Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

samiracim canim bende bilerek olmasa iki kizimdada shettles uygulamis oldum reglin bitiminden sonra SIK iliski oldu hep pehriz filan hic olmadi onun icin ben eger düsünürsen tekrar bebek kesilikle yumurtlama gününe denk getirecegim doktor kontrolünde senin söylediginde mantikli geliyor yumurtlama gününün ertesi günüde deniyecegim daha cok aklima yatti bakalim tuttarsa ben kacmam burda bagira bagira söylerimmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Merhabalar hanımlar az önce doktordan geldim yine bugünde yumurtlama takibi için çağırılmıştım,,,, ama elim boş döndüm doktor hiç folikül falan göremedim dedi bugün reglimin 11.günü ve yumurtam yokmuş geçen ayki reglimin 7.gününde ise sol kasığımda 3 4 tane yumurta olduğunu söylemişti ama bu ay herşey ters gidiyor bu ay çalışmalara başladım ya elim boş kaldı halbuki 15 güne yakındır bu incir kürünü yapıyordum yumurtlamaya yardımcı olsun diye,,,doktor üzülme 2 gün sonra yine gel bakalım dedi,,,,,birde ben bişe merak ediyorum dün gittiğim doktor da bana bir jel verdi,,,,acaba bilgisi olan arkadaşım varmı bu jeli kullandığım gün ilişkide bulunulmayacakmı?jelin adı: Crinone jel rahimi güçlendirmek içinmiş sanırım,,,

samiramm kacma laaa bi yeree minik kizlarimiz dogsun hele bii dr umuz sensinn yazar yazar onaylatirizz insallahhh

selam kızlar
ben geldim nasılsınız
gülnisa canııımm hoşgeldin seni gördüğüme sevindim bende geçen ay hapa ara vermiştim adet düzenimi bozdu diye adet görmeyi bekliyorum şimdide geçen gün başım çok döndü temizliğe gelen kadında bana gözlerin sararmış hamilesin sen dedi hayır istemiyorum ben dedim kadın ben öyle hissettim dedi.yani ne takvim ne yumurtlama olursada tamamen şansa bırakmış olucam.gerçi aldırmayıda düşünmücem değil yani.ciddi anlamda ikinci bir çocuğu düşünemiyorum şimdi.kızım anasınıfına başladığından beri psikolojim bozuldu çok yanlız kaldım.ondan başka bişey düşünemiyorum.bu da ikinci bir çocuğa hazır olmadığımı açıkça belli ediyor zaten.
orkide serdal samira diğer arkadaşlar sizlerden ne haber ebruli canım karamsar düşünüyorsun olumlu düşün güzel şeyler yaşayacağına inanıyorum.
hepinizin gönlüne göre olsun herşey hayırlısıyla.
bernur kız sen nerdesin ben annemlerdeyim gece msn de problem vardı kapanıp duruyordu virüsten kaynaklanan bişeymiş bugün format atıldı pc ye.inşallah karşılaşırız msn de.oğlunu ve kızını çok öpüyorum.
bu yumurtlama günü gerçekten geçerli değil herhalde kiminde kız kiminde erkek oluyor aşılamayla hamile kalan arkadaşımın ikiz kızları var.allah biliyor herşeyi.

samiram canim gercekten söylüyorum senin zekana hayranim kiz bak ben bebek yapmaya basladigimda buralarda ol senden fikir alacam :dance::dancelur yada olmaz kismet meselesi ama ne güzel insanlari bilgilendiriyorsun :utangac kizda olsa erkekte olsa söylerim sonucta hersey kismet önemli olan burdaki paylasimlar arkadasliklar bak yazdan sonra belki bebek düsünebilirim o zamana kadar sende senin cimcimeyi biraz büyütmüs olursun sonra artik sorularimla seni biktiririm :uhm::uhm::uhm:

dogumdan sonra burda olun tabiii sonra biz bebek calismalarina baslicagiz bakalim bizde neler tutacak tutmayacak sonucta bebek yaparsak öylede yapacagiz bari yöntem deniyelim birbirimize yardimimiz olsun paylasalim yaptigimiz seyleri :1hug::1hug:kiz dogru ben ilk üye oldugumda o zamanlar hic herinde durmuyordun hatirladim misafirllikler disari isleri baya kosturuyordun demek kiz acisini simdi cikartiyor kaydirigubbakcemile3o kadarda naza ceksin o zaman kendini uzun zamandan sonra eve bebek sesi getirecek degilmiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ebrucum vallahi seni n yazilarini okudukcan hep aklima tekrardan su geliyor kadin olmak ne zorrr ya vallahi baya cekiyorsun sen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:bence fazla stress yapma daha yumurtlama olmamistir sen yumurtlamadan önce bence su siralar bebek calismalarina devam et o kadar kendini yipratma hersey yoluna girer a.s.

Merhaba arkadaşlar, Gülnisa ablamız gelmiş hoşgelmiş, yazılanları okuyamadım ama şu yükümü bir indireyim aranıza katılacağım, henüz doğurmadım , beklemedeyiz, iki gündür hafif sancılarım başladı, bu hafta içinde umarım doğururum, dularınızı eksik etmeyin , sevgiler...

aregon ii canim cogu gitmis azi kalmis rabbim kazasiz kurtarsin insallah diger hamislerle beraber.sonra biz siraya gircez:))) siz büyütürken biz sisecegiz:)))

inşallah samiracım,,ama geçen reglimde 7. gününde yumurtacıklarım vardı şimdi yoktu:sm_confused: hemde 11. günde biraz üzüldüm,,,,bugün arkadaşlarla günüm vardı orda bir arkadaşım yum takibi yaptırıyor onun henüz bebişi yok 2 yıldır olmamış,,,klomen kullanıyor,,,bugün reglinin 12. günü yumurtası olmuş çatlatma iğnesi vermiş doktor,,,,gerçekten ben şimdiye kadar kendimi hiç tanımamışım meğer,,,ateş ölçünce yum takibi yaptırınca ve ovulasyon testi yapınca kadınlığın bir kez daha zor olduğunu anladım,,,,şimdi bebeği olmayan ve büyük bir aşkla yolunu gözleyen anneleri daha iyi anlıyorum,,,,Rabbim kolaylıkla ve sağlıcakla bebişlerine hasret bıraktırmasın kavuştursun inşallah,,,,,:Saruboceq:

Kızlar diğer sayfadada sormuştum ama birke daha yineleyeyim bu crinone jel kullanan veya duyan oldumu bu yeni gittiğim doktor verdi ama sormayı unuttum bu jeli kullandığım zaman ilişki olmalımı olmamalımı,,,,spermlere bir zararı oluyormu bilginiz varsa lütfen yardımcı olun bu jelin sadece rahmi gebeliğe hazırladını ve progestan hormonu sanırım sağlıyormuş doktorum sadece birgün kullan birgün kullanma dedi ama prospektüsünde hergün aynı saatte diyor kafam karıştı şimdi ben kız bebiş için yum gününden önce çalışıyorum ya yani şu sıralar bu jelin bir zararı olurmu diye merak ettim ,,,,,

Aregon cum Allahım sağlıcakla ve kolaylıkla bebeğini dünyaya getirmeyi nasip etsin,,,,doğumda bizlerede dua edersen çok mutlu edersin canım,,,,,

ebrumicim o jelli hic duymadim ne icin yumurtalar icinmii
bi ara annem kullanmistii acep ondanmi kii soylee seffaf bi rengi vardii unutmassam sorayimm

orkide cim jelin ne renk olduğunu bilmiyorum canım kutunun içinde 15 adet aplikatörler içinde hepsi tek kullanımlık rengi görünmüyor sanırım rahmi gebeliğe hazırlıyormuş,,,,,

Günaydın Kızlar İyi pazarlar,,,,bir kaç gündür burda yağmur başladı ve soğudu,,,,,benim kalbim gibi buralarda soğudu,,,,planladığım hiç bişeyi yapamadım eşimde bana yardımcı olmuyor,,,,keşke bizdede sperm olsaymış kendi kendimizi dölleyebilseymişiz nedense benimkide yumurtlama ve bebek stresine girdi,,,,ne yap desem yapmaz oldu her konuda bana terslik çıkarmaya başladı hiç onu böyle görmemiştim ,,,,testisleri sıcak suyla yıka derim ,hayır ,şunu ye şunu içi derim herşeye hayır demeye başladı bende iyice stres yaptım,,,,bu işler çaktırmadan yapılmıyoki yapayım,,,,

slm kızlar.ben selcansın.bazı sebeplerden adımı değiştirdim.çoktandır yoktum.hepinizi özledim.bu ay doğum kont hapım son.dra gidince inş bende yumurtalarımı görebilirim.
ebruli sen kız istiyodun dimi.çünkü testisleri sıcak suyla yıkamak kız olması için.yanlışlık olabilir ama 1 oğlun varsa eşinde kız olması için senin dediklerini yapmıyosa 2. bebeği de erkek istiyodur.varsayım olarak konuştum.çocuklarını unutmuşum var yada yok.bak benim eşim allahın izniyle erkek istediği için hamuda kalk desen kalkıcak.herkeze iyi akşamlar.

eski sayfaları daha okumadım ama gülnisam çok çok geçmiş olsun.aregona da hayırlı doğumlar.Allah kurtarsın.:Saruboceq:

Arkadaşlar 21 kasım cuma günü öğlen 2 de normal doğum yaptım, kızımla benim sağlığımız yerinde şükür, emişip duruyoruz, ilk fırsatta doğum hikayemi yazacağım, hsevgiler...

hadi gözün aydın.analı babalı büyüsün.40 gün zor geçiyo ama Allah kolaylık veriyo işte.Hayırlı bi evlat olması dileğiyle.........

samira sen eski topikte ilk sayfalarda vajinal pH ı yükseltmek için diet listesi vermiştin.o listeye nereden ulaşabilirim acaba.bide vajinal pH neyle ölçülür.devlet hastanesi var burda bi tek orada hemşireler yapmıyoruz dedi.tam bi adı varmıdır markası yani.turnusol kağıdı var bi bildiğim.onun rengine göre mi anlıyacaz.yani sonucu nasıl belirliycez.hani 6 dan büğük olursa şu küçük olursa bu.vardı ya.turnusol kağıdının renk değişimini sayıyla nasıl yorumluycaz.
anlatabilmişimdir inş.teşekkür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…