- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
O kadar haklısın ki... geçen bir talibim çıktı muhendis maddi durumları iyi ama gram içim isinmadi tamam denklik önemli ama iç ısınması çok daha fazla önemliKOnu eskiymiş ama başını okudum midem bulandı, insan insandır kardeşim bu kadar didiklemeye gerek var mı? Bir insan evladı başka bir insan evladından hoşlanamaz mı, ne diyecek aaa bunun diploması benden daha çok ben gideyim köşede ezileyim mi desinBu ekşisözlüğe yazan iğrenç tipleri merak ediyorum artık, kim kimden isterse hoşlanır size ne? size ne? Neden sağlık çalışanlarını örnek veriyorsunuz onların derdi bunlara mı kalmış? Ekşisözlük ruh hastalarının buluşma noktası adeta, orda yazanları ciddiye alıp kimse konu açmasın bence.
işte kiminin statüyü maaşı mevkiyi duyunca birdenbire içi ısınıveriyor, ısınmak ne ki alev alıyor, adeta yanıyor.O kadar haklısın ki... geçen bir talibim çıktı muhendis maddi durumları iyi ama gram içim isinmadi tamam denklik önemli ama iç ısınması çok daha fazla önemli
Sizin hayatınız yalandı ne 4 dili ne 2 üniversitesi bacım. Evlatlık almanız bile yalan çıkmıştı
Ya kızlar bu üye çok onceden açtığı bir konuda saibesi açığa çıkmış ama o zaman diğer üyeler üstüne düşmemiş orada da acıklı konu açmış konu içeriği öğrencimi kaçırdılar diye daha sonra konunun içeriğini öğrencim kanser çıktı diye değiştirmiş millet anlamış tabi onceki konu alintilamasindan vsEvet çok mükemmelmiş , burada bize sarıyormuş keyfinden
Statü - Mantık yolunda ilerliyor bir nevi. Elbette hiç çalışmayan kadınla evlenen hakim, doktorda var ama bu zamanda açıkçası azalan bir evlilik oldu. Ekonomi evlilikleri bile etkilediğinden artık çiftler, arkadaşlıklar arasında bile kız erkek tarafının geliri, işi konuşulmaya başlandı. Önceden bunlar çok konuşulmazdı '' ayıp '' olarak adlandırılır her iki tarafta konusunu pek açmazdı. Şimdi sevgilim değil mesela normal liseden yakın arkadaşım bana '' ya ben karımında çalışmasını eve bütçemize katkıda bulunmasını isterim kadın çalışırken güzel sencede öyle değil mi? '' diye bir saat konuştuğunu hatırlarım kafamı şişirmişti çalışmakta çalışmak diye :) Statü olayına gelirsek eğer çiftler arasında o benim iki katım maaş alıyor düşüncesini kafasına çok takar bunu yansıtırsa sıkıntı oluyor tabi bunu dile getiren çok insan oluyor maalesef. Kimi az maaş aldığını için sürekli laf sokmalarla ezmeye çalışıyor eşini. Böyle durumlarda statü farkı ortaya giriyor yoksa ruh eşini bulduktan sonra statü falan zort yanikızlar biraz önce ekşi sözlükte bir konu okudum. oradan aklıma geldi.
hemşirelerin evlenmek için doktorların peşinde koştuklarına dair bir sürü şeyler yazılmış.
soruma gelecek olursak.
evlilikte statü farkı olabilir mi? erkekler evleneceği kadında statü arıyor mu?
mesela bir erkek doktor hemşire ile, sekreter patronu ile, bir milletvekili öğretmenle, bir hakim yanında çalışan memuruyla, bir astsubay lise mezunu bir bayanla, bir profesör üniversitede çalışan düz bir memurla evlenemez mi yani?
bu örnekler aklıma gelenler sadece. örnekleri siz de çoğaltabilirsiniz.
var mı böyle örnekler etrafınızda. yoksa herkes statüsüne uygun biriyle mi evleniyor?
bu erkekler neden o zaman kadınları mevki sahibi erkeklerin peşinde koştuğunu zannediyor
En son öğretmen olarak atanmıştınız. Eşiniz esnaftı. Gitmenize izin vermiyordu.Sizin hayatınız yalandı ne 4 dili ne 2 üniversitesi bacım. Evlatlık almanız bile yalan çıkmıştı
Aaa hep gördüğüm o nickli üye yalan miymis hahahahSizin hayatınız yalandı ne 4 dili ne 2 üniversitesi bacım. Evlatlık almanız bile yalan çıkmıştı
En son öğretmen olarak İstanbul'a atanmıştı. Eşi esnaftı gitmesine izin vermiyordu.Sizin hayatınız yalandı ne 4 dili ne 2 üniversitesi bacım. Evlatlık almanız bile yalan çıkmıştı
Maalesef bu bazi erkekler için de geçerli tek kriterin sadece statü olması...twiterda denk geldim nisanlisi kiz atanamadigi diye cocuk nisan atmis tek sebep olarak da bu sunulmusişte kiminin statüyü maaşı mevkiyi duyunca birdenbire içi ısınıveriyor, ısınmak ne ki alev alıyor, adeta yanıyor.
ben mi?En son öğretmen olarak atanmıştınız. Eşiniz esnaftı. Gitmenize izin vermiyordu.
Profesör, memurla evlendi bizim işyerinde.kızlar biraz önce ekşi sözlükte bir konu okudum. oradan aklıma geldi.
hemşirelerin evlenmek için doktorların peşinde koştuklarına dair bir sürü şeyler yazılmış.
soruma gelecek olursak.
mesela bir erkek doktor hemşire ile, sekreter patronu ile, bir milletvekili öğretmenle, bir hakim yanında çalışan memuruyla, bir astsubay lise mezunu bir bayanla, bir profesör üniversitede çalışan düz bir memurla evlenemez mi yani?
var mı böyle örnekler etrafınızda. yoksa herkes statüsüne uygun biriyle mi evleniyor?
bu erkekler neden o zaman kadınları mevki sahibi erkeklerin peşinde koştuğunu zannediyor
Ay evet o evlatlık alma olayı neydi cidden yaaSizin hayatınız yalandı ne 4 dili ne 2 üniversitesi bacım. Evlatlık almanız bile yalan çıkmıştı
Abartmayin isterseniz böyle seylere takilmayinkızlar biraz önce ekşi sözlükte bir konu okudum. oradan aklıma geldi.
soruma gelecek olursak.
C ceycey0406Ya kızlar bu üye çok onceden açtığı bir konuda saibesi açığa çıkmış ama o zaman diğer üyeler üstüne düşmemiş orada da acıklı konu açmış konu içeriği öğrencimi kaçırdılar diye daha sonra konunun içeriğini öğrencim kanser çıktı diye değiştirmiş millet anlamış tabi onceki konu alintilamasindan vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?