Evet gerçekten rezillik yani çok fenaIste bak cevap verseydin şuan bunu yasamak zorunda değildin
Adam seni aramış sormuş. Şimdi sana ne dese haklı valla ya
Umarım yokturHahaha
Evet bak ben erkeklerin zeka seviyelerini hep unutuyorum
Allahtan sitede erkek yok
Ya da merak ettim o kadar anımız var namıssız diyip çocuğun koltuğa koyduğu kısmını 2 günlüğüne bulutlara çıkaracak ya herro ya merroyüzsüzlükte nirvana ahaha
Aradıysam aradım, sanane bee!pişkinliği de olabilir.
Senden kurtulmak için numaramı değiştim, neden aradınofff. İnada böyle derse, zamanında yazmış çocuk, sarıcık cevap vermemiş ya inada
saatler halledilir sen bana saati söyle yeter şimdi kardeşinden kendine mesaj at selam naber diye sonra ekran görüntüsü at karalamadan sonra ona mesaj gönderir gibi mesaj sayfasına gir üstte onun numarası olsun öyle ekran görüntüsü al iki resmi birbirine kopyalayıp yapıştır yapacağız eğer yapabilirim dersen kendin yapNe yazıyım mesajlara kardeşimden
Selam falan yazıyım sonra ben arayım cevapsız arama yazsın. Ama saatler de görünecek altta
Umarım yoktur
Aaa çok güzel ben şimdi bunu deniycem yapamazsam gelicem birazdan deniyorumsaatler halledilir sen bana saati söyle yeter şimdi kardeşinden kendine mesaj at selam naber diye sonra ekran görüntüsü at karalamadan sonra ona mesaj gönderir gibi mesaj sayfasına gir üstte onun numarası olsun öyle ekran görüntüsü al iki resmi birbirine kopyalayıp yapıştır yapacağız eğer yapabilirim dersen kendin yap
Aynen mantıklıYa da merak ettim o kadar anımız var namıssız diyip çocuğun koltuğa koyduğu kısmını 2 günlüğüne bulutlara çıkaracak ya herro ya merro
İnterneti kapalı heralde çevrimiçi yazmadıÇocuk burayı okuyor olurmuş
Sinsi sinsi takılıyorlardır.Amaaaan varsa da çıksın canim ortaya. Yicek miyiz sanki ayol. Mune çanak çömlek patladı der sonrada bakarız onumuze
Tabi bak o da olur.
"Ararım telefon benim hat benim, whtsp benim el benim sana nooluyo?" evet. Çok mantıklı geldi bak şu an.
saatler halledilir sen bana saati söyle yeter şimdi kardeşinden kendine mesaj at selam naber diye sonra ekran görüntüsü at karalamadan sonra ona mesaj gönderir gibi mesaj sayfasına gir üstte onun numarası olsun öyle ekran görüntüsü al iki resmi birbirine kopyalayıp yapıştır yapacağız eğer yapabilirim dersen kendin yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?