- 13 Haziran 2015
- 5.924
- 19.710
- 448
- Konu Sahibi Ramboxxvcbnmmm
-
Kuzum oralarda ne isi var mantiksiz bosuna korkuyorsun zaten o dokundugun yerlerde sperm varsa ortamda agir sapik var demektir polisi araArkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Okb nedir abla kusura bakma cahilliğime verSanırım sizde OKB var
TabikiiiSence hamile kalirmiyim ya):
Inşallah ortamda sapık yokturKuzum oralarda ne isi var mantiksiz bosuna korkuyorsun zaten o dokundugun yerde sperm varsa ortamda agir sapik var demektir polisi ara
Dünkü konuyu bılmıyorum ama, ogrencı oldugunu soyledı sonrakı mesajlarında, tahmınımce yaşı da kucukDünkü konuyla çok benziyor diğer arkadaş da böyle ayrıntı vermişti o güyaaa hemşireydi
Hamilesin kardeş hayırlı olsunGerçeksizce hamile kalabilirmiyim
ya erkeksin dalga geçiyorsun ya 9 yaşındasın bişiler anlamaya çalışıyosun .Öyle deme ya belki ellerinde sperm vardır o kapı kollarına felan dokunuyorlardir
Atma mahmutttttYemin ederimki dalga geçmiyorum bu tür konulara çok takıntılı bir insanim
Seninki vesveseden icin rahat olsun mumkun degilInşallah ortamda sapık yokturkadın olmak ne zor ya
Abla nolur dalga geçmeden söyle nolur ya lütfen abla gerçekten hamile kalabilirmiyim nolur samimiyetinle söyle çünkü çok takıntılı bir insanım lütfenTabikiii
Inşallah abla gerçekten çok korkuyorumSeninki vesveseden icin rahat olsun mumkun degil
delta varyantıda en tehlikelisi Alien doğurabilir hadi hayırlısıSpermler de mutasyona uğradı sanırım delta varyantıysa sıkıntı gençleri daha çok etkiliyormuş oKorktuğun başına gelir mi gelir
Ewt abla büyük değilim 17 yaşıma 1 ay sonra giricemDünkü konuyu bılmıyorum ama, ogrencı oldugunu soyledı sonrakı mesajlarında, tahmınımce yaşı da kucuk
Adet günü hamile kalanlar da var çok rahat olma benceInşallah abla gerçekten çok korkuyorumaslında adetime çok az bir zaman kaldı şu an hamile kalma şansım düşükmüş inşallah yanılmam
Profilde 22?Ewt abla büyük değilim 17 yaşıma 1 ay sonra giricem
Gerçeksizce hamile kalabilirmiyim
Of abla ya çok korkuyorum ne yapicam ben nolur bana akıl ver daha 16 yaşındayım nolur bana bi akıl verAdet günü hamile kalanlar da var çok rahat olma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?