Evet canım erkekler bayanlardan çok yapılar.kızlar biraz önce ekşi sözlükte bir konu okudum. oradan aklıma geldi.
hemşirelerin evlenmek için doktorların peşinde koştuklarına dair bir sürü şeyler yazılmış.
soruma gelecek olursak.
evlilikte statü farkı olabilir mi? erkekler evleneceği kadında statü arıyor mu?
mesela bir erkek doktor hemşire ile, sekreter patronu ile, bir milletvekili öğretmenle, bir hakim yanında çalışan memuruyla, bir astsubay lise mezunu bir bayanla, bir profesör üniversitede çalışan düz bir memurla evlenemez mi yani?
bu örnekler aklıma gelenler sadece. örnekleri siz de çoğaltabilirsiniz.
var mı böyle örnekler etrafınızda. yoksa herkes statüsüne uygun biriyle mi evleniyor?
bu erkekler neden o zaman kadınları mevki sahibi erkeklerin peşinde koştuğunu zannediyor
Nişanlından mı ayrıldın?Davul bile dengi dengine. Tecrübeme dayanarak söylüyorum. Hem de fırından yeni çıktı sıcak sıcak
bu konuda bende katılıyorum. bu ülkede tüm erkekler öğretmen eş istiyor.öğretmen bayanlar gerçekten bir istisna bunu kabul etmek gerek
Mesele bence de parada bitiyor. Statü neden önemliydi bizim ülkemizde hiçbir zaman kültürel fark olarak algılanmadı statü.Eskide statü farkı önemli derdim, şimdide önemsiz diyorum çünkü, şimdi ilkokul mezunları üniversite mezunlarından daha cokpara kazanıyor
Benim abim müfettiş yengem ev hanımı neden olmasın ki aynı bölümden mezun oldular ama kız atanamadı bu yüzden evlenmeseler saçma olurduyani ben tabi bankada tanıştılar diye düşündüm. gişedeki elemana müfettiş oturduğu yerde göz nasıl koydu falan diye düşündüm. başka bir ortamda tanıştıysalar bişey diyemem. ama yine de müfettişin bir havası olur gişe memuruna bakmaz diye düşünülür bizim insanlarımızca
Mesele bence de parada bitiyor. Statü neden önemliydi bizim ülkemizde hiçbir zaman kültürel fark olarak algılanmadı statü.
Statü dediğimiz şey bizim memlekette paradır
Çok para kazanıyor mu eşi rahat ettirecek mi okey o zaman mağaradan yeni çıkmış bile olabilir insan.
Herseyin kiyasi para olmamali. Belki ilkokil mezunu cok para kazaniyor ancak para o gorus farkini kapatamiyor.Eskide statü farkı önemli derdim, şimdide önemsiz diyorum çünkü, şimdi ilkokul mezunları üniversite mezunlarından daha cokpara kazanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?