Aksini iddia etmedim ki
Sadece aileyle büyüyenler bile böyle mutlu değil deyince fazla iddialı buldum cümlenizi
buda bir tatmin yolu bence..bosverinHer konuya bu kadar negatıf yorumlarda boş ve amacsıCa yaklaşmaktan bıkmadın mı? Daha dune kadar konu sahıbını acıtmaktan korkmadan yaptıgın yorumda alsıgın tepkılerden utanmadın mı? Yazık!!
herkese merhaba. bir sorunum var ve bunu sizinle paylaşmak istedim. umarım beni yanlış anlamazsınız.ve vicdanınız doğrultusunda beni yönlendirin lütfen. ben 2,5 yıl oldu eşimden ayrılalı. 26 yaşındayım. ve hayatıma hiç bir erkek sokmayacağım dedim kendi kendime. şimdi boşanalı az bir zaman oldu fevri bir karar seninki diyebilirsiniz ama insan kendini tanıyor haliyle. bir iki karşıma insan çıktı ayrıldıktan sonra. lakin yapamıyorum , konuşmak dahi istemiyorum. başıma bir dert almak istemiyorum. biri hayatımda olursa onu ve ailesini dert olarak görüceğimi düşünüyorum kaldıki kendimde yapamam artık sorun yaşamak istemiyorum. çünkü ailemle gerçekten çok mutluyum. huzurluyum Allah'a şükür. (annem kardeşim ben beraberiz)
gel gelelim ben anne olmak istiyorum. çocukları inanılmaz seviyorum. maddi manevi her türlü sorumluluğu karşılayabilecek durumdayım. evlatlık almak istedim. araştırdım 30 yaşını dolduran bekar da evlat sahibi olabiliyor diye. ama şöyle bir durumda var ki ben bebeğim olacaksa bebeğimi içimde hissetmek büyütmek isterim. o duyguyu da yaşamak istiyorum. annem e konuyu açtım bekle hayatına biri çıkar falan diyor. ailem soğuk bakmıyor bu duruma sadece pişman olurum düşüncesi içindeler. ama ben istemiyorum kimseyi olsa bile aynı sorunların yaşanacağına eminim. çünkü artık doğru düzgün insan yok artı ben de kıskanç bir yapıda olduğum için açıkçası ilişkiye zarar veren %50lilik kısmı da ben oluşturuyorum . o yüzden evlilik beraberlik düşünmüyorum .
kıbrısta bu işlemi gerçekleştiren merkez var. bir evlat sahibi olmak sonsuz sevgimi vermek istiyorum. beni yadırgamayın lütfen, anne olmayı herşeyden çok istiyorum. böyle yapan var mı? bu durum , arzum hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler.
çemkirecene anlatsana bilgilenekAradaki farki anlasaydin zaten boyle sacma sorular sormazdin!
kafanı yormaz mısın "din uzmanları " ne derse onu sorgulamadan yapıyon yani ? peygamberden çıksa tamam okey kafa yorma da "din uzmanı " sıkıntılı.............kardesim boyle konularda asla kafamdan yorum yapip sacmalamam din uzmanlarina danissin ve boyle soylediklerini biliyorum.
O yapıyla alakalı bencekadın hep şükrediyorda yazılarında çocukta çok cıvıl cıvıl... mutsuz insan o kadar cıvıl cıvıl olamaz bence diye düşündüğümden... :)
çemkirecene anlatsana bilgilenek
sanirim türikyede millet leylanin oğlu kayraya senin baban sperm bankasinda diycek diye korktu kaçti.. haberlerde kaçmadim diyoo.. phukette ne ariyor peki:) onu da siz düşün:)kadın bastı gitti tayvanın yağmur ormanlarına baksana napıyosa orda artık
olabilir o kadinin kendi hayatı:) bizde kendi hayatımıza bakiyoz demi.. herkesin karari kendine..çok yakından takip ettiğim bir hatun kişisidir... hiçte bir sorunu yok bebesiyle... o kadar mutlu mesut yaşıyorlar ki... ben aile ortamında o kadar güler yüzlü çocuk görmedim.... bu devirde erkekler baba sıfatını haketmiyor.... çoğu yani...
Sperm bankası yoluyla hamile kalınması zina değildir. Hatta zinadan daha korkunç sonuçları olabilir. Örneğin evlilik dışı bir ilişkide kadın bebeğin babasını bilir. Ve ileride sorulduunda babası X kişiydi diyebilir. Bugünkü koşullarda babalık davası açılabilir ve çocuğun hakları korumaya alınır. Ancak sperm bankasında bunu yapamazsınız. Çocuk için "baba" daima muallak olur. Bir de şu tarafından bakarsak bir kadın babasından böbrek alabilir. Ama babasından sperm alarak hamile kalmak istemez. İlla ki din bilgisine ihtiyaç yoktur. Zaten din "akletmeyi" emreder. Sözde alimlerin düşünceleri de beni alakadar etmez. İnanıyorum diyen herkes kendi inancından kendi sorumludur.kafanı yormaz mısın "din uzmanları " ne derse onu sorgulamadan yapıyon yani ? peygamberden çıksa tamam okey kafa yorma da "din uzmanı " sıkıntılı.............
Evlatlık almakta da şöyle bir durum var. Asla ve asla soyadını değiştirmemen lazım. Çocuğun soyunu bilmesi önemli. Soyadını, kütüğünü değiştirdiğinde sperm bankasından bir farkı kalmaz. Ama sperm bankası yoluyla bebek elde etmek, zinadır diyemeyiz. Sadece aynı sonuçları hatta daha kötülerini doğurur.Zina sayıldığını bilmiyordum gerçekten..
Ve dediğin doğru evlatlık almak çok daha mukaddes bir iş olurdu..
Akıllı arkadaşım benim
herkese merhaba. bir sorunum var ve bunu sizinle paylaşmak istedim. umarım beni yanlış anlamazsınız.ve vicdanınız doğrultusunda beni yönlendirin lütfen. ben 2,5 yıl oldu eşimden ayrılalı. 26 yaşındayım. ve hayatıma hiç bir erkek sokmayacağım dedim kendi kendime. şimdi boşanalı az bir zaman oldu fevri bir karar seninki diyebilirsiniz ama insan kendini tanıyor haliyle. bir iki karşıma insan çıktı ayrıldıktan sonra. lakin yapamıyorum , konuşmak dahi istemiyorum. başıma bir dert almak istemiyorum. biri hayatımda olursa onu ve ailesini dert olarak görüceğimi düşünüyorum kaldıki kendimde yapamam artık sorun yaşamak istemiyorum. çünkü ailemle gerçekten çok mutluyum. huzurluyum Allah'a şükür. (annem kardeşim ben beraberiz)
gel gelelim ben anne olmak istiyorum. çocukları inanılmaz seviyorum. maddi manevi her türlü sorumluluğu karşılayabilecek durumdayım. evlatlık almak istedim. araştırdım 30 yaşını dolduran bekar da evlat sahibi olabiliyor diye. ama şöyle bir durumda var ki ben bebeğim olacaksa bebeğimi içimde hissetmek büyütmek isterim. o duyguyu da yaşamak istiyorum. annem e konuyu açtım bekle hayatına biri çıkar falan diyor. ailem soğuk bakmıyor bu duruma sadece pişman olurum düşüncesi içindeler. ama ben istemiyorum kimseyi olsa bile aynı sorunların yaşanacağına eminim. çünkü artık doğru düzgün insan yok artı ben de kıskanç bir yapıda olduğum için açıkçası ilişkiye zarar veren %50lilik kısmı da ben oluşturuyorum . o yüzden evlilik beraberlik düşünmüyorum .
kıbrısta bu işlemi gerçekleştiren merkez var. bir evlat sahibi olmak sonsuz sevgimi vermek istiyorum. beni yadırgamayın lütfen, anne olmayı herşeyden çok istiyorum. böyle yapan var mı? bu durum , arzum hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler.
Evet evli olan sevgilisinden cocuk peydahladi seyma subasi, simdi de zengin sevgilisinin parasiyla gununu gun ediyor.
Sizin esinizden de bir gun biri bir çocuk yaparsa ayni olgunlugu gosterir misiniz acaba merak ettim?
Ya normalde yazmıyorum ama bu yorum karşısında sessiz kalamadım bunun böbrek nakliyle ne alakası var böbek nalklinden bir canlı mı dünyaya geliyor cidden istemsiz güldüm yorumunuza . .ya kardeş ne zinası ya böbrek nakliyle bunun farkını söylesene böbrek içinde büyümeyince mi zina olmuyo ?? yoksa konulan yerle mi alakalı
konulan yerle alakalıysa rahim nakli olanlar lezbiyen zinası mı yapmş oluyo ?????
Bekar kadınlara evlatlık verilmiyo diye biliyodum ben ya hocamla bunun kavgasını yapıyorum hep neden verilmiyo diye hoca mi yanlış biliyo yoksa bu yeni bişey mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?