Evet beni tanımıyorsun eleştirmek haddin de değil.Senin gibi koyun olmayıp bana yapılan terbiyesizliklere karsi sesimi cikartigim icin elestiriyorsan konusabilirsin sonucta her seyin yazilmasini goze almisim ki konuyu acmisimBenim soyledigim sey ego degil. Ben kendi islerimi kendim halledebildigim, kimseye borcumu odemeyi unutmadigim, oldu da unuttuysam borcum olan para benden istendiginde problem cikartip vermemek yerine yerin dibine gecerek derhal odeme yaptigim, cocugumun yaninda hicbir sekilde kavga etmedigim, cozemedigim problemleri cozmek icin kavgaya adam toplar gibi esimi yanimda goturmedigim, sacma sapan sorunlarimi cozmek icin devletin kurumlarini mesgul etmedigim ve en onemlisi sizi hic tanimadigim icin dengim degilsiniz dedim.
Sizi de elestirmedim, benim haddim de degil. Yaptiginiz yanlis seyleri soyledim ki onu da siz sormustunuz zaten
Hadi canım nerden bildin?Muayenehaneniz nerde seans ücreti ne kadar bileklik almamız gerekli mi ücrete dahil miego probleminiz var
40 lirasinda değilim zaten ödeyecektim ama unuttuğum için ver bilekligi bir daha gelme demelerine sinir oldumKimse de dememiş 40tlye bileklik mi olur? Nasıl bir bileklikmis bu anlatsaniza biraz. Bence nereden daha fazla kazanırim diyip en fazla 10 liralık bileklige 40tl istiyorlar amaç o insanın üye olduğunu anlatmaktan ziyade daha çok cebi doldurmak gibi geldi.
Bu olay 40 lirayı az veya çok görmekle alakalı değil bence. Eğer dandik bir şeyse keriz silkeleme gibi bir şey oluyor olay ondan dedim.40 lirasinda değilim zaten ödeyecektim ama unuttuğum için ver bilekligi bir daha gelme demelerine sinir oldum
Koyun oldugumu kim soyledi, avukatim ben, sandiginizdan daha guzel hak ararim yaniEvet beni tanımıyorsun eleştirmek haddin de değil.Senin gibi koyun olmayıp bana yapılan terbiyesizliklere karsi sesimi cikartigim icin elestiriyorsan konusabilirsin sonucta her seyin yazilmasini goze almisim ki konuyu acmisim
Hadi canım nerden bildin?Muayenehaneniz nerde seans ücreti ne kadar bileklik almamız gerekli mi ücrete dahil mi
İlk gun 100 lirayi bozamadilarsa ikinci gun siz bozuk 40 lira ile salona gitmeliydiniz,bunun dogrusu buydu. Borclu olan sizsiniz cunku. Ha derseniz ki 1300 lirayi odemisim,bileklige neden para veriyorum,tamam haklisiniz derim.
Bu arada yillik 1300e spor salonu,ustune cocuk bakim hizmeti bulmak buyuk bir mucize,ben oyle yer bulsam sulalemi uye yaparim ya
Offf konu sahibi 2’de 2 yaptiben doktorum yalnız
Öyle mi psikiyatrist değilsiniz yalnizben doktorum yalnız
Evet canım öyleKoyun oldugumu kim soyledi, avukatim ben, sandiginizdan daha guzel hak ararim yani
Hakkinizi aramak icin buldugunuz yol ses cikartmak degil tam olarak cirkeflik yapmak, ustelik 40 tl paralarinin ustune konarak yapmissiniz bunu.
Neyse en PAHALİ spor salonu sizinki, en MUKEMMEL koca sizde var, muhtemelen en SUPER cocuk da sizinkidiregolar egolar
Orası zaten öyle sorma ver parasiBu olay 40 lirayı az veya çok görmekle alakalı değil bence. Eğer dandik bir şeyse keriz silkeleme gibi bir şey oluyor olay ondan dedim.
Olur mu kosa kosa gelip o bilekligi bizzat konu sahibine takmalari lazim,40 lirayi da onlar odeyecek elbet ben mi odeyecemCimer ne yapsın bu konuyu yahu :)
Ya böyle olaylar yüzünden adamlar gercek sorunlara bir aydan önce bakamıyorOlur mu kosa kosa gelip o bilekligi bizzat konu sahibine takmalari lazim,40 lirayi da onlar odeyecek elbet ben mi odeyecem
Sana mi sormuş tatlimOlur mu kosa kosa gelip o bilekligi bizzat konu sahibine takmalari lazim,40 lirayi da onlar odeyecek elbet ben mi odeyecem
bir kere çok ucuz bir yere gidiyorsunuz pahalı değil aylık 108 tl nin neresi pahalı ki spor salonu tam kapsamlı ise ederi en az o kadar zaten, siz para vermişsini almamışlar ama sizde rtesi gün gidip verebilirdiniz parayı sizde rahat davranmışsınız ve son olarak sizin spor yapasınız yokmuş bence yoksa baştan okey dediğiniz (belkide okumadan imzaladınız) sözleşmeyi şu an inkar etmeye kalkmazdınız.Merhabalar,
Kızlar çok bilindik birçok şehirde şubesi olan pahalı bir spor salonuna yazıldım.Yilligina 1300 lira verdim normalde bu kadar pahalı yazılamazdım ama çocuk kulübü vardı ben spor yaparken çocuğuma bakıyorlar.Neyse parayı peşin verdim daha sonra geldiğimde benden 40 lira bileklik parası istediler ben de 100 lira verdim bozugumuz yok sonra verin dediler tamm dedim.Daha sonra unuttum ben onu bir gün cocugumla birlikte gitmistim benden yine istediler 40 lirayı üzerimde yok dedim o zaman bilekligi almak zorundayız biz yöneticimizle sorun yaşıyoruz parayı verdiğiniz zaman alırsınız bilekligi dediler ben de o zaman parayı verdiğimde bozsaydınız dedim.Bu arada bunları bağırarak söyledi çocuğum asansöre koştuğu için uzatamadım konuşmayı bilekligi çıkarıp verdim.Ertesi gün eşimle gittik üyeliği sonlandırmak istediğimizi söyledik hemen üste çıktılar bilekliklerini çalışanlarının üzerlerine zimmetliyorlarmis parayı almak durumdalarmis ben de vermeyeceğim demedim dedim sadece çocuğumun yanında bilekligi bağırarak söküp almanız hoş değil ben buraya 1300 lira para verdim 40 lira vermedim diye benim salona girişimi engelleyemezsiniz dedim.Asla alttan almadılar beni uyarmışlar bilmem ne.Ben de gidip hem tüketici heyetine hem cimere şikayet ettim üyeliğimi asla sonlandirmiyorlar sözleşme var elimizde diyorlar sizce ne yapmam lazım?Asla geri adim atmayi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?