- Konu Sahibi steakhouse
-
insanların şaka adı altında yaptıkları gerçekten çok çirkin.aslında şaka yapmaya çalışmıyorlar.hakkımızda düşündüklerini ancak bu şekilde yüzümüze vurabiliyorlar;sanki onları çok ilgilendirirmiş gibi...
cnm bendede inslin direnci var 53 den 80 e çıktım diyetisyene basladım ilk hafta 1600 vedim şimdidide devam ediyor biticek inş.
bir de ben 5 yıllık evliyim. ve çocuk problemimiz var.
son 6 ayda aldığım kilolardan sonra etraftakilerden "aa bebiş kaç aylık" "cinsiyeti ne" "çok ayakta durma otur sana zarar" gibi laflara içim kan ağlasa da "yok onlar benim kilolarım" diyip sırıtmak zorunda kalmak çok kötü. insan içine çıkasın kalmadı artık. zayıflamak istiyorum. ve bir bebişim olsun istiyorum.
bence de çünkü nasıl fazla fazla yeyip şişmanladıysak biraz az yiyerek ve de sporla kilo verebiliriz.dışarıda yürüdüğüm zaman ben de o aletlerden
yararlanıyorum bence kasları da iyi çalıştırıyor,hissediyorsun yani...spor önemli ya... bir de kilo verdiğin sürece yapmalısın yoksa dediğin gibi sarkmalar
oluyor.o zaman da kilo vermiş olmanın bir anlamı kalmaz.
bence sen bu dediğin programı uygularsan ilk ay 6-8 kilo verirsin.Benim 2 yıl önce gittiğim bir diyetisyen vardı.o söylerdi metabolizması sağlıklı çalışan biri
haftada 2 kilo verir diye.yeşil çayı hep öneriyorlar ben de alacağım aralarda içerim.tadına da bence alışırsın o da farklı bir lezzet öyle düşün...
kıyafet konusu gerçekten çok büyük bir problem ben günlük yaşamımı hep eşofmanla geçiriyorum,üstüne de bol tşört ama çok sıkılıyosun bir noktada.
insan şık gözükmek istiyor ama şişmanken süslü giyinince kendimi iyice komik hissediyorum.
teşekkürler desteğin için.
benim spor konusunda sıkıntım var.
yüksek tansiyondan dolayı kalp spazmı geçirdim. o nedenle bana 15 dakikadan fazla yürüyüş yapmak yasak. fazla efor sarfettirecek hareketler yapmak hele hele koşmak kesinlikle yasak. o nedenle ne yapacağım bilmiyorum.
Eki Görüntüle 230364
twister ile hareket yapayım diyorum 15 dakika. sonra dinlenmek zorundayım bir süre.
Eki Görüntüle 230365
ardından mekik çekme aleti ile bi 15 dakika
eğer kalbimi yormazsa böyle yapmayı düşünüyorum. bakalım.
Azmedersen verirsin. Kimin ne dediğine bakma sen bu senin hayatın.
Nefret ediyorum cidden şöyle tanıdıkların patavatsız olmalarından.
İnşallah sende hikayeni yazarsın bizde seve seve okuruz :
son 6 ayda aldığım kilolardan sonra etraftakilerden "aa bebiş kaç aylık" "cinsiyeti ne" "çok ayakta durma otur sana zarar" gibi laflara içim kan ağlasa da "yok onlar benim kilolarım" diyip sırıtmak zorunda kalmak çok kötü. insan içine çıkasın kalmadı artık. zayıflamak istiyorum. ve bir bebişim olsun istiyorum.
teşekkür ederim. insan takmadan edemiyor. bebek istemiyor olsam sorun değil dedikleri umursamam bile. çok istiyorum bir bebeğim olsun diye onun için canımı acıtıyor söyledikleri.
gerçekten kilo verdikten sonra da zor benim bebeğimin olması yani hem onun hem benim için tehlikeli çünkü bende yüksek tansiyon, astım var onlar yetmezmiş gibi guatr ve şeker de çıktı. hamilelik sıkıntılı ve riskli olucak eğer kısmet olursa. hoş olsun da ben tüm risklerine razıyım. o da ayrı bir gerçek tabi.
İnşallah devam ettirebiliriz ne diyim :))
haftada 2 kilo bana yeter de artar bile.
henüz bi diyet listesi hazırlamadım ve ben öyle bi liseteye göre yiyemem.
Az yemeye gayret edicem. Artık tatlı isteiğimi de ballı tarçından filan gideririm.
Olmuyor ya böyle gitmez. Artık kıyafetlerin bedenine para vermek istemiyorum..
çok geçmiş olsun.senin işin daha zormuş.bence bahsettiklerin gayet yararlı sporlar belki hafif tempoda yürüyüş de yapabilirsin tabi sen bilirsin sağlık çok önemli çünkü.aslında pilates ve yoga ,özellikle yoga çok sakin sporlar belki onların da yararı olabilir.
dişini sık biraz.ben öyle anlarda kendime bunların hepsi bitecek,bu saçmalıklardan kurtulacaksın diyorum.bunları kendime motivasyon kaynağı haline getiriyorum.en iyisi öyle yapmaya çalışmak.tabiki önce o konuda bir üzülüyorum ama ardından mantıklı düşünmeye çalışıyorum.
senin daha önemli bir motivasyon kaynağın varmış,bebiş.daha ne olsun...
Ayy çok geçmiş olsun
Öncelikle kilonu hiç kafana takma taktıkça stres yapar veremezsin, veremedikçe de rahatsız olursun.
Benim teyzem 100 kilo hamile kaldı ve çokda rahat doğurdu. Şimdi nerden baksan 120 kilo yani rabbim isterse herşey olur. Sıkma canını rabbim şifa nasip etsin en kısa zamanda..
yürüyüşü akşam geç saatte yapmam gerekiyor sıcaktan dolayı yani saat 10dan sonra (tam serinlikte yani) eşimi kandırayım da yürüyüşe çıkartsın beni. (onun da ödü patlıyor tekrar hastlanacağım diye. ben adım atarken o korkuyor)
alakası bile yok aldırış etme. kaç kilosun suan? benim annemde en son kardeşime 85 kilo ile hamile kaldı. Rabbim ol derse olur!
patavatsız kendini bilmez insanlar! onlar 0 beden miss turkey 2011 e katılmaları lazım kesinlikle!!!!!
1 haftadır dikkat ediyorum yediklerime 4 kilo verdim şuan 85 im. ama kararlıyım. en azından 70 olcam. (en geç yılbaşına.) uzun vadede vermek istiyorum kalıcı olsun diye bakalım hayırlısı
ben cok iyi zayifliyordum motivasyonum tavandi ama noldu bir haftasonu kendimi kaybettim2 gun durmadan yedim. cipsler, kolalar, pilavlar patates kizartmalari. bugun 61 kiloydum tekrar, hemen 1 kilo almisim. bugun spora gittim 1 saat, diyete de geri basladim ama gullac yedim 2 porsiyon napayim cok seviyorum aksam yemegini bir parca peynir ve activia yla gecistirdim insallah kilo vermem devam eder. kilo vermek kolay da korumak zor
Ben 6 yıllık evliydim aynı sorunları yaşadım tüp bebek bile düşündük ve ben 90 kiloydum. Ama noldu artık ben umudumu kesmiştim bebekten ama hiç ummadığım bir anda hamile kaldım.
Şu anda kızım 1,5 yaşında ve evet ben hala kiloluyum ama çok çabalıyorum kilo vermek için doğumdan sonra tartıda 102 kiloyu gördüm. Şimde 94 kiloyum yavaş yavaş oluyor ama
veriyorum işte... Yani kısaca sana söyleyeceğim herşey kafada bitiyor... Hamile kalmanda öyle zayıflamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?