A
aregon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
aregonum benim canim yaaasenağlamacok duygulandim
hafta sonu k validemlerdeydim az once geldim bir bakayim dedim dogum yapmissin valla bir garip oldum icim doldu canim ya Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah
dogumun insallah kolay gecmistir sonra detaylarini yazarsin senin dogumunun oldugunu okuyunca banada cesaret geldi sanki
bebegininde senide opuyorum canim iyice dinlenince yazarsin bize simdi sirada korkarim ben varim :a015numuzdeki ay olucak ama artik hareketlerimde zorlandigim oluyor
Arkadaşlar 21 kasım cuma günü öğlen 2 de normal doğum yaptım, kızımla benim sağlığımız yerinde şükür, emişip duruyoruz, ilk fırsatta doğum hikayemi yazacağım, hsevgiler...
ebrucum canim biraz rahat ol
yazdiklarini gulerek okudum oysa ben hamilelik oncesi esime yapti ne dediysem ama sonuc kismetinde ne varsa yine o oluyor canim bazi erkekler bu konuda duyarsiz olabilir belkide esin kiz erkek hic onemsemiyor ondan boyle davraniyordur belki sen biraz rahat davransan oda uyum saglar zorlamakla olmuyor canim ya :1no2:ama yinede ne yap ne et oncesinde sicak bir dusa esini razi et saniyorum bu cok onemli
aregon canim hayilrisiyla büyütürsün insallah yavrunu.benim yerimede kokla kiz bebis kokusunu özledimmmmm.
slm kızlar.ben selcansın.bazı sebeplerden adımı değiştirdim.çoktandır yoktum.hepinizi özledim.bu ay doğum kont hapım son.dra gidince inş bende yumurtalarımı görebilirim.
ebruli sen kız istiyodun dimi.çünkü testisleri sıcak suyla yıkamak kız olması için.yanlışlık olabilir ama 1 oğlun varsa eşinde kız olması için senin dediklerini yapmıyosa 2. bebeği de erkek istiyodur.varsayım olarak konuştum.çocuklarını unutmuşum var yada yok.bak benim eşim allahın izniyle erkek istediği için hamuda kalk desen kalkıcak.herkeze iyi akşamlar.
samira sen eski topikte ilk sayfalarda vajinal pH ı yükseltmek için diet listesi vermiştin.o listeye nereden ulaşabilirim acaba.bide vajinal pH neyle ölçülür.devlet hastanesi var burda bi tek orada hemşireler yapmıyoruz dedi.tam bi adı varmıdır markası yani.turnusol kağıdı var bi bildiğim.onun rengine göre mi anlıyacaz.yani sonucu nasıl belirliycez.hani 6 dan büğük olursa şu küçük olursa bu.vardı ya.turnusol kağıdının renk değişimini sayıyla nasıl yorumluycaz.
anlatabilmişimdir inş.teşekkür
feyzacim nasilsin
senden hala tik yok bebek ne zaman
bende aregonu okudum ya heveslendim dusunuyorum simdi canim ya bebegi kucaginda ciyaklayip duruyordur kaydirigubbakcemile3saglikla buyur insallah
biz kadinlar aradan biraz zaman gecince agriyi sanciyi unutup yeni bebek icin hevesleniyoruz hemen
merhaba selcansın,,,canım ben kız bebiş istiyorum hakkım da hayırlı ise,,,,, iki tane oğlum varahhh nerde benimki amudada kalkmıyor duşada girmiyor :mymeka: birden inat biri oldu çıktı onu hiç böyle görmemiştim demekki benim kızım olmayacak hiç baksanıza eşim biraz yumuşasa dediklerimin bir kısmını yapsa belki dicem ama yok işte :
Arkadaşlar 21 kasım cuma günü öğlen 2 de normal doğum yaptım, kızımla benim sağlığımız yerinde şükür, emişip duruyoruz, ilk fırsatta doğum hikayemi yazacağım, hsevgiler...
eşinin pek üstüne gitme bakalım.bazen erkekler hayır deyince laflarını yemek istemiyolar.sıcak duş almazsa odanın ısısını arttır.bilemiyorum.
bide daha önemlisi 2 ay duş kahve yum günü olaylarına girdim.ama ısımı da ölçtüm.o kadar çok kafama takmışım ki o 2 ay yumurtalarım gelişmemiş.ısı takibini doktoruma gösterdim.
kadının düşünmemesi gerekiyo çok fazla .e stres yapınca yumurtlama zamanı değişiyo yada yumurtlama olmuyo.öyle oluncada sen adamın üstüne kaynar su döksen,ben derin dondurucuya kaldırsam fayda yok...kafamçokkarıştı
canim istiyorum ayni zamanda korkuyorum.bu ay biliyorsun konturol vardi.alttan paraca falan alindi bilmem ondanmidir gec geldi regl.istiyorum sezeryan oldugu icin de korkuyorum.
Feyza cım sen nasılsın canım diğer topiklerde okumuştum reglinin günü geçiyor gibiydi sende bebiş falan varmı kaydirigubbakcemile2 inşallah hamilesindir tabi istiyorsan eğer,,,,a.s
Ah suenur,,, ben bana söylenilenlerin hepsini yapıyorum inan kalsiyum deposuna döndüm diyet işi tamam serap ın dediği gibi günde tek bebe aspirini de içiyorum kızılcık suyu bile içiyorum ben bu kadar kafaya taktıkça olmayacak biliyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?