Benim de vardı böyle bir sapığım
Konu sahibi sen üstüne alınma. Sen sağık değilsin
Gerek yok ki yalana. Merak ettim nasılsın iyi misin hayatin da nereye geldin neler yaptın vs. Bu hem yalan degil. Hemde karşındaki kişiye kendini daha fazla mahcup etmezsin..Ki sesimden tanır
En sağlam yalan kardeşim aramış şuan
Değil mi çok saçmaAyni numara dan başka hat sahibi eski sevgili yaniya bu olmaz. Ben yemem şahsen :)
Numarası yeni numara işte sorun ordabaşkasından alıp baktım
Nasık yapıcam ondan kendime mesajWhatsApp ını hemen aç fake sms le ondan kendine selam nasılsın diye mesaj at mesaj geldi kim diye bakarken aramaya basmışım de
Benim de vardı böyle bir sapığım
Konu sahibi sen üstüne alınma. Sen sağık değilsin
play store a gir orada fake sms uygulamaları var ondan sana mesaj gelmiş gibi gösterebilirsin ama türkçe bir uygulama bul ve dikkatli kullan ona mesaj atma yanlışlıklaNasık yapıcam ondan kendime mesaj
ayyyy alan dolu diye bildirim geldi ödüm patladı mesaj sandım
Bu kadar adrenaline adam tanımıyormuşAh su gençlik diyesim geldi
Konu sahibi Tabiki sapık degil de şuan hala pir pir atıyor yüreği kuş gibi
Ay ben ona atarım kesinplay store a gir orada fake sms uygulamaları var ondan sana mesaj gelmiş gibi gösterebilirsin ama türkçe bir uygulama bul ve dikkatli kullan ona mesaj atma yanlışlıkla
bu belki bi işarettir bilemezsin ki :)Ayrıldık ama ara ara kendi arar mesaj atardı en son geçen yıl aradı ben bunlara cevap vermiyodum. Numarasını değiştirince de bi bakıyım dedim watsaptan başıma bu geldi ne sakarım varya daha tövbe
Değil mi çok saçmabelli olmaz bazen erkekler öyle detaylı düşünmüyor
Ondan mesaj gelmiş gibi yapıcam öğreniyim deahahahahah
Geçen gün özelden arayan sen misin?
Sensen bu davranış hiç hoş değil!
Üste çıkabilirsin, benim sapığım yapardı
Ahahaha ona atıyormuş ne gülerimplay store a gir orada fake sms uygulamaları var ondan sana mesaj gelmiş gibi gösterebilirsin ama türkçe bir uygulama bul ve dikkatli kullan ona mesaj atma yanlışlıkla
Ama en son 4 sene önce görüşmüştük ve sevgiliyken ki numarası değil bulup kaydedip baktım yani hepsi ortaya çıkacak allahım rezil oldum ne diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?