Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arkadaşımın beslenme şekli bolca et tüketmeyi seviyor ve süt ürünlerini yiyor süt içmiyor yoğurt yemiyor,,,eşi ise et nerdeyse yok denecek kadar az tüketiyormuş soda falan içmez ve pek düzenli beslenmez dedi,,,,

ebrulimm cok haklisin canim hic biseyy faydasiz gibii ben cok sik giremiyorumm malumm hepinizi arada okuyorum kocamaann optmm kendine iyi bakk

selam kızlr
sayfaları okudumda hiç bişi anlamadım.
şimdi bu özlem arkadaşın kızımı olcak oğlumu???????????

mimozacım belli değil özlemin kızımı olucak oğlu mu bişeyde söylemiyo anladığım kadarıyla tek amacı forumda konuşulmak istiyo açıkça belli oluyor zaten foruma giripte nasılsınız özür dilerim giremedim merakta bıraktım sizi gerisi yok madem merakta bıraktığını biliyorsun neden neyi merak ettiğimizi bildiğin halde yazmıyorsun demi ama.neyse allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde bebeğini kız yada oğlanmış öğrenmesekte olur.

ebrucum gercekten haklisin canim ya neyi uygulayacagimizi sasirdik demek arkadasin yumurtlama zamanina denk getirdi kizi olacak fisfisfisdemek ki bir seyin garantisi yok gülnisa ve orkidemde sanirim yumurtlama zamanina denk getirdiler aslinda cogunlukta bütün okudugum seylerdede yumurtlama zamani erkek diyor kismet ya hayirlisi neyse o olsun ne diyelim allah herkesin gönlündekini saglikla kucagina almayi nasip etsin :Saruboceq:benim kizlar iyiler canim okul anaokulu büyük kizimin dersleri derken kosturup duruyoruz senin cocuklar nasil eve bir bebek gelsin istiyorlarmi

öyle canim hic sorma hamisler baya uzaklastilar ama normal artik ilerledi hamilelikleri son aylarda hersey daha zor oluyor bari siz girinde yazisalim senin ücüncüyü yapmani istemiyorlarmi hic sorma bende ara sira düsünüyorum ama anneme söylemiyorum annem cok karsi hic istemiyor oda bizim yorulmamiza kiyamiyor orda yanlizsiniz yeter diyormirmirmirmir bence yumurtaliklarinda birsey yoksa hamile kalmana engel degildir canim genede bir doktoruna sor

meraktan geberecek degiliz yaa
kirk bir kere maasallah kizida olsa ogludaa gelip gelip iyiyim diyip cikiyor sanki aylarca biz burada bunun icin yazismamisiz gibii
ay biz olsakk hemenn sappadak damlatirdik eli soyle kolu boyleee
ne yaptin diye soararlar vaktimmi yok diyorsun ozlemm belkide en cok isteyen sendinn simdide bizi gormezden geliyosun
pesss

evet bende buna kızıyorum.sonuçta sanal ortam.seni tanımıyoruz.nazar verecek halimiz yokkkkkonu belli.uğraşımız belli.bebeği hakkında hiç bişi yazmadan iyiyim diyip kaçıyor.biliyoki bizim konumuz bebek cinsiyet uygulamalarımız tutup tutmadığı vs. vs...açıkça yazmıyor ya farkında değil yada mahsus yapıyorsun arkadaşım.samiranın dediği gibi galiba tutmuş.allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin ama yaptığın hiç hoş değil:1closedeyes::dilcikar:

öyle canim annemiz de bizi düsünüyor cok cocuk cok dert der hep.rabbim nasip de varsa hayirlisini nasip etsin insallah tüm isteyenlere.zaten hamile kalsam karnim büyüyesi ye söylemen annemlere.:jeyyar:

• Merhaba arkadaşlarım,,,,dünden beri moralim çok bozuk:çok üzgünüm:,,,,,dün yine sancıdan kıvrandım diye eşim beni yeni açılmış büyük ve özel bir hastaneye götürdü orda benimle iyi ilgilendi doktor,,,,,şikayetimi söyleyince hormon testi yaptırdı CA 125 adlı bir hormon testi,,, değer 0-33 arası olması gerekirken bende 60.05 çıktı:1shok:,,doktor bu sonucu görünce büyük ihtimalle sende endometriyosis var dedi,tabi buda bir ihtimal nette okuduğum kadarıyla bu değerin yüksek çıkması sonucunda başka hastalıkta olma ihtimali varmış bende,,ve senin çocuğun çok zor olur dedi ve sancıma derman olacak bişey yapamadı en ağır ağrı kesici iğneyi yaptırdı ama benim sancım hiç azalmadı bu nasıl bir illet anlamadım 10 gündür çekiyorum hiç benim gibi sancı çekeni duymadım burda okuduğum kadarıyla kimsede olmuyor,,,, bazen bir ay sürebiliyor bu sancı,,,,Bende dün gece bütün bildiklerimi bir kenara bırakıp eşimle ilişki oldu artık ne olursa olsun bir an önce hamile kalmak istiyorum inşallah çünkü hamile kalınca bu sancım hiç olmuyor,,,,sizlere bunları yazıyorum çünkü dertleşmeye ve desteğinize ihtiyacım var gerçekten dayanamıyorum bu ağrıya:çok üzgünüm:

ebruli 30 cok gecmis olsun canim.rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.bende vazgectim cinsiyet konusunda.cünkü rabbim ne hayirlisi ise onu veriyor.komsumun o kadar tatli bir oglu var iki kizi bir oglu vardi ogluma es olsun oglum olsun diyormus.bebek anne karninda beyin kanamasi gecirmis.suan 6 yasinda ama daha 2 yasinda gibi bir o kadarda güzel.rabbim saglikli versin kizlar bos verin hep hayirlisi olsun.insallah sende hamile kalip muradina er ve su agrilardan kurtul artik kardesim.

Ayrıca dün bu gittiğim yeni doktora merak ettiğim şeyleride sorma fırsatım oldu,,, iki oğlum olduğunu ve iki düşük yaşadığımı anlattım ve kız çocuklara olan hayranlığımdan bahsettim,,,,bana kız çocuk olma ihtimali nasıl anlatırmısınız dedim bana dediği aynen şöyle oldu;tıpta bunun tek mümkün olduğu yöntem kıbrısta yapılan tüp bebek yöntemi sperm ayrıştırarak yapılan yöntem ama bunu benim inancım kabul etmez siz nasıl düşünürsünüz bilemem dedi bende hani yumurtlama günü erkek bebek olma olasılığı daha yüksekmiş yumurtlamadan önce yapınca kız bebiş şansı artıyormuş dedim doğrumu böyle bişey mümkünmü deyince hayır öyle bişey yok yani en azından kanıtlanmış bişey yok dedi,,,,ama yaşayan var deneyen var nasıl olur dedim sadece tesadüftür onlar birkaç kişinin tutması bunun doğruuluğunu ıspatlamaz dedi,,,,işte böyle kızlar artık ne moralim kaldı nede sağlığım Rabbimden bana ve isteyen tüm annelere tez zamanda hayırlı bebişler vermesini diliyorum,,,yaşım daha genç ve bu yaşta kısırlaşma tedavisine girmek istemiyorum,,,,bebek kokusunu çok özledim evimde,,,,senağlamasenağlama

ebrulicim uzulme canimm artikk tek care dua etmekk
rabbim sana saglikli sihhatli nur gibi bi kiz versinn
bak neler oluyor hayattaa napalim cnm yaa (((

gülnisam orkiden valla burdasiniz hemen atladim.gülnisam günün bir ay kadar kalmis ne güzel.insallah
kazasiz alirsin kusagina bebisini.
orkidem sen nasilsin senin günler ne kadar kaldi??

gulnisa ablaammm gelmis oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cnm dedim ya sana o sebebpten dolayi msni acamiyorumm ((
ama acinca mutlaka yazarim gormedim yanii
ama hep aklimdasinnn
girince yazicamm mmutlakaa
feyza ablamm iyiyim cok sagollsenne zaman basliyosun bize haber ett
bak ebruliinin getirdigi haber butun hayallerimizi yiktii hayirlisi olsun dua dua dua verende rabbim alandaa

ebrucum gercekten cok üzüldüm bence sen morelini bozma bak gör hic ummadigin anda hamile kalcaksin bide insallah kizin olcakhihoyyyt hic aklina takama canim bak gördün burda o kadar yöntem denendi olmicaksa olmuyor hersey kismet bak belki sen birsey denemedin senin kizin olacak benim cevremde o kadar kisi var hic birsey uygulamadan kizi yada oglu olan allah hayirlisini versin insallah bu ay hamile kalirsin sen regl sancisimi cekiyorsun canim bu kadar siddetli olarak

gülnisacim nedir seninde bu cektigin hayirlisiyla insallah su zilli dogarda sende rahat edersin cok zor ya hakkatten baya zor gecti senin hamileligin burda bi tanidik var ondada rahimde acilma var üc aya yakin hastanede yatacak kadin birakmiyorlar onunki baya tehlikeliymis cdoguma kadar tuttacaklarmis zor ya neyseki senin az zamanin kalmis kiz bizi habersiz birakmayin ara sira da olsan haber edin kendinizden merak ediyoruz sonra

samiramm anlamadim yaa yani bu yum gunu tezi degilmi ikikizdan sonra bir oglann sonra tekrar kiz istemisler olmus oylemii

öyle canim annemiz de bizi düsünüyor cok cocuk cok dert der hep.rabbim nasip de varsa hayirlisini nasip etsin insallah tüm isteyenlere.zaten hamile kalsam karnim büyüyesi ye söylemen annemlere.:jeyyar:

kiz ben sansliyim o yönten beni görmüyorlar ya ben izine kadar söylemem bebekle giderim artik:roflol::roflol::roflol:
ama dogru canim ya büyüdükce sorunlarida büyüyor hep öyle yeni dogduklari gibi kalmiyorlar istekleri bitmiyor bazen birsey begendiremiyorsun hep kendi istedikleri olsun istiyorlar zor ya cocuk büyütmek

demek buda bazisinda tutuyor bazisinda tutmuyor diger yöntemler gibi bizim iki arkadasta bahsediyordu shettles yönteminden biri kiz biri oglan istiyordu ikisindede tuttu simdi henüz hamileler ama cinsiyet belli bence bu yöntemler sansi arttiriyor illa herkeste tuttacak diye birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…