- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.351
- 28
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Sessize almış hikayelerinizi.Arkadaşlar merhaba bir beyle konuşuyorduk ama ne olduğumuz belli değildi kendisi İnstagram storylerime hep bakardı ben güvensizlikten dolayı bin ufak tartışma yaşadım kendisi ile sonra bu bey İnstagram storylerime bakmamaya başladı kendisine sorduğumda anlamadım dedi bariz bakmıyor bende konuşmayı kestim ve bende bakmamaya başladım onun storylerine.Bu bey beni instadan da silmedi whaksaapdan da sizce neden stroylere bakmıyor ve bana ne önerirsiniz ?İyi akşamlar
Storylerime neden bakmıyorsun diye mi sordunuz?
Sen de onun storylerine bakma. Eğer senle artık iletişime geçmiyorsa biraz zaman geçince takipten çıkarırsın.
Ama daha önce bakıp şuan bakmıyorsa ya çok yoğun telefona bakacak zamanı yok ya da artık ilgisini çekmiyorsun.
Önceden bakıp şu an hiç bakmıyorsa başka sulara yelken acmistir
Kocamın sene de bir attığı storyi bile merak edip acmıyorum ben.herkes instagram'a her gün girip storyleri izliyor mu ya
ay neler paylaştıklarını görsen instagramını silersinBakıldığını biliyor ise özellikle bakmıyor olabilir.
Pardon kızlar ama her gün paylaşacak ne buluyorsunuz?
Sdjfkfkfkflf valla eşim. Bazen milletin hikayesini atıyorum mesaj olarak 3 gün sonra girip görüyor canım birşey atmışsın silinmiş diyorbenim 4 yillik sevgilim bazen bakmiyor. sonra onu etiketledigim bildirimi gorunce yassy ne attin silinmis diye soruyor. simdi ben onun kafasini kirmaz miyim
Ben merak ederdim, o kadar değilKocamın sene de bir attığı storyi bile merak edip acmıyorum ben.
Benim yok, eşimin var, maç sırasında çekilmiş bir fotoğraf ve kızlarla çekilmiş fotoğrafları var. Arada oradan bakıyorum, onda da bir arkadaşı var sporcu, 53 yaşında adam asansörde fotoğraf paylaşıyor komedi...ay neler paylaştıklarını görsen instagramını silersin
konu sahibine tavsiyem takıntı yapacak başka şeyler bul... deli deli yapmayın kendinizi ya. bi bana mı saçma geliyor böyle şeylere takılmak?
Aman yok ya, ne atcak sanki ya tuttuğu takım ya da böcük möcükBen merak ederdim, o kadar değil
Benimkinde arabalar var birde. Sürekli araba sayfalarında.Aman yok ya, ne atcak sanki ya tuttuğu takım ya da böcük möcük
asansöre binince ilk iş kamerayı açmayan da ne bileyim...Benim yok, eşimin var, maç sırasında çekilmiş bir fotoğraf ve kızlarla çekilmiş fotoğrafları var. Arada oradan bakıyorum, onda da bir arkadaşı var sporcu, 53 yaşında adam asansörde fotoğraf paylaşıyor komedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?