Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canim malesef kimse yok yoksa herkes seni bekliyordu

Selam Cnm,

Ne hayırsızım valla.Kendime hep kızıyorum ama istemediğimden uzak kalmadım tabi.Uzun bir süre bilgisayarımız bozuktu.Sonrada okullar acıldı bir yandan kızımın dersleri biryandan aldıgım kilolar agırlastım iyice hep yatim istiyorum.Seni yeni tanıyorum.Kızlar nasıl cinsiyetler tam belli oldumu herhangi bir sorun yasayan oldumu hepsini cok özledim.

canim evet tanismiyoruz ama burada herkes seni taniyor kisacasi meshur olduna.s.saka yaptim kizlar isminden cok bahsediyorlardi merak ediyorlardi ismini cok duydum tabii senden kendi acindan haklisin sanirim hamilesin hamilelik cok zor helede son aylari insallah hayirlisiyla dogum yaparsin evet belli oldu gülnisa ve orkidemin kizi olacak gülnisanin biraz problemmli hamileligi oda uzun zamandan beri ugramiyor en son hastanaye yatmisti

ozlemcimm vallahi kiziyoruz sana hepimizz ikidir geldinn bebekten haber vermeden cikiyosun
neyse iyisin ya gerisi onemli degil kendine iyi bakk

slm kislar nasilsiinzz?bende bugün kadin doktoruma gittim.regl olmama bir hefta var ve bende hazir yarin bir gün patlamaya hazir yumurta varmis.benim karnin da siddeli agri oldu onun icin gittim ve rahimin agzi ters taraftaymis nasil oluyor anlamiyorum.6 yildir gittigin dr.simdiye kadar böyle birsey söylemedi ve simdi bugün onu ögrendim o saskinlikla da bir sey soramadim.iliskiden soonra cok kötü agri giriyordu.oda kaslar catliyormus.kendmi cok sikiyormusun,kendime stress ettim galiba su gebelik isini plansiz olmasin diye düsüürken baska dertler cikiyor ya(((

Selam hanımlar,,,,,,,ben geldim ama yine kimse yok,,,,özlem arkadaşımız gelmiş,hoş gelmiş Allahım rahat bir doğum ve sağlıklı bir şekilde yavrusuna kavuşmayı nasip etsin,,,,gerçi ben sizlerin arkadaş olduğunuz dönemde yoktum beni ilgilendirmez ama bebek cinsiyeti neden gizlenir ben ona anlam veremedim,,,,valla benim oğlumda olsa kızım da olsa burda aslanlar gibi bağıra bağıra söylerim,,,,,yazı ile insanların birbirine nazar vereceğine inanmıyorum tam tersi bütün arkadaşlar mutlu olan arkadaşına destek verir mutsuz arkadaşınada moral verirler,,,,nazar vereceklerini sanmıyorum,,,tabi herkez fikrinde ve düşüncesinde hür dür,,,,,

Merhaba feyzacım,,,geçmiş olsun canım,,,bu rahim ağzı ters olunca minik bir operasyonla çeviriyorlar diye duymuştum ama ne derece doğru bilmiyorum annem de olmuş zamanında çok sancı yapıyormuş,,,ama dr lar düzeltmişler umarım seninkinede çare vardır canım,,,

yanlışmı okudum feyza ben yarın bir gün patlamaya hazır bir yumurtan var ve regline bir hafta var öylemi,,,,o zaman sen iki keremi yumurtluyorsun acaba bir ayda,,,,aklıma takıldı şimdi ya bendede öyle bişe oluyorsa,,,ben adet öncesi ilişki düşünüyordum kız bebiş için halbuki,,,,,

dogru okumussun canim tam haftaya bugün regl günüm demekki hem basinda hemde sonun da oluyor yumurtlama.normalde ayda bir sefer mi oluyor yumurtlamaregl günü gelesiye olgunlasip patlayip her seferinde yenilenmez mi bu yumurtlama isi??ilk defa gördüm ben yumurtayi merak da ederdim:) burda okudukca:)) ultrasalda bakti ve yarin bugün patlar dedi.evet canim karnimin sol tarafinda cok agri oluyor ve tamda o tarafta ve iliski esnasinda da cok aci veriyor.ameliyattan falan bahsetmedi dr.annemde ayni sikintiyi yasamis onun kinide dr.tedaviyle yerine dönmesini saglamis

Bende duymuştum bazı bayanların ayda iki kez yumurtlayabileceğini ama şimdi acaba bendede olabilir mi demeye başladım,,,,şuan reglimin 3.günü 11.günü doktor çağırdı yumurta takibi için inşallah herşey yolunda giderde bende tutturabilirim,doktor yumurta 3 güne çatlar dediği anda bende ilişki denerim çatlama günlerinde uzak dururum olurmu acep böyle yapsam,,,kadın olmak ne zormuş yaa,,erkeklerin böyle problemi yok hiç,,,,bugün x spermim var yarın y spermim var demiyor hiç biri,,,,, benimki benimle dalga geçmeye başladı bile geçenlerde ovulasyon testi yapıyorum bana diyorki yumurtaların olmadı mı pişirde yiyelim diye ((( alay konusu oldum ,,,,

Son düzenleme:
özlem mehaba ben sana çok ulaşmaya çalıştım erkek bebek için neler yaptın anlatırmısın lütfen

Cinsiyetin saklanması banada çok saçma geliyor
Malesef özellikle erkek olunca bizim burdada söylenmiyor bazen. Valla bende yöntem uyguladım biliyorsunuz SCS.Doktorum 12 haftalıkken %100 erkek dedi ve bana soran herkese bende söyledim. Haaaaaaaaaaaaaa kız deseydi onuda tüm içtenlikle söylerdim. İnşallahhhhhh üçüncü bebeğimide aynı yöntemle istiyorum Rabbim nasip ederse inşallahhh. Onuda söylerim.

Ama Özlem arkadaşın sakladığını düşünmüyorum sonuçta oda babychoice takvimi kullanmış.

Kızlar yawwwwwww buraya daz az yazmışsınız bir o site bir bu site. Sizleri yakalamya çalışıyorum ama iki sitede de yoksunuz. Hadi karar verelim tek bir site olsun ve sık sık görüşelim yaaaaaa

kizlar nerdesiniz ya hic sayfalar ilerlememis bilee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ebrucum sen nerelerdesin sende yoksun ortalarda bebek calismalarina basladinmiyerimsenibenyerimseniben

kızlar bu potasyum bulunan bütün besinlerin içinde kalsiyum ve magnezyumda var ne yiyip ne içecez allah aşkına anlamadım gitti artık akşam ne pişireceğimi bilemedim tek düze beslenmeye başladım hergün et yada balık tiksindim artık

kizlar nerdesiniz ya hic sayfalar ilerlememis bilee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ebrucum sen nerelerdesin sende yoksun ortalarda bebek calismalarina basladinmiyerimsenibenyerimseniben

selam suenur cum ben bu aralar yine sancıdan kıvranıyorum:çok üzgünüm: o yüzden çok nadir girip sayfaları okuyup çıkıyorum,,,,bebiş çalışmalarına henüz başlamadık şuanda reglim bitmedi reglim 10 gün sürüyor:1shok: ömür bitiyor ama reglim bitmiyor :))) beklemek çok zor ve sıkıcı birde sancım var hayırlısı ile hamile kalsamda şu sancımdan kurtulsam,,,bir sürü yöntem öğrendim gerçi ben ne yapıcamıda bilmiyorumya bu diyet işine 3 ay öncesinden başlamak gerekli imiş ama ben bir ay bile olmadı aslında bunların hepsi boş uğraş işte kendimi avutuyorum :1no2: belkide yine hamiş kalsam bu bebişimide kaybedicem o yüzden çok umutla beklemekte istemiyorum,,,sen nasılsın neler yapıyorsun kızların nasıllar yaşları kaçtı??

suenur evet ugrayamiyorum bizim hamislerde karni büyüdükce pc den uzak kaldilar siteden.bende düsünüyorum tabiki 3 bebegi aile baskisi var sakadan bile hamileyim dense herkes hücüma geciyor bana karsi.simdi d rahim egriliyi cikti gebelige engel olurmu bilmiyorum.yumurtaliklar gayet güzel calisiyormus.
artik raüyalari ma bilr giriyor bugün kizim olcakmis sezeryan sirami bekliyordum:))

Merhaba canlarim nasilsiniz.Gülnisam Orkidem ve diger arkadaslarim nasilsiniz??Özlembay merhaba canim...Allah tamamini erdirsin canim.Ben su aralar fazla giremiyorum ama takpidesiniz...ufaklik bilgisayarda hic birsey yazdirmiyor zor valla......aksamlarida yorgunlukdan giremiyorum uyku basiyor..insAllah hepiniz iyisinizdir.sizleri cok seviyorum....

kızlar merhaba sayfanız gerilerde kalmış....orkide ve gülnisa artık istirahatteler herhalde....kendinize iii bakın

selam canlarım nerelerdesiniz,,,,bu topiğin iyice tadı kaçtı ne gelen var nede giden,,,,aşkolsun hiçmi vakit bulamıyonuz,,,,ben bugün reelden bir arkadaşımla konuştum 2 ay önce ikiz kızı olmuştu normal yolla,,,,bende adet düzenini ve nezaman hamile kaldığını sordum,,,,arkadaşım 26 günde bir regl oluyormuş ve adeti 7 gün sürüyormuş,,,,adetin 13 .günün gecesi tek ilişki olmuş,,,,ve kızları var o zaman yumurtlama zamanına denk geliyor ama kızı oluyor,,,,ben iki aydır yumurtlama zamanımı bulmaya çaılışıyorum ki o gün ilşki olmasın diye,,,,,şimdi herşey karıştı,,,demekki yöntem falan uygulamıcaz ya Allah deyip yapıcaz çocuğu yoksa kafayı yicem valla,,,,herkezin farklı farklı of yaaa,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…