yok canim ben hamile degilim benim iki kizim var bende ücüncü bebegi bir düsünüyor bir vazgeciyorum karar verirsem ben de 30 yasindan önce dogum yapmak istiyorum kismet bakalim canim henüz kararsizim takvimi düsünebilirim ama cin takvimine gelirse o herkeste tutmyor canim ama tutani da var mesela bende tutmuyor ikisindede sende ilk bebeginde tuttumu benim arkadaslarda bazilarinda tutuyorsen ilk bebege bak belki sende tutuyordur ona görede ayarlarsina.s
canım Allah kızlarına uzun ömürler versin.
çin takvimi bende ve cevremde sorduğum çoğu kişide tutuyor. benim hamile kaldığım aya göre yaşım 26, yıla göre 27. aya göre bakarsam tutmuyor ama yıla göre bakınca tutuyor çin takvimi. ben çin takviminin bile % 90 oranında tuttuğunu düşünüyorum sen de yıla göre baktın ve iki kızında da tutmadı mı? bazı insanlarda da tam tersi oluyo sanırım bu çin takvimi
canım arada yazda sesini duyamıyoz bari yazdığını okuyalımcivcivim burdayim canimŞeniz
okuyorum sizi
takipteyim:1ninca:
nasılsınız kızlar çin takvimine dönüş yapmışız benim ve çevremdekilerin tutuyor içinde bulunduğun yaşa bakarak.mesela 80 eylül doğumlu biri ağustosta kaldığı zaman 27 yaşa bakıcak öyle yani.benimde kızımda 21 dim allahtan şubat doğumluyum karışıklık olmuyor hep kız 21 yaş.
nasılsınız kızlar çin takvimine dönüş yapmışız benim ve çevremdekilerin tutuyor içinde bulunduğun yaşa bakarak.mesela 80 eylül doğumlu biri ağustosta kaldığı zaman 27 yaşa bakıcak öyle yani.benimde kızımda 21 dim allahtan şubat doğumluyum karışıklık olmuyor hep kız 21 yaş.
Teşeklür ederim canım benim. Benim oğluşta biraz tombiş gibi ama 2 aylıkkende hastaneye yattık yine bulamadılar 4 aylıkkende. Ama bazı hemşireler ilk denemede buluyor.
Olan bebeğime oluyor. Yavrum o kadar korktu ki şimdi beyaz giysili her kim olursa veya eline ayağına kim dokunursa çığlığı basıyor korkarak. Rabbim birdaha yaşatmasın her seferinde öyle diyorum ama inşallah bu kez son olur
Birde tatlı bir heyecan yaşıyoruz. Erkek kardeşim evleniyor cumartesi günü.
Onun telaşı var evde. Oğlumun hasta olması canımı sıktı ama biryandan da kardeşim için
çok mutluyum. Rabbim dirlik dğüzen versin inşallah yuvalarına.
Hemencecikte bebiş versin hayırlı, sağlıklı:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?