- Konu Sahibi EU1
-
suenur bende de tuttu sadece shettles denedim baska hicbirsey yapmadım
gerci shettles ı da isteyerek denemedim oyle denk geldikaydirigubbakcemile3 ama sonucta istemeden de olsa uygulamıs oldum
bence bu yontemle erkegi tutturmak daha zor
yine de denemekten bişe olmaz hem de bedava..uygulayın derim
yalnız tam yumurtlama günü deil ertesi gun sabah ilişki olsun hamile kalma ihtimaliniz düşebilir ama erkek olma ihtimali artar diye dusunuyorum
yani yavas giden x spermler yetişmeden yumurta ölmüş olmalı,ulaşanlar sadece y ler olmalıhihoyyyt
soyle tatlım millet sevinsinkaydirigubbakcemile3
yumurtlama gunu deneme bence sadece ertesi sabah dene
çünkü yumurta catladıgında y ler onden bile gitse onlardan birinin dölleyecegi garanti deil.biliyorsunuz milyonlarca spermden az bir kısmı yumurtaya ulasabiliyor bunlardan da güclü olan kabugu delebilen döllüyor
yani 3-5saat once bile gitseler sizin y dölleyemezse arkadan gelen x dölleyebilir.hatırlarsınız tıpkı kaplumbaga hikayesi gibi:roflol:
o yüzden bence x ler gidene kadar yumurta ya döllenmiş ya ölmüş olmalı:lepi:
bunu da ayarlamak icin ısı takibi ovulasyon testi ultrason hepsini birarada cok sıkı tutmak gerekir.ama şansınız maksimum düzeyde olurkaydirigubbakcemile5
suenurcum benim hamilelik baslarda iyiydi hop oturup kalkiyordum ya soralari ne olduysa nazar ettim kendime:roflol:ama cok sukur simdi iyiyim acilma tehlikeli boyutlara gelmeden onlendi sekerimde kontrol altinda
ama su kiz dogunca bir samari haketti ya:mymeka::baksana yaptigina yata yata bir hal oldum neyseki az kaldi insallah dogumda sorun olmaz sonra yine burdayim :sm_cool:
Merhabalar hanımlar az önce doktordan geldim yine bugünde yumurtlama takibi için çağırılmıştım,,,, ama elim boş döndüm doktor hiç folikül falan göremedim dedi bugün reglimin 11.günü ve yumurtam yokmuş geçen ayki reglimin 7.gününde ise sol kasığımda 3 4 tane yumurta olduğunu söylemişti ama bu ay herşey ters gidiyor bu ay çalışmalara başladım ya elim boş kaldı halbuki 15 güne yakındır bu incir kürünü yapıyordum yumurtlamaya yardımcı olsun diye,,,doktor üzülme 2 gün sonra yine gel bakalım dedi,,,,,birde ben bişe merak ediyorum dün gittiğim doktor da bana bir jel verdi,,,,acaba bilgisi olan arkadaşım varmı bu jeli kullandığım gün ilişkide bulunulmayacakmı?jelin adı: Crinone jel rahimi güçlendirmek içinmiş sanırım,,,
ebrucum uzulme tatlım senın yumurtalıklarında bır sorun yok belkı gec yumurtlama olabilir.kendini sıkma birdahaki gidisinde gorursun minik yumurtacıkları:dance:
orkidem suenur gulnisam gitmem biryere ben kk sız duramamkaydirigubbakcemile3
mutlaka buralarda olurum elimden gelen veya bildigim bişe olursa tabiki yardımcı olmaya calısırım:1hug:
aregoncum hala dogurmadın demek:uhm:sezaryan olsa alırlardı simdiye kadar ama sen normal istiyorsun Allah gonlune gore versin ins kolay bir dogum olur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?