Spor Salonu

Evet beni tanımıyorsun eleştirmek haddin de değil.Senin gibi koyun olmayıp bana yapılan terbiyesizliklere karsi sesimi cikartigim icin elestiriyorsan konusabilirsin sonucta her seyin yazilmasini goze almisim ki konuyu acmisim

Kimse de dememiş 40tlye bileklik mi olur? Nasıl bir bileklikmis bu anlatsaniza biraz. Bence nereden daha fazla kazanırim diyip en fazla 10 liralık bileklige 40tl istiyorlar amaç o insanın üye olduğunu anlatmaktan ziyade daha çok cebi doldurmak gibi geldi.

40 lirasinda değilim zaten ödeyecektim ama unuttuğum için ver bilekligi bir daha gelme demelerine sinir oldum

40 lirasinda değilim zaten ödeyecektim ama unuttuğum için ver bilekligi bir daha gelme demelerine sinir oldum
Bu olay 40 lirayı az veya çok görmekle alakalı değil bence. Eğer dandik bir şeyse keriz silkeleme gibi bir şey oluyor olay ondan dedim.

Evet beni tanımıyorsun eleştirmek haddin de değil.Senin gibi koyun olmayıp bana yapılan terbiyesizliklere karsi sesimi cikartigim icin elestiriyorsan konusabilirsin sonucta her seyin yazilmasini goze almisim ki konuyu acmisim
Koyun oldugumu kim soyledi, avukatim ben, sandiginizdan daha guzel hak ararim yani

Hakkinizi aramak icin buldugunuz yol ses cikartmak degil tam olarak cirkeflik yapmak, ustelik 40 tl paralarinin ustune konarak yapmissiniz bunu.

Neyse en PAHALİ spor salonu sizinki, en MUKEMMEL koca sizde var, muhtemelen en SUPER cocuk da sizinkidir egolar egolar

evet 1300 lira bir yil icin hem de hic yuksek bir miktar degil,
gayet ekonomik.

aylik neredeyse 100 tl,
40 TL de bu durumda bakilinca yuksek bir miktar, unutulmamasi gerekir.

sikayet etmeniz bana cok asiri geldi.

uyelik iptali yapmamalari kismini ise bilmiyorsaniz eger haklisiniz (sozlesmeyi imzaladiginiz zamanda iptal edemeyeceginiz soylenmesi gerekirdi)

Evet canım öyle

Herşeyede cimer e yazmak bilemedim. Cimerin alanlarını kimse bilmiyor komşuya kizan da yazıyor spor salonunada, bir gün önce 100 tl bozmadılar diye vermemissnz ben olsam onu verir üstünu sonra alirdim, hadi olmadi almadilar ertesi gün giderken neden parayı onlar istemeden vermiyorsunuz. Birde 40 tl yi vermeyedebilirdim diyorsunuz ne yapacaktınız böyle bir kurali olan bir yere vermeden devam mi edecektiniz 40 lira icin adamlari peşinizde mi koşturacaktiniz. Bazen gerçekten olaylar abartılıyor

Yani sizde haksizsınız kusura bakmayın ama.
Bozuk yok sonra verin demişler ve size bilekliği teslim etmişler,bir sonraki gidişinizde vermeliydiniz zaten 40 lirayı onlar istemeden. 1300 lira vermişim 40 lira için salona giremezsin demeleri rahatsız etti demişsiniz ,acaba bu mantıkla mı vermediniz 40 lirayı zaten 1300 lira ödedim diyerek. Bileklik kalsın deseydiniz, en azından bir dahaki gidişinizde öder alırdınız.
Şikayet edilecek birşey göremedim ben. Hatalisınız.

konuda bahsi geçen bileklik macfitin kendi bilekliği gibi giriş çıkış bilekliği mi? öyleyse onu almak zorundasınız ve üyelik bitince 40 liranızı alıp bilekliği veriyorsunuz.

Son düzenleme:
bir kere çok ucuz bir yere gidiyorsunuz pahalı değil aylık 108 tl nin neresi pahalı ki spor salonu tam kapsamlı ise ederi en az o kadar zaten, siz para vermişsini almamışlar ama sizde rtesi gün gidip verebilirdiniz parayı sizde rahat davranmışsınız ve son olarak sizin spor yapasınız yokmuş bence yoksa baştan okey dediğiniz (belkide okumadan imzaladınız) sözleşmeyi şu an inkar etmeye kalkmazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…