Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ablam Rabbim hayırlısıyla sana da o günleri göstersin, sorunsuz kolaylıkla doğurursun inşaallah, kendimi topalrladım şükür, beklediğimden daha kolay oldu, dikişim olmayınca daha çabuk kendime geldim ,ama rahim toparlandığı için sancılarım var tabi, tam toparlanıp aranuza döneceğim, sevgiler...

aregon canim hayilrisiyla büyütürsün insallah yavrunu.benim yerimede kokla kiz bebis kokusunu özledimmmmm.

Arkadaşlar 21 kasım cuma günü öğlen 2 de normal doğum yaptım, kızımla benim sağlığımız yerinde şükür, emişip duruyoruz, ilk fırsatta doğum hikayemi yazacağım, hsevgiler...

Şeniz aregon canım gözünüz aydın inan çok sevindim sağlıklı bir şekilde meleğine kavuşmuşsun,,,,hemde kızın oldu ne güzel Allahım nazarlardan saklasın benim yerimede öp bebeğini,,,,,ismini ne koydunuz ,,,,,

:çok üzgünüm: ah Gülnisam benim şu dönemlerimden sizde geçtiniz az çok beni anlıyorsundur nasıl rahat olayım bir ip kadar gerginim inan eşimdede şu sıralar anlayış yok benneyaptımki sıcak duş olayı olmadı hiç inat ettiya :mymeka: adetim bu ay ilk kez 8 gün sürdü ve biz 9. günden sonra bir gün aara ile çalıştık ve sıcak duş asla olmadı tabi,,,bakalım dediğin gibi yazımızda ne varsa o olacak a.s Allahım sanada aregonunki gibi rahat ve kolay bir doğum nasip ederi nşallah canımsın,,,:1hug:

aregon canim hayilrisiyla büyütürsün insallah yavrunu.benim yerimede kokla kiz bebis kokusunu özledimmmmm.

Feyza cım sen nasılsın canım diğer topiklerde okumuştum reglinin günü geçiyor gibiydi sende bebiş falan varmı kaydirigubbakcemile2 inşallah hamilesindir tabi istiyorsan eğer,,,,a.s

merhaba selcansın,,,canım ben kız bebiş istiyorum hakkım da hayırlı ise,,,,, iki tane oğlum var ahhh nerde benimki amudada kalkmıyor duşada girmiyor :mymeka: birden inat biri oldu çıktı onu hiç böyle görmemiştim demekki benim kızım olmayacak hiç baksanıza eşim biraz yumuşasa dediklerimin bir kısmını yapsa belki dicem ama yok işte :

Son düzenleme:

Samiracım bende bu konuyu merak ediyordum:uhm: nerden temin ediliyor ve kız bebiş olsun diye ph değeri kaç olmalı yardımcı olurmusun

kaydirigubbakcemile5 Gülnisa cım aynen katılıyorum sana bende sezeryan doğum yaptım sonrası sancılı dikişlerin iyileşmesi faln ahh öldüm bittim dedim 10 yıl çocuk istemem dedim oğlum 2 yaşına gelmek üzre idi eşime hadi yine bebiş isterim dedim :roflol::roflol: ne sancı düşündüm ne ameliyat hele birde kızım olsa o hevesle bir sene sonra yine bebek yaparım heralde kaydirigubbakcemile3

aregonummm canim benimmm
nasil duygulandim bir bilsennn gozlerim doldu doldu bosaldiiii
icimdeki duygulari anlatamamm en kisa zamanda anlat bizee bebisimiz nasill

eşinin pek üstüne gitme bakalım.bazen erkekler hayır deyince laflarını yemek istemiyolar.sıcak duş almazsa odanın ısısını arttır.bilemiyorum.
bide daha önemlisi 2 ay duş kahve yum günü olaylarına girdim.ama ısımı da ölçtüm.o kadar çok kafama takmışım ki o 2 ay yumurtalarım gelişmemiş.ısı takibini doktoruma gösterdim.
kadının düşünmemesi gerekiyo çok fazla .e stres yapınca yumurtlama zamanı değişiyo yada yumurtlama olmuyo.öyle oluncada sen adamın üstüne kaynar su döksen,ben derin dondurucuya kaldırsam fayda yok...kafamçokkarıştı

az önce bi yerde okudum.
1 ay bi yumurtadan,1 ay diğer yumurtadan yumurtladığımız doğru mu.

aregon gözün aydın canım
Sağlıkla almışın minik kıını kucağına
Darısı tüm bekleyenlein ve isteyenlein başına.

Mis gibidir şimdi o. Benim içinde kokla öp lütfen.
TEbrikler canım

Arkadaşlar 21 kasım cuma günü öğlen 2 de normal doğum yaptım, kızımla benim sağlığımız yerinde şükür, emişip duruyoruz, ilk fırsatta doğum hikayemi yazacağım, hsevgiler...

gözün aydin canim cok sevindim a.s.cok sükür atlatmissin simdi ne tatlidir yaa allah herkese tattirsin bu duyguyu bambaska birsey:sm_cool::sm_cool:

ebrucum bence esini fazla üstüne düsme canim öyle yaptikca daha cok inat yapiyorlar:jeyyar::jeyyar:sen kendice bildigin yöntemleri uygula birak o yapmak istemiyorsa yapmasin gene seninki bebek yapmak istiyor ben o kadar arstirip duruyorurm benimki simdi bebek bile istemiyor cok ilgincler ya hersey biz düsünüyoruz bosver canim hersey olacagina varir cok kafana takma derimm:uhm::uhm:

:roflol::roflol::roflol:Canım sabah sabah beni güldürdün Allahımda seni güldürsün inşallah,,,bak bu dediğin doğru galiba stres olayı yumurtlamayı engelliyor ve geçiktiriyor-tatlicadiarzu-,,,benim geçen ay reglin 7. günü yumurtacıklarım vardı ultrasonda gördük,,,ama bu regl de 11 günü gittik bomboş çünkü bu ay çok gerildim eşim huysuzlandı ben kız bebek sendromuna girdim derken yumurtacıklar oluşmadı sanırım

Son düzenleme:
Ah suenur,,, ben bana söylenilenlerin hepsini yapıyorum inan kalsiyum deposuna döndüm diyet işi tamam serap ın dediği gibi günde tek bebe aspirini de içiyorum kızılcık suyu bile içiyorum ben bu kadar kafaya taktıkça olmayacak biliyorum (((

Feyza cım sen nasılsın canım diğer topiklerde okumuştum reglinin günü geçiyor gibiydi sende bebiş falan varmı kaydirigubbakcemile2 inşallah hamilesindir tabi istiyorsan eğer,,,,a.s
canim istiyorum ayni zamanda korkuyorum.bu ay biliyorsun konturol vardi.alttan paraca falan alindi bilmem ondanmidir gec geldi regl.istiyorum sezeryan oldugu icin de korkuyorum.
gülnisam iiyim ben sen nasilsin canim???
ben bu aylarda istiyordum.biliyorsun benim beyim üni okuyor ve yaz dönemine denk geliyor dogum oda 2 ay yanimda olmuyor .o yanimda degilken birde sezeryan olcak dogum yapmak istemiyorum.o agustos ta döncek ve insallah o zaman basliycaz calismaya:))
kizimda tam 5 yasinda olcak.hayirlisi bakalim.biz böyle heasp yapiyoruz bakalim isteim anda
hemen hamile kalbilecekmiyim.digerlrinde sip diye oldu.

Ugur Camlibel
Patienten Direktor
Jinemed IVF Klinik Istanbul

+492311772511
+905322656560 muaynesi 4000,- ve 1000,- Euro ilac plus 1250,- bilet ve Hotel

Merhaba Canlarim Aregon hayirli ugurlu olsun canim.....
Yukardaki Hastaneyi bilen varmi orada hangi bebek cinsiyetini istersen yapiyorlarmis??

Son düzenleme:
Aregoncum Canım ;
hayırlısıyla sağ sağlim doğurduğuna çok sevindim canım.
Darısı Gülnisa,Orkidem,Semiram,Özlembay ve diğer hamiş arkadaşların başına...
Güzel kızının sağlıklı ve mutlu ve de şanşlı olmasını dilerim...

Samiram,Gülnisa,Orkidem,Aregon,Ebruli,Feyza,Civcivim,Ezgin ve ismi şu anda aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim size ve sizleri çok özlediğimi söylemeden geçemiyeceğim.
İşyerimde bir sürü sorun yaşıyorum bu ve diğer yaşamsal sebeplerden dolayı pek tadım yok. sizi unutmadım asla ..Fırsat buldukça yazacağım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın sağlıcakla kalın.Bebekleriniz size şans getirsin sağlık mutluluk ve bereket ile inşallah...

ay canim ya iste bir umut insan denemek istiyor degilmi bildigi seyleri yerimsenibenyerimsenibenbide su eslerimiz bize uysa benimkide ayni canim eminim bebek yapmayi denesek o hic birsey uygulamicak takvimden filan bahsediyorum adam dalga geciyor inanmiyor böyle seylere ne yapacagiz bilmiyorum sen bildigin seyleri uygula diyorum ama tek basina da olacak sey degilki allah bizi erkeklerin eline düsürmesinn yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…