Spor sırasında orgazm yaşayanlar var mı?

sırf bu yüzden spor salonuna gittim bir yıl. Orgazm olabildiğim tek yer orası.

Bacım sen iyi misin ya. Aletlere hallenmeyi acilen bırakmalısın
Çok yanlış düşünce, inan saf masum halde sadece daha dinamik olmak için evde.spor yapıyordum.hepsi bu...aklımın ucunda bile yoktu..ilginç tarafı da bu..o yüzden afalladim

Spor salonu değil de istanbulun iğrenç yokuşlu sokaklarından inip çıkarken acayıp kasılıyor karın kaslarım eve zor atıyorum kendimi orgazmdan viyak viyak tüm esnaf şoke,az önce orgazmın Nirvana’sını yaşadım
Hahaha, size de bişi dönmeye gelmiyir hemen dalgaa🙈

Çok yanlış düşünce, inan saf masum halde sadece daha dinamik olmak için evde.spor yapıyordum.hepsi bu...aklımın ucunda bile yoktu..ilginç tarafı da bu..o yüzden afalladim

Bence fazla yoklukta kalmışsın bacımsu

Leg day sonrasi hatunlarin direkt manitaya kosma sebebi anlasildi, sporun libido arttirdigi kesin ama o esnada orgazm olmak sanirim bacaklar surekli aciliyor kapaniyor adrenalin had safhada falan diyedir. Mantiksiz degil ama orgazm olmak da biraz ucuk

Leg day sonrasi hatunlarin direkt manitaya kosma sebebi anlasildi, sporun libido arttirdigi kesin ama o esnada orgazm olmak sanirim bacaklar surekli aciliyor kapaniyor adrenalin had safhada falan diyedir. Mantiksiz degil ama orgazm olmak da biraz ucuk

Bence kaslar çok.kasildigi.icin basınç hissi içte uyarilmaya sebep oluyor

Spordan çıktıktan sonra istiyorum ki gözüm kocamı görmesin. Özellikle bacak günlerinde, yok olsun istiyorum. O nerenin libidosu öyle ya

Ha bu arada yokluk bilmem ne diye bilgiçlik taslayan süper seksologlar olmuş şöyle izah edelim, karın hareketleri esnasında sakral çakra çalışır ki bu da rahmimizin oldugu yerdir. Bereketi ,alma verme dengesini, dişil enerjiyi burdan yönetiriz. Kısacası seks merkezini çalıştırmış oluyoruz zaten . İkinciside insanlara seks kondüsyonundan düşmemesi için orta batın egzersizleri tavsiye ederler sebebi tam da bu.

Back
X