sperm bankasından alarak çocuk sahibi olma.

O Zeynep Ilicali'nin kendi bilecegi is sonucta nikahli esi, bosanmasi ya da bosanmamasi kendi karakteridir. Fakat bu onun bunları hakketigi anlamina gelmez. Herkesin gibta ile baktigi kadin Seyman evli adamla gayrimesru iliski yasamis ve cocuk dogurmus. Bunun guzel ve normal bir sey gibi lanse edilmesi igrenc..

Canim önce psikologa git. Erkeklere bu kadar güvensizlik vs çok normal gelmedi açıkçası. Bebegi simdi yaparsan onun icinde kotu olur. Bebrgin hayatında babanın yeri cok onemli. Eger senin psikolojin onun gelisimini yeterinde destekleyemez ise yavrunda da psikolojik problemler olur. Bunun yerine önce psikoterapi bir kaç yıl. Sonra da belki hayatına biri girer belki girmez o zaman da Sperm Bankası tabii ki.

Asp nin sitesinde mi yaziyo bu

Bu konu biraz sıkıntılı bana göre.

Siz evladımı içimde hissetmek isterim demişsiniz. Bu anne olmak isteyen bir kadın için haklı bir istek olabilir elbette. Evlat edinmeye bu sebeple sıcak bakmıyor da olabilirsiniz. Ama kalkıp ben içimde hissetmek istiyorum bebeği, bu sebeple Sperm Bankasından yapacağım ama çocuğun bir baba isteyip istememesinin bir önemi yok tarzı bir yaklaşım sergilemeniz kesinlikle bencilce.

Büyüyünce çocuğun ne hissedeceğini bilmiyorsunuz, ona bir seçim hakkı bile vermeden baba kavramını ve sevgisini elinden almak doğru mu? Evlat edinmeyi tekrar düşünün derim. 25 yaşını doldurunca koruyucu aile de olabilirsiniz daha erken olsun istiyorum derseniz.

3 paragraf var. İlk ikisi hadi düzgün bir yanıt sayılır ama hep etraf ekseninde. Neyse çok önemli degil ama bir annenin kendi çocuğunu benimseyememe olayı nedir allah aşkına. Ya nasıl bir yorum bu. Bir kadın kendi kocasından doğurduğu nasıl benimser ise Sperm bankasından dogurdugunu da aynen öyle benimser.

ortaya bi canlı gelince mi zina oluyo yani bu da ilginçmişşş

''Herkes kendi mezarına girecek'' ya da ''her koyun kendi bacağından asılır'' sözünden yola çıkarak bana çok ters ve yanlış gelse de, inancım gereği yasak olsa da bu isteğin seni bu sebeple eleştirecek, yargılayacak hakka zerre sahip değilim biliyorum. Zaten niyetimde o değil ama kendi bencilliğiniz yüzünden ilerde sahip olacağınız evladınızı sırf bir takım korkularınız yüzünden babasının hakkında en ufak bir şey bilmeden yetiştirmeyi düşünüyorsunuz ve bu hakkı kendinizde görüyorsunuz.

Bir evladın babası ölmüş olsa bile mezarı bellidir, bir tane dahi olsa bir fotoğrafı vardır, babasının ailesi, akrabası vardır, babasının adı sanı soyadı vardır. Terkedip gitmişse bile iyi kötü ona anlatacağın bir anısı vardır ama siz bunları düşünmeden sırf kafanızda kurduğunuz olumsuz şeylerden dolayı sırf kendinizin mutluluğu için onu yani bebeğinizi bu büyük ihtimal yaşayacağı olumsuzluklara sürüklüyorsunuz.

Ne diyeceğimi bilemiyorum ama dediğim gibi seçim sizin herkes kendi hayatından sorumlu. Sadece karar verirken bu olumsuz olayları da düşünerek seçim yapın..

kardeş ben zaten sperm bankasıyla ilgili yorumumu yazdım o yorumu okursan yanlısı değilim zaten
yanlış yorumumu alıntılıyosun

sperm bankası olayı olmasaydı ne yapacaktınız merak ettim...
yargılamak için sormuyorum, siz kendinize bu soruyu sorun bence. ne yapardınız...

Jenifir Lopez in bir filmi var. konuyu okuyunca o geldi aklıma. filmin adını unuttum. ama çok benziyor filme hikayeniz. hele yorumları ekleyince..

Gipta ya da ozendirme degil bu. Kendi uzerimden ornek vereyim konu actigimi dusunun: esim sevgilisiyle gezsin, yesin, icsin ben sesimi cikarmayayim. Sonrasinda da bayan hamile kalmis olsun. Bile bile lades demis olmaz miyim? aldatilmaya goz yumarken sonucunda kadinin hamile olmasi sizi sasirtir mi? Sahsen sasirmazdim. Adim gibide eminim zeynep bosanmis olsa bile Zengin adamdan cocuk yapip para kaynagi saglamak isterdi seymada. Evliyken cocuk sahibi olmasi konusunu bu yuzden karistirmadim. Ama zeynep hakediyor muydu dersen hic bir kadin bunu haketmez. Yanlis tercihinin aci bir sonucu maalesef.

olay nasıl acun ılıcalının aşk hayatına geldi anlamadım.

neyse konu sahibi. karar vermek için çok erken. düşün sen biraz daha.

Bu olay bir çok yönden olumsuzluk barındırıyor bana kalırsa.
Çocuğun babasının belli olmayışı,başlı başına problem. Nasıl bir karakterden çocuk dünyaya getiriyorsun, kalıtımsal geçmişi ne bilemeyeceksin. Çocuğun babasını sorduğunda verecek bir cevabın olmayacak. Her insan öyle yada böyle soyunu merak ediyor, bugün evlatlık edinilmiş gayet güzel yetişmiş bir sürü insan kendisini terkeden ailesini arıyorsa burada insan için soy önemsiz bir detay diyemeyiz. "Ben kime benziyorum" sorusu ve o merak önemli.
Ayrıca bir çocuk yetiştirmek normal aile hayatında bile zorken babası belli olmayan bir çocuğu Türkiye de yetiştirmek bin kat daha zor. Seninde her türlü toplumsal pskolojik baskıya hazır olman çok sabırlı ve güçlü durman gerekir.
Tabiki bir gün kendi kardeşine aşık olup evlenme ihtimali var, olmaz diyemeyiz. Brezilya da olmuş, haberlerde okumuştum.

Kaldı ki Türkiye de kızının sprem bankasından çocuk istemesine okey veren aile var deseler kahkayı basar, hadi len derdim valla şaştım kaldım sizinkilere :)

Hem zaten 26 yaş nedir ki ya, 75 ine kadar yaşarsan 50 yılın var. o 50 yılında neler olur neler

Bu kardes mevzusunu da kadınlar bu kadar takıyor. Bir sürü adam metresinden çocuk sahibi oluyor. Adam olduğunde miras kavgasında meydana çıkıyor ya da hiç çıkmıyor. Ayrıca bankanın aynı adamin spermlerini defalarda sattığını sanmıyorum. Bu konuda banka ile gorusulebilinir. Ama baba çok sayıda farklı bankalara Sperm satabilir. Bunun onune pek gecilemez tabii. Aynı şekilde bir koca da farklı kadınlardan çok sayıda çocuk yapabilir. Doğanın işleyişi bu şekilde zaten ama evlilik olayı bunun biraz önünü kesmiş akıllıca bir uygulama bence.

Arkadaşım sen bir yanlışı başka bir yanlışla karşılaştırıp, ona göre değerlendirip diğerini daha masum göstererek hareket ediyorsun.
Bu verdiğin örneği de tasvip etmiyor kimse. O da olmasın öbürü de olmasın mümkünse. Neden böyle konularda başka olumsuz olayları gösterip diğerini masum gösterirler anlamış değilim..

Yaşın 35 üzerinde olsan evet sana hak verirdim ama çok gençsin.
Çok klasik olacak ama inan karşına EVET BUDUR !dediğin insan çıkacak.
5 sene kıbrısda yaşamız biri olarak belirtmeden geçemiyeceğim oralarda ne filmler dönüyor çok iyi biliyorum hatta bir sürü olaylar oldu yumurtalıklar anneden,spermler babadan alındığı halde embriyodan çıkan sonuç çocuk kendilerinden değil !!!!
Yani çok şahibeli durumlar.İlerde bunu çocuğuna anlatması var bilemiyorum çok zor bir durum
Allah gönlüne göre versin ...

Ben bazı şeylerin genetik olduğuna inanıyorum. Yani karakterlerin de kısmen genetik olarak geçtiğine inanıyorum desem daha doğru olur.

Spermini para karşılığında satıp kendisinden olacak çocukları umursamayan bir adamın DNA larından mutlaka çocuğun karakteri etkilenir. Bu çok ciddi bir mevzu.

Sadece kendi çocuk sevgini tatmin etmek için bir “Can” ın tüm hayatını göz ardı etmek çok bencilce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…