Spor Günlüğümüz

Aycangül blogunda bize epilasyon tarihleri veriyor biz de o günlerde epilasyon yapıyoruz ve tüylerimiz her geçen ay azalıyor :)

Mekige100 ile basladim 150-200- şimdi de 220 deyim :1:
Himm ölçülerini biliyor musun göğüs altı göğüs üstü, bel,göbek ve kalça :1:

nasıl oluyomuş canım o belli günlerde epilasyon falan gerçi ben lazere gidiyorum ama :44:
valla süper o kadar mekik çekebiliyosan bravo sana :46: ben 2 gündür azıcık çektim karnım acıyo gülerken bile :9:
ölçülerimi bilmiyorum tatlım yaa ama ölçer yazarım :ssz:

bence biz ölçülerimizi alıp kendimize saklayalım bi süre :) paylaşılabişlecek düzeye gelince paylaşırız :1:
:)) o da olur en azindan şöyleydim şöyle oldum diye kıyaslariz

nasıl oluyomuş canım o belli günlerde epilasyon falan gerçi ben lazere gidiyorum ama :44:
valla süper o kadar mekik çekebiliyosan bravo sana :46: ben 2 gündür azıcık çektim karnım acıyo gülerken bile :9:
ölçülerimi bilmiyorum tatlım yaa ama ölçer yazarım :ssz:
Lazer için de maksimum fayda alacagin tarihler var canim , google a kozmik bakım yaz çıkar blogu ,cok faydasini gördüm ben sagolsun

Mekik cekerken ilk basta benim de agiriyordu ama hoşuma gidiyor etkisi oluyor diye :))
:60::60: kara kutu yapıp içine atalım o ölçüleri :53:
Azimlisin canim yaparsin sen:38:

Son düzenleme:
:)) o da olur en azindan şöyleydim şöyle oldum diye kıyaslariz

Lazer için de maksimum fayda alacagin tarihler var canim , google a kozmik bakım yaz çıkar blogu ,cok faydasini gördüm ben sagolsun

Mekik cekerken ilk basta benim de agiriyordu ama hoşuma gidiyor etkisi oluyor diye :))

Azimlisin canim yaparsin sen:38:

allah allah bi inceleyim blogu canım senden duydum ilk :44:

Spor salonuna kaydımı yaptırdım bugün, cuma günü başlıyorummm :8: :8: :8: :8: :8:

Bugün ki sporumda
40 dakikalik yürüyüşüm var :)

günler biraz daha uzasın iş çıkışı bende yürümeye başlarım şimdi hava kararınca olmuyor :10:

günler biraz daha uzasın iş çıkışı bende yürümeye başlarım şimdi hava kararınca olmuyor :10:
Haklısın, yazin çoğu yere yürüyerek giderim ,bugün de hava fena değildi ben de yürümeyi tercih ettim :) ,yani hiç olmazsa inecegimiz yerin iki durak gerisinde inmek bile cok iyi

höytttttttt cevap bekliyorummm
Yazdim canim 5 dk engeline takılıyorum sinir oldum

Haklısın, yazin çoğu yere yürüyerek giderim ,bugün de hava fena değildi ben de yürümeyi tercih ettim :) ,yani hiç olmazsa inecegimiz yerin iki durak gerisinde inmek bile cok iyi

sürekli yapabiliyosan bunu çok güzel canım hadi bakalımm yaza hepimiz fit giriciğiizz inşallahh :8:

Ben cuma gününden itibaren, haftada 4 gün olmak üzere, çok aktif olacağım bu topikteeee :27: :27: :27:

:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Ben cuma gününden itibaren, haftada 4 gün olmak üzere, çok aktif olacağım bu topikteeee :27: :27: :27:

:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
Ohyy maşallah:nazar: :52::52::52: :119::119:
Moralim de bozuk ya hic yapasim kalmadi bi yandan da kps var o varken spora bi türlü yoğunlaşamiyorum program yapiim diyorum belki hafta sonlari yaparim sadece ben de :)

Back
X