- Konu Sahibi EU1
-
Ugur Camlibel
Patienten Direktor
Jinemed IVF Klinik Istanbul
+492311772511
+905322656560 muaynesi 4000,- ve 1000,- Euro ilac plus 1250,- bilet ve Hotel
Merhaba Canlarim Aregon hayirli ugurlu olsun canim.....
Yukardaki Hastaneyi bilen varmi orada hangi bebek cinsiyetini istersen yapiyorlarmis??
merhaba kızlarr,,,şu siteye birgün bende mutluluktan uçarken yazı yazabilecekmiyim acaba hergün sıkıntı ve üzüntü ne oldu bana bilmiyorum herşeyim ters gitmeye başladı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bu ay yumurtam filan olmadı artı dpktorların alay konusu olduğum da cabası para versek böyle davranamazlar devlet sevki ile muayene edince böyle acımasız ve ilgisiz davranıyorlar işte:dilcikar:şimdiye kadar gerek burda gerekse reel de herkez için hep hayır dua ettim ama demekki ben kimseden hayır dua almıyorumki hiç bir işim yolunda gitmiyor:1no2:neyse belki birgün bende mutlu olurum,,,senağlama
ezgincim tüp bebek yapiyorlar heralde orda ama tam bende bilmiyorum internete yazdim tüp bebek cikti hep bende tam emin degilimmşutarafagitti
merhaba kızlarr,,,şu siteye birgün bende mutluluktan uçarken yazı yazabilecekmiyim acaba hergün sıkıntı ve üzüntü ne oldu bana bilmiyorum herşeyim ters gitmeye başladı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bu ay yumurtam filan olmadı artı dpktorların alay konusu olduğum da cabası para versek böyle davranamazlar devlet sevki ile muayene edince böyle acımasız ve ilgisiz davranıyorlar işte:dilcikar:şimdiye kadar gerek burda gerekse reel de herkez için hep hayır dua ettim ama demekki ben kimseden hayır dua almıyorumki hiç bir işim yolunda gitmiyor:1no2:neyse belki birgün bende mutlu olurum,,,senağlamasenağlamasenağlama
canim bu kadar fiyata bencede tup bebek yapilirrr
cok pahali bak sanaa orda yaptiracagina kibrisa git daha iyii sonucta tanindik yerrkaydirigubbakcemile5
serdalcim sen nerelerdesin canim hic ugramiyorsun artik seninden hamileligin ilerledi sanirim insallah hersey yolundadir kacinci ayindasin simdii firsat buldukca ugrayin ya
coook ama coooook tebrik ediyorum a.s. seni yanaklarindan opuyorum, kizini ise uzaktan kokluyorum, tazecik yawruya kiyamam :1hug:
gercekten kolay bir dogum olmusa benziyor. sen ilk malinde "dikissiz dogum yaptim" deyince sasirmistim, cunku simdi artik ilk dogumlarda mutlaka kesik atiyorlar. ben de ilk dogumumda dogum sonrasi o kesiklerden dolayi baya sIkIntI cekmistim. benim sancim da cok olmustu. zaten annemin gazina gelmis, epidural yaptirmamistim, "benim dogumlar kolay oldu, seninki de oyle olur" demisti, halt etmis -tatlicadiarzu-
seni Allah kolayca kurtarmis, dikis olmamasi cook buyuk sans, tekrar tebrikler kaydirigubbakcemile5
kızlar ph icin turnusol kagıdı almanız lazım.ondan bir renk cetveli gibi bişe cıkıormus ona bakarak karsılaastırıosun kendi degerini belirliosun
veya hastanede tam idrar testi(tit ) yaptırabilirsiniz orda ph degeri cıkıyor
ozlembay yaptırmstı bikac kere yanılmıyorsam
ebrucum canım ya cok uzuldum neden olusmamıs acaba yumurtan...stresle mi alakalı yoksa kurtajla mı.kurtajdan sonra kac ay adet olamayanları biliyorum boyle duzensizlik olabiliyor.iyi bir doktor bul canım yapısıklık filan olmasın:uhm:
ama oyle soylemene uzuldum herkesin basına gelebilir tatlım:teselli:
bu arada doktorun alay konusu oldum da ne demek:1shok:
orkide kusum dun geceden beri kasılmalarım var yaw...dakika tutuyorum duzenli deil ama yine de cok sıklastı yarın sabah hastaneye gidecem nst baglarlar herhalde..
ben sıkıldım hamişlikten derken kız da cıkmaya calısıo sanırım:1shok:
Merhaba canım evet Suenur benim de ilerleri 7. ayı doldurdum ruh halim pek iyi değil o yüzden ve iş yüzünden zaman bulup giremiyorum.Çok teşekkür ederim.
Orkidem bebeğim nerelerdesin seni çok özledim ya arada mail at olur mu?
samiracim canim bende bilerek olmasa iki kizimdada shettles uygulamis oldum reglin bitiminden sonra SIK iliski oldu hep pehriz filan hic olmadi onun icin ben eger düsünürsen tekrar bebek kesilikle yumurtlama gününe denk getirecegim doktor kontrolünde senin söylediginde mantikli geliyor yumurtlama gününün ertesi günüde deniyecegim daha cok aklima yatti bakalim tuttarsa ben kacmam burda bagira bagira söylerimmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Günaydın Kızlar İyi pazarlar,,,,bir kaç gündür burda yağmur başladı ve soğudu,,,,,benim kalbim gibi buralarda soğudu,,,,planladığım hiç bişeyi yapamadım eşimde bana yardımcı olmuyor,,,,keşke bizdede sperm olsaymış kendi kendimizi dölleyebilseymişiz nedense benimkide yumurtlama ve bebek stresine girdi,,,,ne yap desem yapmaz oldu her konuda bana terslik çıkarmaya başladı hiç onu böyle görmemiştim ,,,,testisleri sıcak suyla yıka derim ,hayır ,şunu ye şunu içi derim herşeye hayır demeye başladı bende iyice stres yaptım,,,,bu işler çaktırmadan yapılmıyoki yapayım,,,,
slm kızlar.ben selcansın.bazı sebeplerden adımı değiştirdim.çoktandır yoktum.hepinizi özledim.bu ay doğum kont hapım son.dra gidince inş bende yumurtalarımı görebilirim.
ebruli sen kız istiyodun dimi.çünkü testisleri sıcak suyla yıkamak kız olması için.yanlışlık olabilir ama 1 oğlun varsa eşinde kız olması için senin dediklerini yapmıyosa 2. bebeği de erkek istiyodur.varsayım olarak konuştum.çocuklarını unutmuşum var yada yok.bak benim eşim allahın izniyle erkek istediği için hamuda kalk desen kalkıcak.herkeze iyi akşamlar.
canim adini degismissin ilk okuyunca taniyamadim sonra dank etti:uhm:a.s
ben simdi iyiyim canim arada kasilmalar geliyor yoksa iyi sayilir ama aregoncum dogum yapmis ya rahatladim ya sanki ben dogum yaptim nedense strese giriyorum dusundukce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?