Steakhouse'nin Diyet Günlüğü

bir de ben 5 yıllık evliyim. ve çocuk problemimiz var.
son 6 ayda aldığım kilolardan sonra etraftakilerden "aa bebiş kaç aylık" "cinsiyeti ne" "çok ayakta durma otur sana zarar" gibi laflara içim kan ağlasa da "yok onlar benim kilolarım" diyip sırıtmak zorunda kalmak çok kötü. insan içine çıkasın kalmadı artık. zayıflamak istiyorum. ve bir bebişim olsun istiyorum.

Azmedersen verirsin. Kimin ne dediğine bakma sen bu senin hayatın.
Nefret ediyorum cidden şöyle tanıdıkların patavatsız olmalarından.
İnşallah sende hikayeni yazarsın bizde seve seve okuruz

Son düzenleme:

İnşallah devam ettirebiliriz ne diyim :))
haftada 2 kilo bana yeter de artar bile.
henüz bi diyet listesi hazırlamadım ve ben öyle bi liseteye göre yiyemem.
Az yemeye gayret edicem. Artık tatlı isteiğimi de ballı tarçından filan gideririm.
Olmuyor ya böyle gitmez. Artık kıyafetlerin bedenine para vermek istemiyorum..

çok geçmiş olsun.senin işin daha zormuş.bence bahsettiklerin gayet yararlı sporlar belki hafif tempoda yürüyüş de yapabilirsin tabi sen bilirsin sağlık çok önemli çünkü.aslında pilates ve yoga ,özellikle yoga çok sakin sporlar belki onların da yararı olabilir.

Azmedersen verirsin. Kimin ne dediğine bakma sen bu senin hayatın.
Nefret ediyorum cidden şöyle tanıdıkların patavatsız olmalarından.
İnşallah sende hikayeni yazarsın bizde seve seve okuruz :

teşekkür ederim. insan takmadan edemiyor. bebek istemiyor olsam sorun değil dedikleri umursamam bile. çok istiyorum bir bebeğim olsun diye onun için canımı acıtıyor söyledikleri.

gerçekten kilo verdikten sonra da zor benim bebeğimin olması yani hem onun hem benim için tehlikeli çünkü bende yüksek tansiyon, astım var onlar yetmezmiş gibi guatr ve şeker de çıktı. hamilelik sıkıntılı ve riskli olucak eğer kısmet olursa. hoş olsun da ben tüm risklerine razıyım. o da ayrı bir gerçek tabi.

dişini sık biraz.ben öyle anlarda kendime bunların hepsi bitecek,bu saçmalıklardan kurtulacaksın diyorum.bunları kendime motivasyon kaynağı haline getiriyorum.en iyisi öyle yapmaya çalışmak.tabiki önce o konuda bir üzülüyorum ama ardından mantıklı düşünmeye çalışıyorum.
senin daha önemli bir motivasyon kaynağın varmış,bebiş.daha ne olsun...

Ayy çok geçmiş olsun
Öncelikle kilonu hiç kafana takma taktıkça stres yapar veremezsin, veremedikçe de rahatsız olursun.
Benim teyzem 100 kilo hamile kaldı ve çokda rahat doğurdu. Şimdi nerden baksan 120 kilo yani rabbim isterse herşey olur. Sıkma canını rabbim şifa nasip etsin en kısa zamanda..

tabi ki devam edeceğiz.bana da listeye uymak kolay geliyor.
kıyafetler konusu bende de aynı.

yürüyüşü akşam geç saatte yapmam gerekiyor sıcaktan dolayı yani saat 10dan sonra (tam serinlikte yani) eşimi kandırayım da yürüyüşe çıkartsın beni. (onun da ödü patlıyor tekrar hastlanacağım diye. ben adım atarken o korkuyor)

bende kendimi onunla avutuyorum. kilo vercem bebişim olcak. düşüncesi bile güzel

benim duyduğum hep şu "bu kiloyla hamile kalamaman çok normal sen önce zayıfla" delirtiyorlar beni. inşallah dualarım kabul olur.

benim duyduğum hep şu "bu kiloyla hamile kalamaman çok normal sen önce zayıfla" delirtiyorlar beni. inşallah dualarım kabul olur.[/QUOTE]

alakası bile yok aldırış etme. kaç kilosun suan? benim annemde en son kardeşime 85 kilo ile hamile kaldı. Rabbim ol derse olur!
patavatsız kendini bilmez insanlar! onlar 0 beden miss turkey 2011 e katılmaları lazım kesinlikle!!!!!

ben de o saatlerde çıkıyorum,en güzel saat.ben de olsam çok korkardım.kendine çok dikkat et ya!
kilo sorunun hallolunca sağlık sorunların da azalır kesin; çünkü fazla kilolar vücudun tüm dengesini alt üst ediyor.

1 haftadır dikkat ediyorum yediklerime 4 kilo verdim şuan 85 im. ama kararlıyım. en azından 70 olcam. (en geç yılbaşına.) uzun vadede vermek istiyorum kalıcı olsun diye bakalım hayırlısı

1 haftadır dikkat ediyorum yediklerime 4 kilo verdim şuan 85 im. ama kararlıyım. en azından 70 olcam. (en geç yılbaşına.) uzun vadede vermek istiyorum kalıcı olsun diye bakalım hayırlısı

Bak ne kadar güzel kararlısın :) kimseyi dinleme ve yoluna devam et. bebiş gelicek yakında :))

kendimi bildim bileli şişmanımdır ben annem, teyzelerim sağolsunlar yağ olmasın şifa olsun diye diye yedirip durdular senelerce zorla, genç kızlık halleri başlayınca da ah ah ben senin yaşındayken senin yarı kilondaydım demeye başladılar, sarılırken etlerimi sıkıp şunlara bak kilo vermen lazım deyip durdular...
annem geceleri, çiğ bıldırcın yumurtası, bal, süt karıştırıp içirirdi kardeşimle bana, gerisini siz düşünün hatırladıkça o kadar sinirleniyorum ki yaptıklarına anlatamam...
her neyse geçen sene tartıda 80 kiloyu gördüğümde hepten umutsuzluğa kapılmıştım ki boyum 154 korkunç haldeydim o arada bir de staj başladı sabah 8 akşam 6 bütün gün bahçede çapa yaptım durdum ve o bir ay içinde yaklaşık 5 kilo verdim ki normalde yediğimin 2 katı yiyordum.
orada verdiğim kilolarla moralim düzeldi ve kilo vermeye karar verdim
şimdi 65 kiloyum.
tamamen kendi uğraştığımla ve irademle verdim, bi kere bizimle yediğinle kilo almazsın ya diyenleri diinlemeyerek.
en büyük yanlışım sporda düzeni bir türlü oturtamamam oldu.
plates yaptım, yürüyüş, bisiklet, ip atlama vs vs vs ama okulu bahane edip kaynattım arada şimdi de hedefim olan 55 kiloya inebilmek için sporu düzenli hale getirmeye çalışıyorum çünkü kollarım, bacaklarım marshmellow kıvamında ve bu durum beni sinir ediyor!
spor yapma konusunda kararlıysan slim in 6 yı denemeni tavsiye edebilirim, kısa zamanda etkisi görülüyor gerçekten de benim 3. haftam ve göbeğimde 6 cm incelme var
kilomda değişiklik yok çünkü itiraf ediyorum çok yiyorum
inşallah tekrar kendi düzenime dönüp kilo vermeye devam ederim
siz de iradeli olun ve aman canım bir şey olmaz bugün ye yarın diyetine devam edersin diyenleri dinlemeyin, olaya da diyet olarak bakmayın çünkü bir şeyi 40 gün yemezseniz bir daha canınız istemiyor benim geçen senelerde damarlarımdan çikolata akardı şimdi aklıma bile gelmiyor hatta önüme geldiğinde yemek de istemiyor canım.
proteine ağırlık verin ve en önemlisi kendinizi çok sevin

Son düzenleme:

Ben 6 yıllık evliydim aynı sorunları yaşadım tüp bebek bile düşündük ve ben 90 kiloydum. Ama noldu artık ben umudumu kesmiştim bebekten ama hiç ummadığım bir anda hamile kaldım.
Şu anda kızım 1,5 yaşında ve evet ben hala kiloluyum ama çok çabalıyorum kilo vermek için doğumdan sonra tartıda 102 kiloyu gördüm. Şimde 94 kiloyum yavaş yavaş oluyor ama
veriyorum işte... Yani kısaca sana söyleyeceğim herşey kafada bitiyor... Hamile kalmanda öyle zayıflamanda...

ben cok iyi zayifliyordum motivasyonum tavandi ama noldu bir haftasonu kendimi kaybettim 2 gun durmadan yedim. cipsler, kolalar, pilavlar patates kizartmalari. bugun 61 kiloydum tekrar, hemen 1 kilo almisim. bugun spora gittim 1 saat, diyete de geri basladim ama gullac yedim 2 porsiyon napayim cok seviyorum aksam yemegini bir parca peynir ve activia yla gecistirdim insallah kilo vermem devam eder. kilo vermek kolay da korumak zor

bence sen neredeyse işin yarısına gelmişsin.arada olabilir öyle kaçamaklar ne de olsa sen benim gibi kocaman değilsin.bir an önce hepimizi incecik görmeyi
planlıyorum.eğer yararı olacaksa sen de her gün neler yaptığını burada anlat.ben(biz) zevkle okurum.

böyle şeyleri duyunca ben çok mutlu oluyorum. inan evlat edinmeyi bile düşünüyorum. (tüp bebek için de kilom fazlaymış) zayıflayım hemen tedaviye başlayacağım.
aslında biraz kafama takmasam her regl döneminde acaba gecikecekmi gecikirse ne zaman test yapsam. düşünüp duruyorum.

hatta standart regl dönemim 3-4 gün geç kalır (yani 34-35 gün dönemim benim) ama ben inatla 30olarak düşünüp kendimi bir hallere sokuyorum. midem bulanıyor başın dönüyor. regl im gecikiyor. (ya da bana öyle geliyor bilemiyorum) bir gn daha bekleyim test yapcam diye bekliyorum 3-5 gün daha. ondan sonra umutlanıp test yapıyorum negatif çıkıyor ve ben ya o akşam ya da sabaha regl oluyorum.o zamanlarda da deliriyorum. (bu dönemin bir adı bile var ----pınarın psikozları---)

zayıflamak istiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…