklı besleniyorum artık,,,,

Feyza cım bende hangi yöntemi kullanacağımı şaşırdım inan korkuyorum ki artık ilişki olsun çünkü bir sürü yöntem biliyorum ya yanlış yaparsam diye ne yapıcamı bilmiyorum :)))) sen nasılsın bu arada sende uğramıyorsun fazla,,,,samiram da gelmiyor,,,,,aregon arkadaşımızında günleri az kaldı Allah kolaylık versin cici bir kızı olacak ne güzel sağlıklı olur inşallah,,,,,darısı benim ve isteyen herkezin başına inşallah,,,,

canim bence hic stres yapma gelir gecenn ay bende de aynisi oldu bir hafta kendime gelemedim uykularim kacmisti ama geldi insan korkuyor ya ögrendigi seyleri denemek istiyor diyorum ya ilk bebek degil aklina fazla takma gelir bence :1rolleyes:

canim bence hic stres yapma gelir gecenn ay bende de aynisi oldu bir hafta kendime gelemedim uykularim kacmisti ama geldi insan korkuyor ya ögrendigi seyleri denemek istiyor diyorum ya ilk bebek degil aklina fazla takma gelir bence :1rolleyes:

Merhaba suenur cum,,,,az önce regl oldum çok şükür,,,,sen nasılsın ne zaman başlıcan bebiş çalışmasına :ecrin_bebek:ben dört gözle bu hastalığımın bitmesini beklicem adetimin 11. günü doktorum yumurta takibi için çağırdı,,,,,hem kendim test yapıcam ovulasyon testi hemde doktora gidicem hemde ısı ölçücem bakalım hepsi birbiri ile örtüşecekmi,,,,herkez yumurtlama gününü ne yapıcan desede ben öğreniyorumki o günlerde asla ilişki olmasın diye ben tedbirimi alıcam Allahıma emanet edicem hakkımda ne hayırlı ise olur inşallahh,,,,

ebrucum regl olmussun cok sükür canim sevindim senin adina:1rolleyes:
ben iyiyim canim kizlarla ugrasiyorum hergün birseyleri cikiyor ben su siralar erteledim bebek planlarini bir süre daha bekliyecegim:
:CüvCüv:bakalim zaman neyi gösterecek bencede hic ihmal etme doktor kontrolünde yaptir ben türkiyede olsam kesin bende öyle yapardim gerci burdada soracam ben bebek yapmaya karar verdigim zaman yapiyorlarmi diye bakalim insallah kizi tutturursun:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…