- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Ben sevgilisinden cocuk sahibi olmasindan bahsediyorum. Nerden ne cikariyosunuz sasiyorum. Adam evliymis, degilmis bundan bahsetmiyorum. Burda iki ornek verdim, olumsuza odaklanip baska bir yere cektiniz. Oteki ornege takacaginiz bir kulpunuz neden yok?
Ek olarak, ortada daha seymanin hamileliği yokken acun ile boy boy fotograflari cikti. Buna ragmen evlilikleri devam etti. Bu acunun eski esinin tercihiydi yani ayrilabilirdi. Beraber tatile giden bir ciftin cocugu olmasi bana gore olasi bir sonuctu. Seymayla acun iliskisini ogrenen esinin en basinda bosanmamasindan benide sorumlu tutacak misiniz?
Buyuk konusmak istemiyorum ama olgunluk sorunuza empati kurarak cevap verecegim: esimin, sevgilisiyle tatilde fotograflari ciksa bosanirdim.
herkese merhaba. bir sorunum var ve bunu sizinle paylaşmak istedim. umarım beni yanlış anlamazsınız.ve vicdanınız doğrultusunda beni yönlendirin lütfen. ben 2,5 yıl oldu eşimden ayrılalı. 26 yaşındayım. ve hayatıma hiç bir erkek sokmayacağım dedim kendi kendime. şimdi boşanalı az bir zaman oldu fevri bir karar seninki diyebilirsiniz ama insan kendini tanıyor haliyle. bir iki karşıma insan çıktı ayrıldıktan sonra. lakin yapamıyorum , konuşmak dahi istemiyorum. başıma bir dert almak istemiyorum. biri hayatımda olursa onu ve ailesini dert olarak görüceğimi düşünüyorum kaldıki kendimde yapamam artık sorun yaşamak istemiyorum. çünkü ailemle gerçekten çok mutluyum. huzurluyum Allah'a şükür. (annem kardeşim ben beraberiz)
gel gelelim ben anne olmak istiyorum. çocukları inanılmaz seviyorum. maddi manevi her türlü sorumluluğu karşılayabilecek durumdayım. evlatlık almak istedim. araştırdım 30 yaşını dolduran bekar da evlat sahibi olabiliyor diye. ama şöyle bir durumda var ki ben bebeğim olacaksa bebeğimi içimde hissetmek büyütmek isterim. o duyguyu da yaşamak istiyorum. annem e konuyu açtım bekle hayatına biri çıkar falan diyor. ailem soğuk bakmıyor bu duruma sadece pişman olurum düşüncesi içindeler. ama ben istemiyorum kimseyi olsa bile aynı sorunların yaşanacağına eminim. çünkü artık doğru düzgün insan yok artı ben de kıskanç bir yapıda olduğum için açıkçası ilişkiye zarar veren %50lilik kısmı da ben oluşturuyorum . o yüzden evlilik beraberlik düşünmüyorum .
kıbrısta bu işlemi gerçekleştiren merkez var. bir evlat sahibi olmak sonsuz sevgimi vermek istiyorum. beni yadırgamayın lütfen, anne olmayı herşeyden çok istiyorum. böyle yapan var mı? bu durum , arzum hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler.
ben internet üzerinden okudum. 30 yaşını doldurmuş bekar eğer bayansa kız çocuğu veriliyor ve aralarında en az 18 yaş farkı olması gerekiyor. öncelik olarak evli çiftler ama bekarlara da bu hak tanınmış
hee sen de bilmiyon yani o zaman çemkirme ınlısıydın bili dimizdin .s diyeO kadar biliyosun da arastir öğren, cok zor degil...
Ben etik bulmayanlardanım. Bencilce bir davranış olarak görüyorum bunu. Siz onu karnınızda hissetmek ve annelik duygusunu yaşamak istiyorsunuz ama doğan çocuğun psikolojisi maalesef düşünülmüyor.
Bir kere etraftan elbet babasını soracaklardır hadi o neyse bu çocuk büyüdüğünde algılamaya başladığında benim babam kim demeyecek mi arkadaşlarının babalarını gördüğünde okul hayatında sorunlar yaşamayacak mı benim annem babam ayrıldı bunda bile ne zorluklar çektim senin baban nerede niye hiç akşam eve gelmiyor ayrıldılar dediğimde bile acınası bakışlar oluyor yani çocuklar arasında bir de o çocuğu düşünün öldü deseniz resmi yok mu diyecek. Bir tarafı hep yarım kalacak hele ki ergenlikte gerçeği söylerseniz ayrı bir yıkım.
Hem ileride çocuğu benimseyememe riskiniz de var. Bunun yerine bakıma muhtaç çok çocuk var yardımcı olabilirsiniz evlatlık almak çok sevap illa karnınızda hissetmek zorunda değilsiniz bu tamamen hevesiniz diye düşünüyorum. Tabii bu tamamen benim görüşüm karar sizin..
ortaya bi canlı gelince mi zina oluyo yani bu da ilginçmişşşYa normalde yazmıyorum ama bu yorum karşısında sessiz kalamadım bunun böbrek nakliyle ne alakası var böbek nalklinden bir canlı mı dünyaya geliyor cidden istemsiz güldüm yorumunuza . .
Konu sahibine gelince böyle bi kararı 26 yaşında vermek çok ilginç ailenin buna tepki vermemesi daha da ilginç..tabii ki herkesin düşüncesi bir olmayabilir benim düşüncem birsürü nedenlerden dolayı tek kelimeyle "iğrenç" bir olay ..
kardeş ben zaten sperm bankasıyla ilgili yorumumu yazdım o yorumu okursan yanlısı değilim zatenSperm bankası yoluyla hamile kalınması zina değildir. Hatta zinadan daha korkunç sonuçları olabilir. Örneğin evlilik dışı bir ilişkide kadın bebeğin babasını bilir. Ve ileride sorulduunda babası X kişiydi diyebilir. Bugünkü koşullarda babalık davası açılabilir ve çocuğun hakları korumaya alınır. Ancak sperm bankasında bunu yapamazsınız. Çocuk için "baba" daima muallak olur. Bir de şu tarafından bakarsak bir kadın babasından böbrek alabilir. Ama babasından sperm alarak hamile kalmak istemez. İlla ki din bilgisine ihtiyaç yoktur. Zaten din "akletmeyi" emreder. Sözde alimlerin düşünceleri de beni alakadar etmez. İnanıyorum diyen herkes kendi inancından kendi sorumludur.
O Zeynep Ilicali'nin kendi bilecegi is sonucta nikahli esi, bosanmasi ya da bosanmamasi kendi karakteridir. Fakat bu onun bunları hakketigi anlamina gelmez. Herkesin gibta ile baktigi kadin Seyman evli adamla gayrimesru iliski yasamis ve cocuk dogurmus. Bunun guzel ve normal bir sey gibi lanse edilmesi igrenc..
hee sen de bilmiyon yani o zaman çemkirme ınlısıydın bili dimizdin .s diye
senin gunluk menuyu ver almış oluruz asabikBiraz demir vitamini al tavsiye ederim, belki ise yarar..
sperm bankalarından çocuk yapma meselesine karşıyım, sürekli haberleri çıkıyor bir adamın spermini yüzlerce kişiye satıyorlar, sonuç: tanımadığın yüzlerce kardeş ve onlarla herhangi bir yerde, herhangi bir şekilde karşılaşma ihtimali...
4 yıl daha bekleyip evlat edinin, çocuk doğurmanın öyle büyük bir numarası yok, her şey zaten doğduktan sonra başlıyor.
Bu kardes mevzusunu da kadınlar bu kadar takıyor. Bir sürü adam metresinden çocuk sahibi oluyor. Adam olduğunde miras kavgasında meydana çıkıyor ya da hiç çıkmıyor. Ayrıca bankanın aynı adamin spermlerini defalarda sattığını sanmıyorum. Bu konuda banka ile gorusulebilinir. Ama baba çok sayıda farklı bankalara Sperm satabilir. Bunun onune pek gecilemez tabii. Aynı şekilde bir koca da farklı kadınlardan çok sayıda çocuk yapabilir. Doğanın işleyişi bu şekilde zaten ama evlilik olayı bunun biraz önünü kesmiş akıllıca bir uygulama bence.
Yaşın 35 üzerinde olsan evet sana hak verirdim ama çok gençsin.herkese merhaba. bir sorunum var ve bunu sizinle paylaşmak istedim. umarım beni yanlış anlamazsınız.ve vicdanınız doğrultusunda beni yönlendirin lütfen. ben 2,5 yıl oldu eşimden ayrılalı. 26 yaşındayım. ve hayatıma hiç bir erkek sokmayacağım dedim kendi kendime. şimdi boşanalı az bir zaman oldu fevri bir karar seninki diyebilirsiniz ama insan kendini tanıyor haliyle. bir iki karşıma insan çıktı ayrıldıktan sonra. lakin yapamıyorum , konuşmak dahi istemiyorum. başıma bir dert almak istemiyorum. biri hayatımda olursa onu ve ailesini dert olarak görüceğimi düşünüyorum kaldıki kendimde yapamam artık sorun yaşamak istemiyorum. çünkü ailemle gerçekten çok mutluyum. huzurluyum Allah'a şükür. (annem kardeşim ben beraberiz)
gel gelelim ben anne olmak istiyorum. çocukları inanılmaz seviyorum. maddi manevi her türlü sorumluluğu karşılayabilecek durumdayım. evlatlık almak istedim. araştırdım 30 yaşını dolduran bekar da evlat sahibi olabiliyor diye. ama şöyle bir durumda var ki ben bebeğim olacaksa bebeğimi içimde hissetmek büyütmek isterim. o duyguyu da yaşamak istiyorum. annem e konuyu açtım bekle hayatına biri çıkar falan diyor. ailem soğuk bakmıyor bu duruma sadece pişman olurum düşüncesi içindeler. ama ben istemiyorum kimseyi olsa bile aynı sorunların yaşanacağına eminim. çünkü artık doğru düzgün insan yok artı ben de kıskanç bir yapıda olduğum için açıkçası ilişkiye zarar veren %50lilik kısmı da ben oluşturuyorum . o yüzden evlilik beraberlik düşünmüyorum .
kıbrısta bu işlemi gerçekleştiren merkez var. bir evlat sahibi olmak sonsuz sevgimi vermek istiyorum. beni yadırgamayın lütfen, anne olmayı herşeyden çok istiyorum. böyle yapan var mı? bu durum , arzum hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?