Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaa özlem gelmiş gitmiş hayırdır özlem neden gittin hemen inşallah gelirsin hemen...

Merhaba süper anneler,,,hoşgeldin Özlem cim,,,,evet adından çok bahsedildiği için seni azda olsa tanıyoruz,,,,bende yenilerden sayılırım,,,,ve çocukları çok seven bir anneyim her ikisi içinde aynı fikirdeyim ama biraz kız çocuk gönlümde ağır basar,,,,sanırım sizde takvim denemişsiniz(yanılıdıysam affedin),,,,umarım hamileliğiniz güzel ve sorunsuz geçiyordur,,,bu arada geçmiş olsun grip olmuşsunuz,,,,,,

slm arkadaşlar ben takvim yöntemini kullanıpta başarılı olan arkadaşlar varmı die merak ettım cinsiyet konusunda bilgi verirsenız sevınırım

iyi geceler kizlar
nasilsiniz bakiyimm
ozlem gelmiss hosgeldin canim iyisin cok sukurr gerisi hic onemli degilll
selcansinn
kizz umutlarimizi sondurme ne olur vardir bi cikar yolu
bu arada sakin uzulmee yum tembel falan diyee herseyin cozumu var coook duydumm oyle olupta hamis kalanlarii
helin azracimm
sende hosgeldin aramizaa
kimsede tutmadi tatlimm denersenn de sakin coook kaptirma kendinii sakinnn
uzulmeni istemeyizz
civcivimm eldemi uzulmemek insan ister istemezz fena oluyorr bugun esimle kavga ettimm
istemiyorum senin cocugunuda senide dedimm
bunalttilar ve esimden cikardim hincimii
oturup lavaboda agladimm gizli gizlii

offf hepsii nedeni dediklerimm
gelde takmaa hadii rabbimm benim seytana uydurmasin
cooooook bunalttilar
sanki onlar yarin olup gitmeyeceklermii neden bu kadar takiyorumm
yemin ederim cevre olmasaa
hayatimm dort dortlukk amaaaan neyse yaa cokk bunaldim coookkk
depresyona az kaldii:çok üzgünüm:

kizlar bu net kafayi yediii
10 tane mesaj gondermissss
anaaaa nasil silincek bunlar yaa

canim üzme kendini diyecegim ama belliki büyük problemlerin var insallah en yakin zamanda düzelir

suenur cook buyuk degil cnm yaaa cook sukurr
ama ben cok takintiliyimm coook hassasimm
nasil takiyorum bir bilsenn
ama rabbim daha buyuk sorunlar vermesinn cooook sukur rabbime bu gunleri tattirdi ya banaa daha ne isterimkii

suenur cook buyuk degil cnm yaaa cook sukurr
ama ben cok takintiliyimm coook hassasimm
nasil takiyorum bir bilsenn
ama rabbim daha buyuk sorunlar vermesinn cooook sukur rabbime bu gunleri tattirdi ya banaa daha ne isterimkii

belkide hamilelikten dolayi hassaslasmissindir canim takma canim inan hic birsey icin degmez bazen öyle oluyor insan kücücük seylerden bile karamsarliga düsüyorsenağlama

herkese iyi geceler arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ama daha pek kimseyle tanısmadım. ama orkidem senin yazılarını okumustum eski topikten.
bu arada özlembay diye bi arkadaş vardı onun sanırım tutmuştu takvim. ben yanlış mı hatırlıyorum? kimsenin tutmadı mı yani herkesin istediğinin tersi cinsiyet mi oldu bebekler???

oyle tatlimm
kimseyi takmiycam artikkk agzi olan konusuyorr zatenn
bu arada ben bayaa sistim kizlarr
kizim cok buyudu teyzeleriii
herseyini aldikkk
iki ayimiz kaldii bi kavussamm bi koklasam onuu yeniden dogan o degil ben olucammm
babasi oluyorr onun icinnn
bu rada cnm ben dusup duruyorumm aniden cikarsam kusura bakmaa

prenses cnm sende artik aramizda yeni degilsinnn
hosgeldinn dedikk sana
sende bizdensinn tatlimm
okuduysan zaten az cok halimizi anlamissindirr ozlem geldii cooooook sukurrr
vefali ciktii kiz ozlemm
ruyana falanmi girdimm ben yoksaa :)))
bebegin erkek sanirimm saglikla al tatlim kucaginaa bizlede paylas neler yaptinn tabii istersenn

bu arada samirammm nerelerde onuda cok ozledimm
ama rahat degilimmm kizlarr leptopu kacirana kadar canim cikiyooo

kiz az kalmis baya desene iki ay nedirki hemen gecer dur hele bi dogsun o zaman babasi senin tam unutacak kac kilo aldin

iyi geceler canim bildigim kadariyla takvim cogu kiside tutmamis sen kacin ciyi düsünüyorsuna.s.

iyi geceler canim bildigim kadariyla takvim cogu kiside tutmamis sen kacin ciyi düsünüyorsuna.s.

benim ilk bebeğim kızım olucak. ben de 2. de denemeyi düşünüyordum bu takvimi ama kafam çok karıştı gerçekten.
acaba bu takvimi yumurtlama günlerine denk getirirken mi hata oluşuyo acaba. yumurtlama günü olsa da olmasa da sadece o günlerde denesek olmaz mı ki? neticede o günlerde de az da olsa şans var

ne güzel kizin olacak demek kacinci aynidasin artik bende sassirdim kimi yumurtlama günü diyor kimi regl sonrasi diyor ama benim bildigim kadariyla hem takvimi hem yumurtlama gününü denk getiren arkadaslar oldu sanirim tutmadi ama gene de sansini denemek istiyorsan takvimi uygulayabilirsin kaybedecegin birsey yok bence en azinda aklinda kalmaz

bebişim yakında 6 aylık olacak teyzesi. sen de hamile misin veya var mı bebişin? ben 30 yaşında 2. yi düşünüyorum hem çin takvimi de o zamanlar hep erkek gösteriyo hem de burada duyduğum şeyleri uygulamayı düşünüyorum geriside güzel Allahımın bileceği şey inşallah bir de erkek evlat nasip eder sağlıkla.
sen ne yapmayı düşünüyorsun uygulayacak mısın takvimi?

kızlar gülnisadan haber varmı? çok merak ediyorum......

yok canim ben hamile degilim benim iki kizim var bende ücüncü bebegi bir düsünüyor bir vazgeciyorum karar verirsem ben de 30 yasindan önce dogum yapmak istiyorum kismet bakalim canim henüz kararsizim takvimi düsünebilirim ama cin takvimine gelirse o herkeste tutmyor canim ama tutani da var mesela bende tutmuyor ikisindede sende ilk bebeginde tuttumu benim arkadaslarda bazilarinda tutuyorsen ilk bebege bak belki sende tutuyordur ona görede ayarlarsina.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…