suenur evet ugrayamiyorum bizim hamislerde karni büyüdükce pc den uzak kaldilar siteden.bende düsünüyorum tabiki 3 bebegi aile baskisi var sakadan bile hamileyim dense herkes hücüma geciyor bana karsi.simdi d rahim egriliyi cikti gebelige engel olurmu bilmiyorum.yumurtaliklar gayet güzel calisiyormus.
artik raüyalari ma bilr giriyor bugün kizim olcakmis sezeryan sirami bekliyordum:))
öyle canim annemiz de bizi düsünüyor cok cocuk cok dert der hep.rabbim nasip de varsa hayirlisini nasip etsin insallah tüm isteyenlere.zaten hamile kalsam karnim büyüyesi ye söylemen annemlere.:jeyyar:öyle canim hic sorma hamisler baya uzaklastilar ama normal artik ilerledi hamilelikleri son aylarda hersey daha zor oluyor bari siz girinde yazisalim senin ücüncüyü yapmani istemiyorlarmi hic sorma bende ara sira düsünüyorum ama anneme söylemiyorum annem cok karsi hic istemiyor oda bizim yorulmamiza kiyamiyor orda yanlizsiniz yeter diyormirmirmirmir bence yumurtaliklarinda birsey yoksa hamile kalmana engel degildir canim genede bir doktoruna sor
- Merhaba arkadaşlarım,,,,dünden beri moralim çok bozuk:çok üzgünüm:,,,,,dün yine sancıdan kıvrandım diye eşim beni yeni açılmış büyük ve özel bir hastaneye götürdü orda benimle iyi ilgilendi doktor,,,,,şikayetimi söyleyince hormon testi yaptırdı CA 125 adlı bir hormon testi,,, değer 0-33 arası olması gerekirken bende 60.05 çıktı:1shok:,,doktor bu sonucu görünce büyük ihtimalle sende endometriyosis var dedi,tabi buda bir ihtimal nette okuduğum kadarıyla bu değerin yüksek çıkması sonucunda başka hastalıkta olma ihtimali varmış bende,,ve senin çocuğun çok zor olur dedi ve sancıma derman olacak bişey yapamadı en ağır ağrı kesici iğneyi yaptırdı ama benim sancım hiç azalmadı bu nasıl bir illet anlamadım 10 gündür çekiyorum hiç benim gibi sancı çekeni duymadım burda okuduğum kadarıyla kimsede olmuyor,,,, bazen bir ay sürebiliyor bu sancı,,,,Bende dün gece bütün bildiklerimi bir kenara bırakıp eşimle ilişki oldu artık ne olursa olsun bir an önce hamile kalmak istiyorum inşallah çünkü hamile kalınca bu sancım hiç olmuyor,,,,sizlere bunları yazıyorum çünkü dertleşmeye ve desteğinize ihtiyacım var gerçekten dayanamıyorum bu ağrıya:çok üzgünüm:
öyle canim annemiz de bizi düsünüyor cok cocuk cok dert der hep.rabbim nasip de varsa hayirlisini nasip etsin insallah tüm isteyenlere.zaten hamile kalsam karnim büyüyesi ye söylemen annemlere.:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?