Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serdalcim sen nerelerdesin canim hic ugramiyorsun artik seninden hamileligin ilerledi sanirim insallah hersey yolundadir kacinci ayindasin simdii firsat buldukca ugrayin ya

ezgincim tüp bebek yapiyorlar heralde orda ama tam bende bilmiyorum internete yazdim tüp bebek cikti hep bende tam emin degilimmşutarafagitti

merhaba kızlarr,,,şu siteye birgün bende mutluluktan uçarken yazı yazabilecekmiyim acaba hergün sıkıntı ve üzüntü ne oldu bana bilmiyorum herşeyim ters gitmeye başladı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bu ay yumurtam filan olmadı artı dpktorların alay konusu olduğum da cabası para versek böyle davranamazlar devlet sevki ile muayene edince böyle acımasız ve ilgisiz davranıyorlar işte:dilcikar:şimdiye kadar gerek burda gerekse reel de herkez için hep hayır dua ettim ama demekki ben kimseden hayır dua almıyorumki hiç bir işim yolunda gitmiyor:1no2:neyse belki birgün bende mutlu olurum,,,senağlamasenağlamasenağlama

ebru ablamma.s.
sen neden oyle karamsar dusunuyosunn dogumuma cok az kaldi ki buyuk ihtimal normal dogum olucakkk senide yazdim dua listeme allahim sana eli ayagi duzgun nur gibi bir kiz evlat versinnn
bunu dogum anindada tekrarliycammmm
lutfen karamsar olma benimde canim cooooook sikkin su siralarrrr
ancak burada teselli ariyorummmsenağlama
gelmedi benim cadi kizzz:ecrin_bebek:

ezgincim tüp bebek yapiyorlar heralde orda ama tam bende bilmiyorum internete yazdim tüp bebek cikti hep bende tam emin degilimmşutarafagitti

canim bu kadar fiyata bencede tup bebek yapilirrr
cok pahali bak sanaa orda yaptiracagina kibrisa git daha iyii sonucta tanindik yerrkaydirigubbakcemile5

ebrucum gercekten dogru karamsar olmaaa bak hepimiz senin icin ayni seyi istiyoruzz bunun aksinii düsüneen asla yoktur eminim icimizden gecen insallah söylee sirin bir cimcimeninn olmasii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 insallah ta olacak canim bu ay olmassa gelecek ay gec olsun temiz olsun bu sikintilarin yakinda sevince dönüsecek burda bizde beraber sevinecegiz artik kurtul su sikintilarindan aklina getirme olumsuz seylerr

canim bu kadar fiyata bencede tup bebek yapilirrr
cok pahali bak sanaa orda yaptiracagina kibrisa git daha iyii sonucta tanindik yerrkaydirigubbakcemile5

evet baktim ben tamda bakamadim ama sanirim tüp bebek canimm ya
dogru en azindan kibrista daha cok yapildigi icin daha güvenilirdir bencedee

serdalcim sen nerelerdesin canim hic ugramiyorsun artik seninden hamileligin ilerledi sanirim insallah hersey yolundadir kacinci ayindasin simdii firsat buldukca ugrayin ya

Merhaba canım evet Suenur benim de ilerleri 7. ayı doldurdum ruh halim pek iyi değil o yüzden ve iş yüzünden zaman bulup giremiyorum.Çok teşekkür ederim.

Orkidem bebeğim nerelerdesin seni çok özledim ya arada mail at olur mu?

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar benim lh testi pozitif çıktı bugün aynı zamanda eşim artık dayanamadı adam sabah boşalmak zorunda kaldı şimdi benim yumurtlamam yarın olacak değilmi phlarımız iyi çıktı sadce uygulayamadığımız cinsel perhiz olmadı bişey olurmu

Arkadaşlar bir kaç defa doğum hikayemi yazayım dedim ma birinde sayfa gitti, birinde sayfa error verdi, yazamadım bir türlü, kısaca anlatayım, umarım bu defa sorun çıkmaz

21 kasım gecesi saat 2 gibi sancılarım başladı, 10-15 dakikada bir canımı fazla acıtmayacak şekilde kramplar girdi, sabah 6 ya kadar uyuymaya çalıştım ama bir saat ancak uyuymuşumdur, sabah 6 dan sonra 7-8 dakikada bir gelmeye başladı, biraz daha sancıların şiddeti artınca 10 da annemi aradım, sesim telefonda iyi olunca pek inanmadı doğuracağıma, bir saat içinde geldi, ben artık oturmak istemiyordum, salonda turlayıp duruyordum, hastaneye gidelim dedi eşim, 3 dakikaya ininceye kadar hastaneye gitmem dedim, son sancım canımı fazla acıtınca hadi gidelim dedim, öğlen 12 gibi hastanenin yolunu tutttuk, 15 dakika içinde hastaneye varmıştık, hemen hemşireler NST ye bağladılar, doktoruma haber verdiler, ama makinede sancılarım hiç çıkmayınca moralim bayağı bozuldu, doktorum bir de alttan bakalım istersen dedi, kabul ettim, 6 cm açıklık olduğunu söyledi, şaşırdılar tabi, sonra beni sancı oadsına aldılar, bir saat daha yoğun sancılardan sonra 8 cm oldu, bu arada lavman yaptım kendime, o da rahatlattı, en son ebe bir bakayım dedi, bir saate kadar doğurursun dedi, suyum patlatıldığı için ayakta kalmama izin vermediler, tekrar yatağa aldılar, tam uzandım bir anda müthiş bir basınç hiseettim aşağıya doğru, bebek geliyor dedi, ebe tekerlekli sandalyeye bindirip doğum masasına getirin dedi, sandalyeye falan oturamam bebek çıkmak üzere diye bağırıp o korkuyla koşa koşa yan tarafta doğum odasına gidip hemen masaya çıktım, o halime hemşirelerle annem çok gülmüş , sonrasında bende bayağı güldüm, masaya çıkar çıkmaz hemen başı çıktı bizim cadının, kesi olmadı, çünkü fırsat olamadı -tatlicadiarzu-, şükür yırtık da olmayınca dikişsiz bir doğum geçirdim, bebeğin eşi de 5 dakika sonra gelince beni temizleyip üstümü değiştirdiler ve ytağıma aldılar, serum takıldı , ağrı kesici iğne vuruldu, doktorum geldi, beni bekleyemedin deyip güldü, kızımı çocuk doktoru muayene etti, ultrasonu çekildi, aşısı vuruldu veee serumum bitince akşam 6 da taburcu oldum , şimdilik meme emip uyuyor bizim fıstık, doğum yapacak arkadaşlara da bol bol dua ettim, herkes kolaylıkla doğurur inşaallah, yine geicem, sevgiler...

coook ama coooook tebrik ediyorum a.s. seni yanaklarindan opuyorum, kizini ise uzaktan kokluyorum, tazecik yawruya kiyamam :1hug:
gercekten kolay bir dogum olmusa benziyor. sen ilk malinde "dikissiz dogum yaptim" deyince sasirmistim, cunku simdi artik ilk dogumlarda mutlaka kesik atiyorlar. ben de ilk dogumumda dogum sonrasi o kesiklerden dolayi baya sIkIntI cekmistim. benim sancim da cok olmustu. zaten annemin gazina gelmis, epidural yaptirmamistim, "benim dogumlar kolay oldu, seninki de oyle olur" demisti, halt etmis -tatlicadiarzu-
seni Allah kolayca kurtarmis, dikis olmamasi cook buyuk sans, tekrar tebrikler kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim canım, benim ikinci doğumum ,ilkinde üç dikişim vardı, dikişim azdı ama bir haftada sızısı ancak geçmişti, dikiş olmayınca daha çabuk toparlanıyor vücut, fakat rahimin toparlanmasından kaynaklanan ağrılar var tabi, doğum kolay değil ama şükür ki kısa süren acılar, sonucu da mnicik bir yavru kaydirigubbakcemile3

Samiracım dilerim sende Aregon arkadaş gibi kolay bir doğum yaşarsın canım,sanırım kasılmaların doğuma hazırlık kasılmalarıdır doğuma özel egzersizleri yapınca sancıların hafiflemesi lazım ama tabi doktorun daha iyi bilir umarım meleğin gününü bekler ,,,bu turnusol kağıdını nerden alabiliriz :uhm: çok cahilim,,,

Son düzenleme:

seninde birsey kalmamis iki ayin kalmis desene sirayla prensesler geliyor:sm_cool::sm_cool:hic bir sey icin üzülmeye degmez canim ben artik öyle yapiyorum meselaayerimsenibenyerimseniben o kadar uzak kalmayin buralardan insanin burda kafasi dagiliyor :1hug::1hug:su isede artik ara ver biraz dinlen yarin birgün cimcime dogunca bazen dinlenmeye zaman bulamiyacaksin

......................................................................

Son düzenleme:

şu erkekler gerçekten tam sopalıkkklava:ne var onlarda bizim gibi yardımcı olsalar bize

yeni adın hayırlı olsunn öbür adınada alışmıştıkk canımmm

canim adini degismissin ilk okuyunca taniyamadim sonra dank etti:uhm:a.s
ben simdi iyiyim canim arada kasilmalar geliyor yoksa iyi sayilir ama aregoncum dogum yapmis ya rahatladim ya sanki ben dogum yaptim nedense strese giriyorum dusundukce

gülnisacım gelmiş hoşgelmişşş ya siz olmayınca bu topiğin tadı olmuyorrrr inan önceden sayfalara tetişemiyordumm ben okumaya şimdi günlerce ilerlemiyorrr
,bu topiğin güllerii sizlermişsiniz valla
bu tatlı bıcırıklar bir doğsaydıı ilk bebişimiz geldiii bakalımm sırasıyla sizlerinde haberlerinizi duyarızzzz şimdiden maşallahlarımızı takalımda unutmaylımm annesi
bende polonya ya girmek için gün sayıyorumm bir orda say bir burda sayy valla halimm arapp yaniii

kızlar bu bende kayıtlı olan eskii topikkk buraya kopayalıyorumm yenii gelen arkadaşlar okur belkiii

Son düzenleme:
samira sana bişey soracağım lütfen cevaplarmısın ovulasyon kitinde çift çizgi çıktıktan kaç saat sonra ilişki olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…