kına tepsisini 45 liraya faceten sipariş verdim,"Mükü ile düğün hazırlıkları" diye aratabilirsin...
iğnedanlık ve kına taçlarınıda yine aynı yerden sipariş verdim.iğnedanlık 10 tl,kına taçlarınında tanesi 3 lira canım...
unuttuğum bir şey kalmamıştır umarım
çok mutlu olursun inş.. bende yeni başlıyorum çeyiz yapmaya fikir edindim biraz ... iyi olmuş eklemen.. Güle güle kullan..
Ssedoshhummm düğündaşım benim az kaldı düğünümüze
Bugün şafak saydım 79 gün kalmış bakalım hadi hayırlısı
kına hazırlıklarına bayıldım özellikle el mumların bir harika yavrumm
bu arada bugün topiğini inceledim tekrardan ben bu yeşil hastalığın nerden geliyor
Biz bursalı olduğumuz için aksesuarlar ve mutfak eşyalarımız hep yeşil-beyaz
Çok merak ediyorum düğünde ilk dans şarkınız ne olacak
Gelinliğin çok şık çok asil maşallah çok da yakışacak kuzuma
İnşallah çok güzel günler bizi bekliyordur
Çok öptüm canım sevgiyle aşkla kullan cicilerini
teşekkür ederim canım
inşallah sende çok mutlu olursun tatlım...
teşekkür ederim beybicaaaankız nasıl olur bende sayıyorum 82 çıkıyor şafak
benim yeşil hastalığım nerden geliyor biliyor musun,çok komik amakahvaltı takımım yeşilli benim,tabaklar çanaklar falan...bi gün İKEA'ya gittim ve baktım herşeyi yeşil almaya başlamışım...işte herşey böyle başladı kuzum
Düğünde ilk dans şarkımızı bende tam bilmiyorum 2 düğün olacağı için biri Edirne'de biri İstanbul'da...ama bi tanesinde mutlaka nilüfer-taa uzak yollardan şarkısı olsun istiyorum,çünkü bizi anlatan bir şarkı
sağol tatlım gelinliğim için söylediklerinden ötürüeminim sanada çok yakışacaktır gelinliğin
İnşallah güzel günler bizimle olsun her daim canım...
bende çok öptüm,hepimiz aşkla kullanalım cicişlerimizi
sağol canım
el güllerini,el mumlarını,kına sepetini,mendillerini Eminönünden aldık aşkucumla.
Toplam 73 lira tuttu Eminönünden aldıklarım.
kına tepsisini 45 liraya faceten sipariş verdim,"Mükü ile düğün hazırlıkları" diye aratabilirsin...
iğnedanlık ve kına taçlarınıda yine aynı yerden sipariş verdim.iğnedanlık 10 tl,kına taçlarınında tanesi 3 lira canım...
unuttuğum bir şey kalmamıştır umarım
hepsi çok güzel güle güle kullanın
kız sedoşşş bu kadar olur heee biz de calısma odasına alıcaz manstadı lacivert rengini hem de aynısııı
ben de şimdiden minderini aldımmm üstelikk
güle güle kullanınnn
ikea alışverişin pek bi bereketli geçmişaldıklarını güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?