Squat hakkında herşey !!!

hamileyken yapılır mı ?
bir bilginiz var mı ?

Merhaba sayfayı inceliyordum sizin yazınızı gördüm. Doktorunuza danışmalısınız. Kaç aylık hamilesiniz bilmiyorum ama şu an sizin bebek için en faydalı şey sadece yürüyüş . Birde bebek zaten sırta ve bacaklara yük bindirecek. Site apartamanda asansör yerine merdiven kullanın :)

Bebek dünya ya geldiği zaman yaparsınız sizde.

önce bunu yazdım ama bakın ne buldum :))

http://squatgirl.com/hamileyken-squat-yapin/

son kısmında eğer daha önce yapmadıysanız yeni başlayanlar için bu dönemde önerilmezmiş..

Bende öğrenmiş oldum :)

teşekkür ederim zahmetin için :)
ben doktoruma sormuştum işte yoga yapabilirmiyim diye de
sancı yapmayan her egzersizi yapabilirsin demişti
hani squats yapan varmıdır hamileyken diye düşündüm sorayım dedim

aslında daha önce yapmışlığım var düzenli olmasada ...neyse deniycem
tekrar ilgin için tşk :)

Sağ ol canım cevabın için faydalı bilgiler.

bende bu hafta alıstırma baslayıp nasıpse bır ay ıcınde duzenlı yapmaya başlayacağım.bunu agırlıksız yapsam faydasını gorurmuyum oklava alacağım sırtıma öyle yapacagım agırlık alırsamda ne kadar alayım zayıfım zaten :) kılo vermem degılmı sıkıslasmak guzelde kılo verırsem erırım 1.57 ye53 kıloyum ben bırde aklıma ne geldı dumduz oturacagız degılmı kımı hafıf bacagı açık oturup kalıkıyor hafıf yana da kıvrımım olsun dıye net oturus belırleyeyım kendıme nasıl bır oturus yapmam lazım bacak hafıf acıkken dıklesır tam kaparsamyana dogrumu olur kı yanlısmı dusundum

aklma gelmısken bır sey daha sorayım ben oturarak calısıyrm kamburluk oldu omuzlarımı gerı gerı atıp oturdugum yerden kendımce bısıler yapmaya calısıyrm 15 hareket vs vs omuz kaslarım kısalıp one meyletmım dıye arkadas bu hareket gögüslerini kucultur dedı öle bısıy varsa yamım aksıne buyusun:)

kızlarr yardımm kalçam iyice genişledi yanlara doğru yaa .
hatta bir kız vardı birlikte çalıştığımız dikkat et kalçan yayılmış toparla falan dedi ?
ne yapmam lazım kaç squat ?hep başlıyorum squata sıkılıyorum bırakıyorum . kalçam iri ama arkaya doğru olsn istiyorum . kim kardashian gibi olmasada yani biraz olsun .

İlk sayfalarda nasıl oturup kalkacağını anlattım. Doğru yapıp yapmadığını anlaman için karşına ayna koy ve aynaya bakarak yapabilirsin ve emin olabilirsin doğru yapılıp yapılmayacağından. Hareket göğüsleri küçültmez. Göğüslerle zerre alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…