- Konu Sahibi steakhouse
-
3 gündür ekmek yok hayatımda. çayı da kestim. az az yiyorum. haftaya da spora başlıcam inşallah. ramazanda zor olcak ama iftardan sonra yürüyüş falan yaparım. gündüz de artık mekik falan ne olursa.. zayıf olmak istiyorum ekisi gibi
başarılar ve sabırlar dilerim
her gün önceki gün ne yaptığımı burada anlatacağım.hem motive eder diye düşünüyorum.dün diyetimin 1.günüydüdiyet yapacağım zaman boyunca beslenme planım aynı olacak.bu liste benim yaklaşık iki yıl önce uyguladığım diyet listesi. başarısı test edilip onaylanmıştır.
listem şöyle:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 kibrit kutusu peynir,domates,salatalık...
ara:1 porsiyon meyve
öğle:3 köfte kadar et(tavuk,balık,sucuk), 2 dilim kepek ekmeği,salata,1 kase yoğurt ya da 1 kutu ayran
ara:1 porsiyon meyve,1 bardak süt
akşam:6 kaşık sebze yemeği,salata,1 dilim kepek ekmeği
gece:1 porsiyon meyve
evet beslenme planım budur.dün bunları yedim ayrıca 45 dakika 6 ile koşu bandında yürüdüm ve 1 saat de dışarıda yürüyüş yaptım.
ilk hafta bittiğinde(8.gün tartılacağım)3 kilo vermiş olmayı yani 80 kilo olmayı planlıyorum,hadi bakalım
İnşallah azmin hep böyle devam eder. Kaç haftadır forumda diyet bölümünü okuyorum. Gerçekten istendiğinde yapılmayacak şey yoktur. Bunu biliyoruz.
Umarım 80 değil 6lı sayılarıda görürsün bu hırslaBizim sitenin içine belediyenin yaptığı bayanlara özel spor aletleri var. bisiklettir ne bilim beline koluna ayrı ayrı aletler. İftardan sonra bi yarım saat yürüsem bi saatte bunları yapsam bide boğazımı tutsam kaç kilo veririm ki ayda :26: ben yapsam çok çabuk veriyorum. çünkü kemikli değil yapım. en az 30 sonradan aldığım et yani fösüm diyim anla. sporla da sarkmasın diye desteklicem. bide şu elma sirkesi suyunu düşünüyorum. tarçınlı olanı da var karar veremedim :26: mate veya yeşil çayda içilebilir ama sevmiyorum hiç. valla kararlıyım bu sefer. yeni mezunum üniden iş görüşmelerine gidiyorum bakıyolar küçümser gibi. bi mağazaya gidiyorum büyük beden yok diyip geri çeviriyolar inan şu çıtır kızların giydikleri kotlarda gözüm kalıyor. hep kumaş giymekten sıkıldım
Inşallah verirsin canım
ben de bugün ip atlamaya başladım onu da deneyebilirsin canım yeşil çay bir de ballı tarcın içiyorum yeşil çaya bugün başladım allah hepimize yardım etsin almak kolay vermek zoor
öncelikle merhaba.
aldığın kararda sana destek olmak beni mutlu edecek. sen kilo verdikçe bende motive olacağım. çünkü 1 haftadır ekmeği azaltmış, kola gibi içecekleri azaltmış, az yemeye başlamıştım. ama net olarak ben de dün diyete başladım.
aynı şekilde artık insanların kilolarım konusundaki tavırlarından bıktım (hele eşim kilo aldıkça "pınar kendisine benzetmiş kocasını da" dye espri yapmıyorlar mı deliriyorum)
benim diyetim sabah şu akşam şunları yiyeceksin şeklinde değil de kalori hesaplama ile. (evde olmayıp çalışınca her an istediğini yada planladığı yiyemiyorsun yani en azından ben öyleyim.)
bir hafta bile olmadan 4 kilo verdim. ama bunun şişlikler olduğunun farkındayım. yine de bu durum beni çok mutlu etti.
bende burda seninle yediklerimi ve kalorilerini paylaşmak istiyorum kabul edersen tabi
birbirimize destek olursak (ki evet kilo vermen lazım diyet yap şeklindeki desteklerden bıktım usandım) belki daha iyi olur ne dersin.
gerçekten benimle aynı durumda olan biriyle birşeyler paylaşmaya ondan destek almaya ihtiyacım var. damdan düşenin halini damdan düşen anlar diye düşünüyorum.
kararından vazgeçme sakın.
ip atlamaya da başlayayım günde 10 dakika falan...ama önce almam lazımballı tarçını da deneyeyim.tadı da lezzetli olur gibi
birbirimizi böyle destekleyince her şey kolaylaşıyor.ben inanıyorum kilolarından rahatsız olan herkes bir şekilde zayıflayacak.
günde 10 dk az olabilir ama aklıma geldikçe atlıyorum ben yan mekik vs de yapıyorum yaklaşık 25-30 dk bu hafta kilo vermemiş olarak görünüyorum hatta 500 gr almışım gibi biraz moralim bozuldu ama olsun vereceğim inşallahayrıca ballı tarçın tadı çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?