Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım Allah kızlarına uzun ömürler versin.
çin takvimi bende ve cevremde sorduğum çoğu kişide tutuyor. benim hamile kaldığım aya göre yaşım 26, yıla göre 27. aya göre bakarsam tutmuyor ama yıla göre bakınca tutuyor çin takvimi. ben çin takviminin bile % 90 oranında tuttuğunu düşünüyorum sen de yıla göre baktın ve iki kızında da tutmadı mı? bazı insanlarda da tam tersi oluyo sanırım bu çin takvimi

canim kusura bakma dün aniden cikmak zorunda kaldim benim kücük kiz mizmizlandi benim cevremdede tuttan olmus ben tam detayli bakmadim o zaman dur kiz gene birr bakayim bende aya göre tutmadi yila göre bakmadim canim baktiktan sonra sana haber ederim

cin takvimine tekrar baktim canim ilk kizimda hamile kalma yasim 18 den kücüktü hamile kaldigin aydan bakiyorsun degilmi onun icin ona bakamadim takvim 18 yasindan itibaren basliyor ikincide tutmadi erkek cikiyor hamile kaldigim ay ama dedigim gibi belli olmuyor bence sende ilki tuttuysa digerleride tuttar demek sende tutuyormuss

cin takvimi bende iki bebegim icin de tutmuyor. ayrica yorumcu da tutmuyor bende.

nasılsınız kızlar çin takvimine dönüş yapmışız benim ve çevremdekilerin tutuyor içinde bulunduğun yaşa bakarak.mesela 80 eylül doğumlu biri ağustosta kaldığı zaman 27 yaşa bakıcak öyle yani.benimde kızımda 21 dim allahtan şubat doğumluyum karışıklık olmuyor hep kız 21 yaş.
orkide canım biliyorum bize kolay takma demek ama inan boşa canını sıkıyon.bende bişeye sıkılayım sonra pişman oluyom gereksiz insanlar için gereksiz yere canımı sıktığıma.birazda hamileliğin duygusallı vardır üzerinde.eşine ne dalaşıyon yazık adamcağız napsın.allah düzenlerimizi bozdurmayı nasip etmesin kimse için.
adını unuttum şimdi arkadaşın yum zayıf olabilir yazmış dünden önceki gün gazetede okudum bu modern çağda hamile kalamamak mümkün değilmiş.canını sıkma canım.herşeyin çağresi var hayırlı zamanda olur inşallah.
özlem yine kayboldu herhalde aaaa olmuyor ama özlem bir görünüp bir kayboluyon.küseriz valla bak.
gülnisa canım kıyamam ya topiğin tadı tuzu yok onun mesajları olmayınca hastaneye yattı sanırım.inşallah en kısa zamanda toparlanır ve gelir.
samira nerede bu arada o da kayıplara karıştı.
elifnazda aynı şekilde.kaçan kaçana.

civcivim ben de bunun tam tersini diye biliyorum.cin takviminde bitirdiğin yaşa göre bakınca çoğu kişide tutmuyor, içinde olduğun yaşa göre tutuyor yani yıla göre.bende de yıl olarak tutuyor. ablalarımda da, kuzanimde, eltimde de. ya da en iyisi 1. çocukta bakıcan nasıl tutuyor kendinde diye ikinciyi ona göre bi denicen dimi ya ne kaybederiz.
kızlar bi de nasıl sorsam bilemiyorum ama su v.duş nasıl yapılıyo yaw
gerçi burda nasıl anlatılır ki. bi de bu karbonatlı suyu kendiniz mi hazırladınız yapanlar bi sölerse sevinirim.

civcivim ben de bunun tam tersini diye biliyorum.cin takviminde bitirdiğin yaşa göre bakınca çoğu kişide tutmuyor, içinde olduğun yaşa göre tutuyor yani yıla göre.bende de yıl olarak tutuyor. ablalarımda da, kuzanimde, eltimde de. ya da en iyisi 1. çocukta bakıcan nasıl tutuyor kendinde diye ikinciyi ona göre bi denicen dimi ya ne kaybederiz.
kızlar bi de nasıl sorsam bilemiyorum ama su v.duş nasıl yapılıyo yaw
gerçi burda nasıl anlatılır ki. bi de bu karbonatlı suyu kendiniz mi hazırladınız yapanlar bi sölerse sevinirim.

kızlar selam.nooldu ya bu topüğin hiç tadı kalmamış.neden acaba:çok üzgünüm:
gülnisam orkjidsem elifnaz nerdesiniz ya.kimseler yok.arada yazan kaçıyıfisfisfis
gülnisam inşallah iyisindir.
orkidem ne oldu sana şen şakrak kuzum kim hangi densiz niye sıktı canını yaww topiğin kuşusun sen nerdesinkaydirigubbakcemile2
samiram bebişin iyidir inşallah.
özlembayda gelmiş canım hala dra gitmedinmiş.senin oğlan kesinmi yazıverde bi oğlan haberi alalım yawwww:ecrin_bebek:
serdal civcivim adanalım bernur prenses suenur feyza gülhanoş babynurse nurorkidem samiram elifim gülnisam cimicimi selcansın ebruli ... unuttuğum varmıki acepfisfisfis hadi kızlar nerdesiniz yazında topik şenlensinhihoyyythihoyyyt üzülüyirim valla:çok üzgünüm:

Mimoza cım merhaba canım

Benim oğluş hasta yine onla uğraşıyoruz. Hastanede kaldık bir gece gündüz. Ateşi 39 oldu ve havale riski nedeniyle gözetim altında kaldık. Bronşit ne illet bişiymiş oğlum 2 aylıktı bronşit oldu halada çekiyor defalarca hastanede yattık sürekli hasta. Yaz geldi düzeldik çok şükür dedim ama kış başladı yine hastalandı. Ne yapacağımı şaşırdım yavrum çok halsiz. Damar yolu bulamıyorlar her hastaneye yattığımızda ve oğlumun kolları ve ayaklları delik deşik oluyor. Bu son gidşimizde 2 saat sürdü damar yolu bulmaları yavrumun heryeri mosmor oldu . Rabbim kimseye vermesin

Orkidem canım benim MSN de açık değil. Seni merak ediyorum.
Gülnisa sanırım hastenedesin sende. Acil şifalar canım

Rabbim herkese sağlık versin hasta olanlarada acil şifalar.
İnsan hastaneye düşünce daha iyi anlıyor sağlığın değerini.

Selam Canlar,,,,Bernur cum çok geçmiş olsun bebişine Allah şifa versin bende oğullarım da bronşit çektim çok zor bilirim,,,benimde büyük oğlumun damar yolunu bulamıyolar tombiş biraz damarlar derinde diye bulunmuyor,,,,,Allah kolaylık versin,,,,hastalık gerçekten zor,,,,hele ki yavrularımızın başına gelirse iki kat daha zor,,,

Teşeklür ederim canım benim. Benim oğluşta biraz tombiş gibi ama 2 aylıkkende hastaneye yattık yine bulamadılar 4 aylıkkende. Ama bazı hemşireler ilk denemede buluyor.
Olan bebeğime oluyor. Yavrum o kadar korktu ki şimdi beyaz giysili her kim olursa veya eline ayağına kim dokunursa çığlığı basıyor korkarak. Rabbim birdaha yaşatmasın her seferinde öyle diyorum ama inşallah bu kez son olur
Birde tatlı bir heyecan yaşıyoruz. Erkek kardeşim evleniyor cumartesi günü.
Onun telaşı var evde. Oğlumun hasta olması canımı sıktı ama biryandan da kardeşim için
çok mutluyum. Rabbim dirlik dğüzen versin inşallah yuvalarına.
Hemencecikte bebiş versin hayırlı, sağlıklı:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Mimoza cım haklısın canım topiğimize nazar değdi heralde hiç tadı yok gerçekten,,,,topiğimizin neşeli ve daimi güzelleri olmayınca sakinleşmiş baya,,,orkidem,,gülnisam,,,samiram ve elif naz arkadaşımız güzel yazışmalarıyla bizleride neşelendirip moral kaynağı oluyorlar,,,en kısa zamanda hepsi inşallah en kısa zamanda aramıza gelicekler,,,,ben ve benim gibi bir kaç arkadaş tek tük yazabiliyoruz,,,,,kendi adıma konuşacak olursam henüz bebiş çalışmasına başlama sürecine girmedim,,,artık hamiş de değilimki gebeliğimden bahsediyim o yüzden de yazıcak bişe bulamıyorum,,,kendim için güzel haber 3 gün önce kürtajdan sonra ilk reg limi olmam oldu,,,

Allah mesut etsin canım,,,Bir ömür boyu eşi ile aynı yastıkta yaşlanmayı nasip etsin Allah,,,inşallah en kısa zamanda bebişinde sağlığına kavuşur annesi,,,mutluluğunuz tam olur,,,,:1hug:

Ben ilk reglimi oldum ama tam beklediğim gibi bir adet olmadı yani eskisi gibi olmuyor yani normalinden baya az oluyor peki ben ısı takibine ve adet sonrası yumurtlama testlerine bu ay mı başlamalıyım yoksa bir dahaki reglimi beklemeliyim doktorumda,,,,umduğum şekilde ilgilenmiyorki benimle onu arayıp sorayım,,,kürtajı yaptı 3 ya sonra gel dedi sorun olmadıkça arama beni dedi,,,sanırım doktorumu değişmeliyim ama bulunduğum yerdeki diğer doktorlarda bey nasıl gidicem bilmiyorum,,,,eşimi nasıl ikna edebilirim,,,of offf

slm kizlar kimse yokmu gine mimoza canim haklisin buralarin nesesi yok ben arasira girip birseyler yaziyorum ama genelde kimseye denk gelmiyor kendi kendime yazip duruyorum öyle de tadi olmuyor dogru dürüst kimse girmiyor su siralarr:roflol::roflol::çok üzgünüm:

bu arada bernurcum bebegine gecmis olsun canim insallah cabuk atlatir bol bol temiz havaya cikar iyi geliyormuss

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:cevap veren olmayacak mı bana ısı takibine ve yumurtlama testlerine bu aymı başlamalıyım yoksa diğer regli mi beklemeliyim,,,:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın ebruli canım yumurtlama testi alma bencede ama çalışmalara başla.vajinal duşuda unutma (sirkeli su)inşallah tutar bu ay canım.

merhaba arkadaşlar.oğullarımdan kadınlar kulübüne girmeye fırsatım yok.ebruli hanım ben sirkeli su ile vajinal duş yapmıştım ama yinede oğlum oldu.bana göre kesinlikle yumurtlama günü erkek bebiş oluyor.kağan kocatepe nin sitesindeki çin takvimini dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…