İnan yıllar önceden aklıma kalan bir bilgi hiç aklımda şunu kullan diyeceğim bir uygulama yok google de araştırırsan bulursun ama en olmadı kardeşinden kendine mesaj at sonra onun numarasını Shopla yapamazsan eğer bana bir saat içinde dön ben senin için yaparım onu atarsın ss alıp bana mesaj atmışsıniz kimsiniz yazarsın WhatsApp dan sanki profil fotosu görünmemis gibiAy ben ona atarım kesinuygulama adını söyler misin bildiğin varsa
Ben aramadım, elim aramış
Oldu olacak yanlışlıkla telefona oturdum gtmle aramışım da desin Queen.
Haftaiçi gördüm bi mekanda. Sürekli baktı. Bende durumunda falan ne yazıyo acaba bi bakıyım dedim bakmaz olaydımYa cidden yazdım görmedim sanırım ..merak ettim neden baktın profiline özledim mi yoksa öylesine bakış mı. ..hatirlarsa seni mutlu mu olursun? hatirlamadigi için bozulur musun?Saricik3
HahahahahOldu olacak yanlışlıkla telefona oturdum gtmle aramışım da desin Queen.
Bu kadar adrenaline adam tanımıyormuş
Hahaahah ay çok güldümahahahah bu daha mantıklı, asla inanmadım diyemez o an şok içinde kabullenir
Tanımıyormuş gibi yap.
Aradın derse "pardon? Asıl siz beni aradınız telefonum çaldı kapandı hem de 2 kere. Sonra ben kim bu diye aradım. Hem arayıp hem de suçu bana mı atıyorsunuz pes!" De
Sonra kendini tanıtınca "aa X! Nasıl ya sen misin bu? Ee sen beni aradın nonu mu değiştirdin ki? E benim noyu nerden buldun şoktayım şu annnnnn" de. Suçu karşıya atmak ve sonra safa yatmak her zaman tutar
Tamam bu yoruma bakıp konuşurum ararsa beğendim taktiğiTanımıyormuş gibi yap.
Aradın derse "pardon? Asıl siz beni aradınız telefonum çaldı kapandı hem de 2 kere. Sonra ben kim bu diye aradım. Hem arayıp hem de suçu bana mı atıyorsunuz pes!" De
Sonra kendini tanıtınca "aa X! Nasıl ya sen misin bu? Ee sen beni aradın nonu mu değiştirdin ki? E benim noyu nerden buldun şoktayım şu annnnnn" de. Suçu karşıya atmak ve sonra safa yatmak her zaman tutar
4 sene önce ayrıkdık. O ara sıra arıyodu istek atıyodu ben cevap vermiyodum. Bugun de böyle oldu işteBuda bi olasılık . konuda çelişki var biraz. Yada yazım yanlısı ama eger 1 sene önce gorutulerse hatırlar kesin. Lakin 4 sene önce ise son görüşme beyni o kadar numarayı yan yana koyamaz bence.
1sene önce ise . kesin hatırlar.
Ay bide diyormuş neden aradın beni cok mu özledin yoksa diye. Kızı iyi ce utandiriyomus falan. Hahaha. Ölü taklidi bile kurtarmaz sonrasini
ahahahah bu daha mantıklı, asla inanmadım diyemez o an şok içinde kabullenir
Hayır belki de hiç yazmaz belkide uyumuştur bu saatteHala cevap yok mu
Senden kurtulmak için numaramı değiştim, neden aradınBuda bi olasılık . konuda çelişki var biraz. Yada yazım yanlısı ama eger 1 sene önce gorutulerse hatırlar kesin. Lakin 4 sene önce ise son görüşme beyni o kadar numarayı yan yana koyamaz bence.
1sene önce ise . kesin hatırlar.
Ay bide diyormuş neden aradın beni cok mu özledin yoksa diye. Kızı iyi ce utandiriyomus falan. Hahaha. Ölü taklidi bile kurtarmaz sonrasini
ooo siz zaten sanki kopmamissiniz gibisiniz yani 4 yil hiç irtibat olmasa evet strese gir de bu durumda bence bu kadar stres yapma siz zaten takiptesiniz aradan zaman gecede hem bi üye demiş ya belki bir şeylere vesile olur.Haftaiçi gördüm bi mekanda. Sürekli baktı. Bende durumunda falan ne yazıyo acaba bi bakıyım dedim bakmaz olaydım
Sürekli ara ara instadan eklerdi arardı yüz vermezdim. Numarasını değiştirdikten sonra aramadı 1 senedir. Bu sefer de ben aramış oldum rezillik
Ne yazıyım mesajlara kardeşimdenİnan yıllar önceden aklıma kalan bir bilgi hiç aklımda şunu kullan diyeceğim bir uygulama yok google de araştırırsan bulursun ama en olmadı kardeşinden kendine mesaj at sonra onun numarasını Shopla yapamazsan eğer bana bir saat içinde dön ben senin için yaparım onu atarsın ss alıp bana mesaj atmışsıniz kimsiniz yazarsın WhatsApp dan sanki profil fotosu görünmemis gibi
4 sene önce ayrıkdık. O ara sıra arıyodu istek atıyodu ben cevap vermiyodum. Bugun de böyle oldu işte
Aradıysam aradım, sanane bee!Şaka maka sıfır tepki, ölü taklidi, bilmedim, görmedim, duymadım yapacak yani başka türlüsü yok. Açıklasa bi dert, uydursa daha beter. Yani numara değişmiş sevgililiklerinden beri, belli yani özenle bulunmuş bu numara. Ne diyecek?
Saricik3 ölü taklidi. Dahası olmaz.
Ha barışasın varsa, açıklama yap oradan al yürü. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?