- 6 Eylül 2021
- 47
- 36
- 3
- 26
- Konu Sahibi Ramboxxvcbnmmm
-
Yok abla elim gün içinde bir çok yere deydi demek istedim ewt abla öğrenciyimÖgretmen masasına değdirdim dıyosun, ögrenci misin?
Kac yasındasın?Yok abla elim gün içinde bir çok yere deydi demek istedim ewt abla öğrenciyim
Sürtünmeyle hamile kalma bitti, şimdi kapı çıktı. Sakasiniz galiba, ya da bizleri trolluyorsunuz.. Hamile kalmak kolay değil. Ülkece cinsel egitime ihtiyaç var. Kafalar çok güzel yaaaa
Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
BaydınKafam çok karıştı ya hamile kalırsın diyenlerde var hangisine inanacağımi şaşırdım
Mahmutcan abi Allah aşkına okuldaki herkes sapık mı? Kapı kollarına tecavüz mü ediyorlar? Spermin işi ne o dokunduğun yerlerde?Yok abla elim gün içinde bir çok yere deydi demek istedim ewt abla öğrenciyim
Henüz tıb literatürüne böyle bişey geçmedi siz ilk olabilirsiniz.Kafam çok karıştı ya hamile kalırsın diyenlerde var hangisine inanacağımi şaşırdım
Inşallah öyledir ya bi anlık dalginligima geldi o pis elle vajinyanama dokundumyawrum bu sperm sperm, virüs değil alah seni ne yapmasın emiiii
Öyle deme ya belki ellerinde sperm vardır o kapı kollarına felan dokunuyorlardirMahmutcan abi Allah aşkına okuldaki herkes sapık mı? Kapı kollarına tecavüz mü ediyorlar? Spermin işi ne oralarda?
Dünkü konuyla çok benziyor diğer arkadaş da böyle ayrıntı vermişti o güyaaa hemşireydiBir öğretmenin bu kadar cahilce bir soru sormasına çok şaşırdım.. Hem bı okulda çalışıyorsun, şu pandemi döneminde elini yıkamaktan acizsin, hem de elini bi yerlerine değdiriyorsun. Sizi kınıyorum
Ay abla niye dalga geçiyon yaNickine bakın adjsfffjjjjdsssss kendini bu kadar ele vermeseydin
Sence hamile kalirmiyim ya):Kapıya neden sperm bulaşıyor peki??Kapıyi açmak için elimiz dışında başka neye ihtiyaç duyar insan!
Sayın fakecan dalga geçtiğinin farkındayımÖyle deme ya belki ellerinde sperm vardır o kapı kollarına felan dokunuyorlardir
GerçekBu soru gerçekse çok üzgünüm
Yemin ederimki dalga geçmiyorum bu tür konulara çok takıntılı bir insanimSayın fakecan dalga geçtiğinin farkındayım
Sanırım sizde OKB varArkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?