Kusura bakmayın onu görmedim. Sadece böbrek örneği vermişsiniz, onun üzerinden cevap verdim. Bakıyorum şimdi.kardeş ben zaten sperm bankasıyla ilgili yorumumu yazdım o yorumu okursan yanlısı değilim zaten
yanlış yorumumu alıntılıyosun
ben sadece "zina" yapıştırmasına karşıyımKusura bakmayın onu görmedim. Sadece böbrek örneği vermişsiniz, onun üzerinden cevap verdim. Bakıyorum şimdi.
simdi peygamber mi var?her din uzmani islamiyeti farkli yorumlasaydi senin dusundugun gibi..cesit cesit dinden gecilmezdi.onlarda peygamberler hayatindan ve Kurani Kerim den yola cikarak peygamberlerin olmadigi bu zamanda yol gosteriyorlar.Peygamberimizin Veda hutbesini okudunmu bu lonuyu cevapliyacaktir..din uzmani okumadi onu Peygamberimiz okudu kardesim..kafanı yormaz mısın "din uzmanları " ne derse onu sorgulamadan yapıyon yani ? peygamberden çıksa tamam okey kafa yorma da "din uzmanı " sıkıntılı.............
Okudum şimdi. O kısmına sonuna kadar katılıyorum; zina denemez. Hem zina sonucu kesinlikle bir çocuk olmaz. Zina iki insanın evlilik dışı cinsel ilişki yaşamasıdır. Bu durum çok farklı.ben sadece "zina" yapıştırmasına karşıyım
Din uzmanlarının peşinden okumadan, düşünmeden gitmeyiniz. Eğer din olarak İslamı seçiyorsanız sizin kaynağınız Kurandır. Zaten Kuran da anlaşılamayacak bir kitap değil. İnanın 5 senedir okuyorum sadece ve o "alim" dediğiniz insanların Allah adına uydurdukları pek çok fetvayı ya da görüşü size burada sayabilirim, buna Diyanet de dahil. Allah akıl vermiş ve Kuranı da "okuyun" diye göndermiş. Kendi inancımızdan kendimiz sorumluyuz.simdi peygamber mi var?her din uzmani islamiyeti farkli yorumlasaydi senin dusundugun gibi..cesit cesit dinden gecilmezdi.onlarda peygamberler hayatindan ve Kurani Kerim den yola cikarak peygamberlerin olmadigi bu zamanda yol gosteriyorlar.Peygamberimizin Veda hutbesini okudunmu bu lonuyu cevapliyacaktir..din uzmani okumadi onu Peygamberimiz okudu kardesim..
zaten çeşit çeşit din var din uzmanlarından bazıları kafa kestiriyo bazıları öldükten sonra ölüyle ilişkiye girebilirsin sıkıntı yok diyo bazıları için 7-8 yaşndaki bebeyle cinsellikte sıkıntı olmaz diyo bazı din uzmanları çocuğuna cinsel istek duyablrsin diye fetva veriyo ohooosimdi peygamber mi var?her din uzmani islamiyeti farkli yorumlasaydi senin dusundugun gibi..cesit cesit dinden gecilmezdi.onlarda peygamberler hayatindan ve Kurani Kerim den yola cikarak peygamberlerin olmadigi bu zamanda yol gosteriyorlar.Peygamberimizin Veda hutbesini okudunmu bu lonuyu cevapliyacaktir..din uzmani okumadi onu Peygamberimiz okudu kardesim..
Mezhepler ne peki? Şafiysen eşinin eline dokunmak bile cinsel ilişki sayılıyor. Hanefiysen sorun yok. O alimler tvlerde çıkıp demiyor mu şu mezhebe göre öyle, bu mezhebe göre böyle. Alın size çeşit çeşit din.simdi peygamber mi var?her din uzmani islamiyeti farkli yorumlasaydi senin dusundugun gibi..cesit cesit dinden gecilmezdi.onlarda peygamberler hayatindan ve Kurani Kerim den yola cikarak peygamberlerin olmadigi bu zamanda yol gosteriyorlar.Peygamberimizin Veda hutbesini okudunmu bu lonuyu cevapliyacaktir..din uzmani okumadi onu Peygamberimiz okudu kardesim..
aynen ohooooo siz cok farkli kafadasiniz.bunlarin Islamiyetle uzaktan yakindan alakasi yok.bu dediklerinizin hicbirini ben duymadim be bunlar sapkinliktir.bunlari diyenlerde dusunenlerde islamiyeti kotulemek muslumanlara karsi nefret uyandirmaktir niyetleri..her din uzmanida hatasiz degildir kaynagi Kuran ve sunnet olmalidir.zaten çeşit çeşit din var din uzmanlarından bazıları kafa kestiriyo bazıları öldükten sonra ölüyle ilişkiye girebilirsin sıkıntı yok diyo bazıları için 7-8 yaşndaki bebeyle cinsellikte sıkıntı olmaz diyo bazı din uzmanları çocuğuna cinsel istek duyablrsin diye fetva veriyo ohooo
Bu kardes mevzusunu da kadınlar bu kadar takıyor. Bir sürü adam metresinden çocuk sahibi oluyor. Adam olduğunde miras kavgasında meydana çıkıyor ya da hiç çıkmıyor. Ayrıca bankanın aynı adamin spermlerini defalarda sattığını sanmıyorum. Bu konuda banka ile gorusulebilinir. Ama baba çok sayıda farklı bankalara Sperm satabilir. Bunun onune pek gecilemez tabii. Aynı şekilde bir koca da farklı kadınlardan çok sayıda çocuk yapabilir. Doğanın işleyişi bu şekilde zaten ama evlilik olayı bunun biraz önünü kesmiş akıllıca bir uygulama bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?