Sprail ile gebe kalan anneler nasıl anladınız

Bakmayıp oraya yönlendirdi evet ama ondan 3 hafta oluyor nereyese bir ay olacak eğer ki kaydıysa bu ay gebe olma ihtimalim olur mu diye şüpheleniyorum sadece daha erkene randavu buldum pazartesi gidecem inşallah

Bakmayıp oraya yönlendirdi evet ama ondan 3 hafta oluyor nereyese bir ay olacak eğer ki kaydıysa bu ay gebe olma ihtimalim olur mu diye şüpheleniyorum sadece daha erkene randavu buldum pazartesi gidecem inşallah
Saçma olmuş açıkçası basit bir muayene için jinekoloğa göndermesi bizim burda jinekolog için smear testin de bir sorun olanları falan gönderiyorlar.Spiral kaydığın da hamile olduğum da bir belirti olmadı adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıdı adet olacağım zaman da akıntım oluyordu biraz daha fazla oldu ama.Ben spirali kontrol ettirdiğım de adetime 10 gün vardı o süre zarfında kaymış da hamile olmuşum da.Sizin yoktur diye düşünüyorum hakkınız da hayırlısı neyse öyle olsun.Her şey gönlünüzce olsun

Çok teşekkür ederim akıntınız nasıldı acaba benim adetime 5 gün var ben sen ilk defa kremsi şekilde bi akıntı geldi

Bu 3 hafta içerisin de gerçekten kaydıysa hamile olma riski varmıdır sizce

Çok teşekkür ederim akıntınız nasıldı acaba benim adetime 5 gün var ben sen ilk defa kremsi şekilde bi akıntı geldi
Yumurtlama tarihinde de adetim olacağı zaman da beyaz akıntı oluyor.Ama hamileyken saydam akıntım vardı fazlaydı da

Bu 3 hafta içerisin de gerçekten kaydıysa hamile olma riski varmıdır sizce
Şimdi bakırdan dolayı kaysada bakır salgıladığı için korumaya devam eder diyorlar.Ama benim ki çok aşağı kaymıştı.İpini uzun bırakmışlardı galiba eşim ilişkide hissettiğini söylüyordu.Kaydığında da hissettiğini söylemişti.Bir de çabuk hamile kalan birimisiniz ben çok çabuk hamile kalıyorum o da etkiler.Bence enfeksiyon oldunuz spiralden dolayıda ağrın çok oldu

Ben çok çabuk hamile kalıyorum evet fakat dediğiniz gibi de olabilir bakalım artık

Hayırlı haberinizi bekliyorum
Umarım olmaz korkum var açıkçası ben bu durumu doktora anlattığım da muhtelemen kaydı ya da kırıldı dedi batma hissi ve yürüdükçe de çoğalan bi ağrı vardı fakat ona rağmen sistemler değişti randavu almak zorundasın dedi tartıştım ama boş boş geri döndüm

Üstelik mide bulantılarını baş dönmelerini de dile getirdim çok ilgizler çok

Duam hamile olmamanız durumunda.Sağlıcakla atlatırsınız bu süreci

Duam hamile olmamanız durumunda.Sağlıcakla atlatırsınız bu süreci
Umarım çok teşekkür ederim Rabbime karşı çıkmak gibi olmasın olacağı varsa zaten önüne geçemeyiz fakat çocuklar daha küçük birde açıkcası eşim destekçi değil istemememin sebebi bu aslında

Kaç yaşlarındalar? Aynen öyle destekci olsa zaten öyle çok kafaya takmayız belki benim eşimde akşamları oluyor ee ne kadar destek çıkabilir ki.Ben doğum dan sonra gökyüzünü unutuyorum yaa.Zaten hasta falan olamıyorsun hastalık ailenin evinde olunuyormuş sevdiğin yemekler yataklara gömülmeler.Sen hep dik olmak zorundasın düşemezsin çünkü bakan yok.

Biri 3 biri 5 girecek ocakta wallahi aynen öyle tam da dediğiniz gibi hasta olamıyorsun yatamıyorsun dinlenemiyorsun sıcak kahve bile içemiyorsun tabi ben ailemle de büyümedim yanlızdım hep kimseye naz yapamadım şimdi de öyle değişen birşey yok maalesef böyle uğraşıp duruyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…