kendimi bildim bileli şişmanımdır ben annem, teyzelerim sağolsunlar yağ olmasın şifa olsun diye diye yedirip durdular senelerce zorla, genç kızlık halleri başlayınca da ah ah ben senin yaşındayken senin yarı kilondaydım demeye başladılar, sarılırken etlerimi sıkıp şunlara bak kilo vermen lazım deyip durdular...
annem geceleri, çiğ bıldırcın yumurtası, bal, süt karıştırıp içirirdi kardeşimle bana, gerisini siz düşünün hatırladıkça o kadar sinirleniyorum ki yaptıklarına anlatamam...
her neyse geçen sene tartıda 80 kiloyu gördüğümde hepten umutsuzluğa kapılmıştım ki boyum 154 korkunç haldeydim o arada bir de staj başladı sabah 8 akşam 6 bütün gün bahçede çapa yaptım durdum ve o bir ay içinde yaklaşık 5 kilo verdim ki normalde yediğimin 2 katı yiyordum.
orada verdiğim kilolarla moralim düzeldi ve kilo vermeye karar verdim
şimdi 65 kiloyum.
tamamen kendi uğraştığımla ve irademle verdim, bi kere bizimle yediğinle kilo almazsın ya diyenleri diinlemeyerek.
en büyük yanlışım sporda düzeni bir türlü oturtamamam oldu.
plates yaptım, yürüyüş, bisiklet, ip atlama vs vs vs ama okulu bahane edip kaynattım arada şimdi de hedefim olan 55 kiloya inebilmek için sporu düzenli hale getirmeye çalışıyorum çünkü kollarım, bacaklarım marshmellow kıvamında ve bu durum beni sinir ediyor!
spor yapma konusunda kararlıysan slim in 6 yı denemeni tavsiye edebilirim, kısa zamanda etkisi görülüyor gerçekten de benim 3. haftam ve göbeğimde 6 cm incelme var

kilomda değişiklik yok çünkü itiraf ediyorum çok yiyorum

inşallah tekrar kendi düzenime dönüp kilo vermeye devam ederim
siz de iradeli olun ve aman canım bir şey olmaz bugün ye yarın diyetine devam edersin diyenleri dinlemeyin, olaya da diyet olarak bakmayın çünkü bir şeyi 40 gün yemezseniz bir daha canınız istemiyor benim geçen senelerde damarlarımdan çikolata akardı şimdi aklıma bile gelmiyor hatta önüme geldiğinde yemek de istemiyor canım.
proteine ağırlık verin ve en önemlisi kendinizi çok sevin