- Konu Sahibi steakhouse
-
slm kızlar tebrik ediyorum sizi azminizden dolayı.bende diyet ve spor yapmaya başlayalı 5 gün oldu.2 gün sonra tartılacağım inş verebilirin.bu arada boyum 1.65 kilom da 65 maaleseframazandan dolayı kızlar bende iftarda salata çorba ve ne varsa ana menüde az da ondan tüketiyorum.yemekten sonra yeşil çay biberiye,mate yi karıştırarak içiyorum ondan sonrada 1 sa yürüyüş yapıyorum sauna eşofmanıyla çok felaket terliyorum :))) ayrıca bende göbek çok fazla benim amacım bu göbekten kurtulmak bu yaptıklarımla kurtulabilir miyim kızlar bu göbekten :2: yürüyüşe çıkmadan önce göbek bölgemede biberiye yağını sürüyorum.yürüyüşten geldikten sonrada meyvemi yiyorum yeşil çay içiyorum tekrar sahurada komposto vs ile yapıyorumm beş günden beri bunları uyguluyorum hedef 55 ama bir ayda 55 zor gibi 60 olsa da yeter şu göbeğimden bir kurtulsam mekikte çekiyorum ama çok etkili değilmiş gibi geliyor bana :44: sizler neler yapıyorsunuz ramazanlıkta ????
steakhouse basligina bakamadim kac gundur, naptin neettin kilo verdin mi canim.
slm kızlar tebrik ediyorum sizi azminizden dolayı.bende diyet ve spor yapmaya başlayalı 5 gün oldu.2 gün sonra tartılacağım inş verebilirin.bu arada boyum 1.65 kilom da 65 maaleseframazandan dolayı kızlar bende iftarda salata çorba ve ne varsa ana menüde az da ondan tüketiyorum.yemekten sonra yeşil çay biberiye,mate yi karıştırarak içiyorum ondan sonrada 1 sa yürüyüş yapıyorum sauna eşofmanıyla çok felaket terliyorum :))) ayrıca bende göbek çok fazla aömacım bu göbekten kurtulmak bu yaptıklarımla kurtulabilir miyim kızlar bu göbekten :2: yürüyüşe çıkmadan önce göbek bölgemede biberiye yağını sürüyorum.yürüyüşten geldikten sonrada meyvemi yiyorum yeşil çay içiyorum tekrar sahurada komposto vs ile yapıyorumm beş günden beri bunları uyguluyorum hedef 55 ama bir ayda 55 zor gibi 60 olsa da yeter şu göbeğimden bir kurtulsam mekikte çekiyorum ama çok etkili değilmiş gibi geliyor bana :44:
80 oldum. bu ara daha ciddi işler peşindeyim bakalımamerikan kalp vakfı diyetiyle 30 günde 10 kilo vermeyi planlıyorum.sen neler yaptın?
ben hergün giriyorum bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum,nasıl gidiyor o dediğin diyete başladınmı.ben aynen devam 64 olmuşum ayın onbeşine iki kilo daha veririm inşallah
steakhouse kusura bakma bu siteye yeni üye olduğum için bayağı acemilik çekiyorum msjı yeni gördümbence boyuna göre kilon o kadar problemli değil.bence kolayca halledersin.ben oruç tutmuyorum.gün boyunca aç kaldığın için bence iftarda iyi beslen;et grubundan sebzeden salatadan hepsinde beslenmeye çalış,su da önemli tabiki.illede çok kalori alman gerekmiyor.
bence bu yaptıklarınla kesin kilo verirsin.bide zaten insan tamamen zayıflayınca bölgesel yağlar da kayboluyor.yani nerende çok yağlanma varsa en fazla o bölgeden kaybedersin,nasıl ki kilo alınca en fazla o bölgede yağlanma oluyorsa zayıflayınca da o bölgeden kaybediyorsun.
bence de 1 ayda 55 zor ama gerek de yok 6 kilo kesin verirsin.hepsi yağ olur,güzel olur.
zigemuri bende yaklaşık 20 gün kadar yürüş yaptım ve hala tartı 63.5 gösteriyor deli oluyorum yürüyüşün kilo verdirme yönünde çok etkili olmadığı hissine kapılmaya başladım sadece vücudumu sıklaştırdı bu da bir olumlu gelişme galibaben üç aydır sabah bir saat tempolu yürüyüş akşam normal yürüyüş yapıyorum bantta akşamları bazen es geçiyorum ve karbonhidrat diyeti yapıyorum yürüyüşün çok işe yaradığını söyleyebilirim.kilo vermede etkisi varmı bilmem ama benimle birlikte kalori diyeti yapan biri var yürüyüşü düzenli yapmıyor inanki fark var benle aynı kiloyu verdi hatta fazla ama benim midem ve karnım düzeldi onun midesi fırladı tabi gene çok kiloluyum ama düzgün zayıfladım yürüyüşü bırakma farkı iki ayda ancak görürsün bende bir sporcu sitesinde okumuştum günde 45dk yürüyün düzenli olarak 45 günde farka inanamıycaksınız demişti gaza gelmiştim gerçekten fark ediyor.ay çok uzun oldu başını ağrıttım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?