suenur cook buyuk degil cnm yaaa cook sukurr
ama ben cok takintiliyimm coook hassasimm
nasil takiyorum bir bilsenn
ama rabbim daha buyuk sorunlar vermesinn cooook sukur rabbime bu gunleri tattirdi ya banaa daha ne isterimkii
oyle tatlimm
kimseyi takmiycam artikkk agzi olan konusuyorr zatenn
bu arada ben bayaa sistim kizlarr
kizim cok buyudu teyzeleriii
herseyini aldikkk
iki ayimiz kaldii bi kavussamm bi koklasam onuu yeniden dogan o degil ben olucammm
babasi oluyorr onun icinnn
bu rada cnm ben dusup duruyorumm aniden cikarsam kusura bakmaa
herkese iyi geceler arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ama daha pek kimseyle tanısmadım. ama orkidem senin yazılarını okumustum eski topikten.
bu arada özlembay diye bi arkadaş vardı onun sanırım tutmuştu takvim. ben yanlış mı hatırlıyorum? kimsenin tutmadı mı yani herkesin istediğinin tersi cinsiyet mi oldu bebekler???
iyi geceler canim bildigim kadariyla takvim cogu kiside tutmamis sen kacin ciyi düsünüyorsuna.s.
benim ilk bebeğim kızım olucak. ben de 2. de denemeyi düşünüyordum bu takvimi ama kafam çok karıştı gerçekten.
acaba bu takvimi yumurtlama günlerine denk getirirken mi hata oluşuyo acaba. yumurtlama günü olsa da olmasa da sadece o günlerde denesek olmaz mı ki? neticede o günlerde de az da olsa şans var
ne güzel kizin olacak demek kacinci aynidasin artik bende sassirdim kimi yumurtlama günü diyor kimi regl sonrasi diyor ama benim bildigim kadariyla hem takvimi hem yumurtlama gününü denk getiren arkadaslar oldu sanirim tutmadi ama gene de sansini denemek istiyorsan takvimi uygulayabilirsin kaybedecegin birsey yok bence en azinda aklinda kalmaz
bebişim yakında 6 aylık olacak teyzesi. sen de hamile misin veya var mı bebişin? ben 30 yaşında 2. yi düşünüyorum hem çin takvimi de o zamanlar hep erkek gösteriyohem de burada duyduğum şeyleri uygulamayı düşünüyorum geriside güzel Allahımın bileceği şey inşallah bir de erkek evlat nasip eder sağlıkla.
sen ne yapmayı düşünüyorsun uygulayacak mısın takvimi?
kızlar gülnisadan haber varmı? çok merak ediyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?